Koronaki
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2014
- Like
- 2.463
- Πόντοι
- 446
Και δεν δέχεται τέλειωμα στομα/προσωπο,μόνο στο σώμα!!Και ειναι και πολυ καλη ... (το μονο - ειναι που δεν φιλαει)
Και δεν δέχεται τέλειωμα στομα/προσωπο,μόνο στο σώμα!!Και ειναι και πολυ καλη ... (το μονο - ειναι που δεν φιλαει)
Όντως σου έρχεται αυτή η κοπέλα;;;την ειχα παρει στα 110 οπως λεει η αγγελια πριν ενα χρονο και ηταν με το ονομα Αλεξια. εχει και ενα τατου στο αριστερο μπουτι αν θυμαμαι καλα. στης φωτο δεν φαινεται δεν ξερω γιατι. αν ειναι οντως αυτη θα το ευχαριστηθεις. ορμα.
Και ειναι και πολυ καλη ... (το μονο - ειναι που δεν φιλαει)
Μακρια απο το στομα δηλαδηΚαι δεν δέχεται τέλειωμα στομα/προσωπο,μόνο στο σώμα!!
δηλαδή θα μας πεις κ ότι φλεξαρω σε λίγο..αν ο άλλος πάει στον οίκο μπορεί να ζητήσει το τηλ της κ να το πάρει..γτ να μην ενημερώσω όταν ο κόσμος τρώει τόσες φορές κ υπάρχουν αξιοτιμες επιλογές κ πιο οικονομικέςAκου τυπε το δινει σε οποιον θελει και οχι σε ολουs προσωπικα το εχω χρονια τωρα και εχω κανει κονε παρα πολλεs φορεs εξω δηλ.στο bill τιs υπηρεσιεs τηs τιs γνωριζω παρα πολυ καλα και πριν καν εσυ την ανακαλυψειs λογω covid ομωs ειχα αποχη για αυτο και η ερωτηση ... σε εμενα οταν μιλησα μαζι τηs μου ειπε αλλα απο αυτα που εσυ αναφερειs (για υπηρεσιεs) και τελευταιο αφου τηλεφωνο επικοιν. μονο απο την ιδια ποιοs ο λογοs που αναφερειs εδω το θεμα ?? Ξερειs και ολοι εμειs θα μπορουσαμε να γραφουμε απλα για να γραφουμε ....αλλα εδω ειναι για ενημερωση και απο την στιγμη που δεν ενημερωνειs για τα βασικα (επικοινωνια ) ποιοs ο λογοs τοτε ?? ...Αυτα
καλως ενημερωνεις το φορουμ για αυτο ειναιδηλαδή θα μας πεις κ ότι φλεξαρω σε λίγο..αν ο άλλος πάει στον οίκο μπορεί να ζητήσει το τηλ της κ να το πάρει..γτ να μην ενημερώσω όταν ο κόσμος τρώει τόσες φορές κ υπάρχουν αξιοτιμες επιλογές κ πιο οικονομικές
Υπηρχε αγγελια αλλα σβηστηκε!Υπάρχει link για την κοπέλα?
τον οκτωμβριο ξανα η αφροδιτη πεταει το καλοκαιρι σε αλλες πολιτειεςΥπηρχε αγγελια αλλα σβηστηκε!
Κανει tour σε μεγαλες ευρωπαικες πολεις?τον οκτωμβριο ξανα η αφροδιτη πεταει το καλοκαιρι σε αλλες πολιτειες
τσου σε ελληνικο νησι απο το προσωπικο μου αρχειο προς μιας εβδομαδαςΚανει tour σε μεγαλες ευρωπαικες πολεις?
τσου σε ελληνικο νησι απο το προσωπικο μου αρχειο προς μιας εβδομαδας
αν εκανε και λιγα πιο πολλα πραγματακια θα ηταν πολυ καληΓυμναστικη κανει? Παντως, τα βυζια της αξιζουν!
Και δεν μιλας εεεε?????????τσου σε ελληνικο νησι απο το προσωπικο μου αρχειο προς μιας εβδομαδας
Θυμηθηκα ποια ειναι νομιζω Δεν την εχω δοκιμασειαν εκανε και λιγα πιο πολλα πραγματακια θα ηταν πολυ καλη
αν εκανε και λιγα πιο πολλα πραγματακια θα ηταν πολυ καλη
ρε εσυ δεν πας καλα τωρα τελευταια τοσαα χρονια εδω γυρω γυρω και δεν εχεις παρει την μικραΚαι δεν μιλας εεεε?????????
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θυμηθηκα ποια ειναι νομιζω Δεν την εχω δοκιμασει
και κωλο να εδινε μια χαρα θα ητανεΟπως να εδινε φιλια και τουλαχιστον τελειωτικο στο στομα!
Κανει ραντεβου σε επιλεγμενες γαμηστρωνες του κεντρου!Τελικά η Αφροδίτη κανεσεξ κάνει ή σταμάτησε την πήρε κάνεις
Για καποιο λογο δεν την πηρα...δεν θυμαμαι γιατι. Κατι ειχαν γραψει?ρε εσυ δεν πας καλα τωρα τελευταια τοσαα χρονια εδω γυρω γυρω και δεν εχεις παρει την μικρα
της μηλου? πολλους αιωνες τωραΤελικά η Αφροδίτη κανεσεξ κάνει ή σταμάτησε την πήρε κάνεις
ειναι πολυ τρελλη η μικρη φιλε φιλτραρει τα παντα δεν κανει μλκιες απλος ειναι δυσκολη στο ννα κλεισεις πρεπει να εισαι πρωινος τυποςΓια καποιο λογο δεν την πηρα...δεν θυμαμαι γιατι. Κατι ειχαν γραψει?