ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2020
- Like
- 1.943
- Πόντοι
- 206
Εμένα μου χε ζητήσει 60 ευρώ....
Εχουν αναφερθει αρνητικα σχολια για την συγκεκριμενη..Καλησπερα!Εχεις παει καποιος κασκαντερ με την συγκεκριμενη?Λιλη στο παγκρατι εχει χωρο.50χρονη milf - Love List
Σεξουλιάρα σε περιμένει στον όμορφο χώρο της χωρίς πίεση χρόνου να περάσεις αξέχαστα! Πάρε με τηλέφωνο στο 693 21 00 559www.lovelist.com.gr
Εχω στειλει ενα σκασμο μηνυματα και δεν εχει καν απαντησει....το jadore 280 πρεπει να φαμε?
Εγώ έμαθα από ένα ποστ σε φωτο τις Ότι είναι Μυτιλήνη .Εχω στειλει ενα σκασμο μηνυματα και δεν εχει καν απαντησει....
ή καυλαντιζει ή περιμενει να δει τι ζητηση θα εχει για να ξεκινησει να ζηταει ...
Τελείωμα στο στήθος + 30 €έχει δοκιμάσει κάποιος? Νεφέλη Ελληνίδα πορνοστάρ!!! :: marmeladies
Αν πετυχεις μονο το ενα βυζι 15 ευρωΤελείωμα στο στήθος + 30 €
Αχαχαχα
Θα τρελαθούμε εντελώς...να τα πάρει στο στόμα οκ ας πούμε το καταλαβαίνω. Στο στήθος 30 ευρώ? Άμα της πάνε στα μαλλιά τι θα ζητήσει? Επιπλέον 200 για κομμωτήριο???Αν πετυχεις μονο το ενα βυζι 15 ευρω
Δεν ειναι τυχαιο που λενε ποσο παει το μαλλιΘα τρελαθούμε εντελώς...να τα πάρει στο στόμα οκ ας πούμε το καταλαβαίνω. Στο στήθος 30 ευρώ? Άμα της πάνε στα μαλλιά τι θα ζητήσει? Επιπλέον 200 για κομμωτήριο???
Όσο υπάρχουν αγαπουληδες που σκάνε 150...200...300 σε ανεξάρτητες γιατί λένε ότι έχουν μεγάλα βυζια ότι είναι μικρούλες και άλλα πολλά... Σε λίγο θα ζητάνε 100 μόνο για να τις δούμε... Το κακό είναι ότι και πάλι μερικοί θα τα σκάνε... Χαχαχαχα.... Ρεεεεεεε δεν υπάρχει σωτηρία τα έχουμε ξαναπεί... Μέχρι πριν λίγο καιρό ανέβαζα και κριτικες αλλά μετά από αυτά που βλέπω (διαβάζω) σταμάτησα... Όταν θεωρείται καλό... Δύναμη.... Τούμπανο... εσκορτ η ανεξάρτητη αλλά δεν φιλάει δεν θέλει δάχτυλα δεύτερο γύρω αποφεύγει είχε κακή ψυχολογία αλλά τα 150... 200...είναι νόμος τότε τι ψάχνετε ρε συναγωνιστες;;;; εδώ γίνεται πανικός για ένα τηλέφωνο από γριες σαύρες... Έτσι όπως τις μάθατε (εγώ παραπάνω από 80 100 ταβάνι σε ανεξάρτητη με φουλ πρόγραμμα δεν) καλύτερα μπουρδελο η να τον παίξω... Από το να σκάσω τα λεφτά μου σε κάθε κακομαθημένη... Αυτά... Συγνώμη για αυτά που έγραψα αλλά δεν αντέχω άλλο με αυτά που διαβάζω...!!!Θα τρελαθούμε εντελώς...να τα πάρει στο στόμα οκ ας πούμε το καταλαβαίνω. Στο στήθος 30 ευρώ? Άμα της πάνε στα μαλλιά τι θα ζητήσει? Επιπλέον 200 για κομμωτήριο???
Εχεις απολυτο δικιοΌσο υπάρχουν αγαπουληδες που σκάνε 150...200...300 σε ανεξάρτητες γιατί λένε ότι έχουν μεγάλα βυζια ότι είναι μικρούλες και άλλα πολλά... Σε λίγο θα ζητάνε 100 μόνο για να τις δούμε... Το κακό είναι ότι και πάλι μερικοί θα τα σκάνε... Χαχαχαχα.... Ρεεεεεεε δεν υπάρχει σωτηρία τα έχουμε ξαναπεί... Μέχρι πριν λίγο καιρό ανέβαζα και κριτικες αλλά μετά από αυτά που βλέπω (διαβάζω) σταμάτησα... Όταν θεωρείται καλό... Δύναμη.... Τούμπανο... εσκορτ η ανεξάρτητη αλλά δεν φιλάει δεν θέλει δάχτυλα δεύτερο γύρω αποφεύγει είχε κακή ψυχολογία αλλά τα 150... 200...είναι νόμος τότε τι ψάχνετε ρε συναγωνιστες;;;; εδώ γίνεται πανικός για ένα τηλέφωνο από γριες σαύρες... Έτσι όπως τις μάθατε (εγώ παραπάνω από 80 100 ταβάνι σε ανεξάρτητη με φουλ πρόγραμμα δεν) καλύτερα μπουρδελο η να τον παίξω... Από το να σκάσω τα λεφτά μου σε κάθε κακομαθημένη... Αυτά... Συγνώμη για αυτά που έγραψα αλλά δεν αντέχω άλλο με αυτά που διαβάζω...!!!
Εινια η παλια Ελλη ή fake φωτογραφια ?εχει δοκιμασει κανεις;Έλλη sexy με full πρόγραμμα - aggelies sex | thelosex.gr
αγγελίες σεξ από callgirls, φοιτήτριες, σέξυ κοπέλες, καυτά κορίτσια, aggelies xxx, γυναίκες milf με kinky διαθέσεις και άφθονες προτάσεις για σεξ.thelosex.gr
κ εγω τα ιδια πιστευω αλλα οποτε ετυχε να εκφραστω εδω μεσα σχετικα καποιοι μου επιτεθηκανΌσο υπάρχουν αγαπουληδες που σκάνε 150...200...300 σε ανεξάρτητες γιατί λένε ότι έχουν μεγάλα βυζια ότι είναι μικρούλες και άλλα πολλά... Σε λίγο θα ζητάνε 100 μόνο για να τις δούμε... Το κακό είναι ότι και πάλι μερικοί θα τα σκάνε... Χαχαχαχα.... Ρεεεεεεε δεν υπάρχει σωτηρία τα έχουμε ξαναπεί... Μέχρι πριν λίγο καιρό ανέβαζα και κριτικες αλλά μετά από αυτά που βλέπω (διαβάζω) σταμάτησα... Όταν θεωρείται καλό... Δύναμη.... Τούμπανο... εσκορτ η ανεξάρτητη αλλά δεν φιλάει δεν θέλει δάχτυλα δεύτερο γύρω αποφεύγει είχε κακή ψυχολογία αλλά τα 150... 200...είναι νόμος τότε τι ψάχνετε ρε συναγωνιστες;;;; εδώ γίνεται πανικός για ένα τηλέφωνο από γριες σαύρες... Έτσι όπως τις μάθατε (εγώ παραπάνω από 80 100 ταβάνι σε ανεξάρτητη με φουλ πρόγραμμα δεν) καλύτερα μπουρδελο η να τον παίξω... Από το να σκάσω τα λεφτά μου σε κάθε κακομαθημένη... Αυτά... Συγνώμη για αυτά που έγραψα αλλά δεν αντέχω άλλο με αυτά που διαβάζω...!!!
Eχει αναφερθει 100% νομιζω με θετικα σχολια μπορει να κανω λαθοσ οσον αφορα το τα θετικαεχει δοκιμασει κανεις;Έλλη sexy με full πρόγραμμα - aggelies sex | thelosex.gr
αγγελίες σεξ από callgirls, φοιτήτριες, σέξυ κοπέλες, καυτά κορίτσια, aggelies xxx, γυναίκες milf με kinky διαθέσεις και άφθονες προτάσεις για σεξ.thelosex.gr
Γραψε τους στα @@ σου μαν.κ εγω τα ιδια πιστευω αλλα οποτε ετυχε να εκφραστω εδω μεσα σχετικα καποιοι μου επιτεθηκαν
Koυμαντο τυπε στο πορτοφολι του καθενα δεν κανει κανεις.Εδώ άλλος έδωσε 30 χιλιάδες στην Τζούλια
Δεν νομίζω ότι υπάρχει σωτηρία
Στο κάτω κάτω λεφτά τους είναι
Νομίζω το κινητό δεν ισχύει πιαEχει αναφερθει 100% νομιζω με θετικα σχολια μπορει να κανω λαθοσ οσον αφορα το τα θετικα
Για ποια Έλλη μιλάμε?Εινια η παλια Ελλη ή fake φωτογραφια ?