Όταν κάποιες που πλησιάζουν τα 50 μην σου πω τα ξεπερνάνε,ζητάνε για πλάκα 80 -100 ευρώ. Μην σου φαίνεται περίεργο. Εγώ προσωπικά δεν το βλέπω τρελά μεγάλο,αν αναλογιστούμε τι γίνεται έξω,από τιμές.
Η σου εγγυάται ότι σε γραφείο δεν θα σου τύχει;
ΥΓ: Δεν λέω ότι ζητάει λίγα,ούτε έχω δοκιμάσει για να ξέρω αν τα αξίζει. Αλλά έχεις πολύ απλά το δικαίωμα να μην πάρεις.
Δεν είναι έτσι.
Όταν κάποιες πλησιάζουν τα 50 και ζητάνε 80ευρω σαφώς για μια ώρα στον χώρο σου ή σε ξενοδοχείο είναι μια λογική τιμή αν αναλογιστείς τον χρόνο συνολικά ενός ραντεβού, που με τα πέρα δώθε κλπ για ένα μονοωρο ραντεβού η κοπέλα θέλει 2 ώρες από τον χρόνο της.
Σε σχέση με ένα στούντιο που δίνεις 50 ευρώ για 10 με 15 λεπτά και η κοπέλα περνάει στην δίπλα πόρτα κατευθείαν.
Αν βάλεις και την εμπειρία που έχουν που μπορούν να ψυχολογησουν τον πελάτη καλύτερα.
Τώρα για τις κοπέλες που προσφέρουν την φρεσκάδα τους λόγω ηλικίας το 150 είναι πάρα τραβηγμένο.
120 θεωρώ ότι θα ήταν ένα λογικό πόσο.
Ειδικα όταν τα γραφεία προσφέρουν κοπέλες όλων των ηλικιών και ξέροντας τι θα σου έρθει από σώμα και πρόσωπο και με πολλές κριτικές για να μην την πατήσεις, σε τιμές 140 και 150 ευρώ τότε ναι μια ερασιτέχνης πιτσιρίκα τα 150 είναι πολλα