Διαγραμμένο μέλος 206286
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2021
- Like
- 1.220
- Πόντοι
- 201
ναι αυτη ειναι. φυσικα υπαρχει μια επεξεργασια στις φωτο αλλα δεν εχει μεγαλη διαφορα.Όντως σου έρχεται αυτή η κοπέλα;;;
ναι αυτη ειναι. φυσικα υπαρχει μια επεξεργασια στις φωτο αλλα δεν εχει μεγαλη διαφορα.Όντως σου έρχεται αυτή η κοπέλα;;;
Ρε φίλε fake μου φαίνονται οι φωτογραφίες,αλλά αν τυχόν είναι αυτή στις φωτογραφίες, τότε η γυναίκα είναι μουναρος!!!ναι αυτη ειναι. φυσικα υπαρχει μια επεξεργασια στις φωτο αλλα δεν εχει μεγαλη διαφορα.
ναι αυτη ειναι. φυσικα υπαρχει μια επεξεργασια στις φωτο αλλα δεν εχει μεγαλη διαφορα.
Kαι τι ενημερωση κανειs δηλαδη νεε μου .....πηρα την Αννα ειναι γαματα κλπ. ....κοιτα τι εγραψεs .... ειναι ενημερωση αυτο ?? Aυτα και τελοs ....!!!δηλαδή θα μας πεις κ ότι φλεξαρω σε λίγο..αν ο άλλος πάει στον οίκο μπορεί να ζητήσει το τηλ της κ να το πάρει..γτ να μην ενημερώσω όταν ο κόσμος τρώει τόσες φορές κ υπάρχουν αξιοτιμες επιλογές κ πιο οικονομικές
Αν έρθει αυτή θα την δώσω και 100€ μπουρμπουαρ γιατί τζάμπα δουλεύει το κορίτση....TinEye Reverse Image Search
TinEye is an image search and recognition company. We are experts in computer vision, pattern recognition, neural networks, and machine learning.tineye.com
ασε μας ρε φιλαρακο που ειναι αυτη κιολας
τετοιο μουνι με 110 με κωλο και ειναι αληθινες οι φωτο , που εδω σου παει η ταριφα στο 90% με κωλο+χυσιμο μουτρα κοντα στα 200 και οι γκομενες ειναι στην καλυτερη πορνιδια και εμφανισιακα νορμαλ κοριτσια , στην χειροτερη πρωην στουντιοκοριτσα του χυσε να φυγουμε.
ρε σοβαρευτειτε λιγο ρε
Μονο που δεν ειναι ενημερωση αυτο που εκανε Τασο ...περισσοτερο θα το ελεγα αναφορα του στυλ εκανα αυτο .... ε και ? Διαβασε τι εγραψε ....Αυτα !!!καλως ενημερωνεις το φορουμ για αυτο ειναι
Σου στέλνω μνμ να σου λύσω απορίες όποιος θέλει κάτι συγκεκριμένο να μάθει ρωτάειKαι τι ενημερωση κανειs δηλαδη νεε μου .....πηρα την Αννα ειναι γαματα κλπ. ....κοιτα τι εγραψεs .... ειναι ενημερωση αυτο ?? Aυτα και τελοs ....!!!
Ρε συ τυπε σου μοιαζω να εχω αποριεs προσωπικεs ....τι δεν καταλαβαινειs ? ....ειμαι πολυ παλιοs στο αθλημα για να εχω αποριεs .....μην μπερδευεσαι δεν ειναι για μενα αλλα για την ενημερωση ....διαβασε παλι τι εχω γραψει .... εσυ κοιτα να μαθαινειs εστω και απο δω μεσα και απο πιο εμεπιρουs απο εσενα ....Αυτα δεν χρειαζομαι ουτε μνμ ουτε κατι αλλο ...κατλαβαινειs εστω και τωρα φανταζομαι ...Αυτα και ΤελοsΣου στέλνω μνμ να σου λύσω απορίες όποιος θέλει κάτι συγκεκριμένο να μάθει ρωτάει
Και ξαναλέω οποίος θέλει να μάθει κάτι συγκεκριμένο ας Μ στείλει τόσες φορές έχω βοηθήσει..μη μας ζαλιζεις κ δε με νοιάζει αν είσαι παλιός η οτιδήποτε δν είναι για αντιπαράθεση εδώ η ανταγωνισμό κ μη το παίζεις υπεράνωΡε συ τυπε σου μοιαζω να εχω αποριεs προσωπικεs ....τι δεν καταλαβαινειs ? ....ειμαι πολυ παλιοs στο αθλημα για να εχω αποριεs .....μην μπερδευεσαι δεν ειναι για μενα αλλα για την ενημερωση ....διαβασε παλι τι εχω γραψει .... εσυ κοιτα να μαθαινειs εστω και απο δω μεσα και απο πιο εμεπιρουs απο εσενα ....Αυτα δεν χρειαζομαι ουτε μνμ ουτε κατι αλλο ...κατλαβαινειs εστω και τωρα φανταζομαι ...Αυτα και Τελοs
Πλούσιο το αρχείο σου φίλε Τάσσο. Εύγε!!!τσου σε ελληνικο νησι απο το προσωπικο μου αρχειο προς μιας εβδομαδας
Αυτά θα μου μείνουν σε λίγα χρόνια φίλε που θα εγώ γίνει κωλογερακοςΠλούσιο το αρχείο σου φίλε Τάσσο. Εύγε!!!
Έχεις ακόμα πολλά χρόνια... ....Αυτά θα μου μείνουν σε λίγα χρόνια φίλε που θα εγώ γίνει κωλογερακος
Μόνο ανεξάρτητη δεν είναι άκου 150 ..στα Σίτυ Τουρ βάλτε την γιατί είναι πιο ακριβή και από γραφειατηGiorgoslymp την πήρα εγώ την αφροδιτη κάνε σεξ πριν από λίγες μέρες (ειναι δύσκολη στην επικοινωνία ).Κανει κανονικά ραντεβού (όπως είχα γράψει και στην ενότητα κοπελες του ινσταγκραμ έχει τρομερό σώμα και είναι καλή στο κρεβάτι .Εμενα δεν μου άρεσε λίγο ότι δεν παίρνει πρωτοβουλίες .1 ώρα 150 ευρώ χωρίς πρωκτικό ).
Που ειναΙ ΤΑ αστειο φιλε μου να γελασουμε και μεις ? Την ξερεις ?Ξεκινάμε απ τα πιο αστεία
23 δεν είναι με ΤΊΠΟΤΑ ??
Φαίνεται καλό ( αλλά)
Εύχομαι μην πέσεις σε φόλα
Καλό σαββατοκύριακοο παίδες
Aκου γατακι εσυ μην μου τα ζαλιζειs αλλο ....το πιασεs ....κοιτα να μαθαινειs και να εχειs και τροπουs και μενα δεν με ενδιαφερει που εισαι κολοψαρο αλλα δεν στο λεω ,,,,ετσι γατακι ....αντε τωρα τελειωνε εδω να παμε παρακατω ....αιντεΚαι ξαναλέω οποίος θέλει να μάθει κάτι συγκεκριμένο ας Μ στείλει τόσες φορές έχω βοηθήσει..μη μας ζαλιζεις κ δε με νοιάζει αν είσαι παλιός η οτιδήποτε δν είναι για αντιπαράθεση εδώ η ανταγωνισμό κ μη το παίζεις υπεράνω
Έλα μη γίνεσαι γελοιος τώρα..μη πονάς που παίρνεις αποστείρωμενες υπηρεσίες κ ξέσπας πάνω μας..μου ήρθες εδώ με υφακι άντε γεια ρεAκου γατακι εσυ μην μου τα ζαλιζειs αλλο ....το πιασεs ....κοιτα να μαθαινειs και να εχειs και τροπουs και μενα δεν με ενδιαφερει που εισαι κολοψαρο αλλα δεν στο λεω ,,,,ετσι γατακι ....αντε τωρα τελειωνε εδω να παμε παρακατω ....αιντε
Εγώ βέβαια διαφωνώ με τον όρο παλιός νέος... Σε δεύτερη φάση ο νέος που είπες κάνει ραντεβού ...τώρα εάν διατύπωσε κάτι λάθος πραγματικά είναι μείζονος σημασίας η ουσία είναι ότι κάνει ραντεβού και δεν καυλαντιζειΜονο που δεν ειναι ενημερωση αυτο που εκανε Τασο ...περισσοτερο θα το ελεγα αναφορα του στυλ εκανα αυτο .... ε και ? Διαβασε τι εγραψε ....Αυτα !!!
Aκου για τελευταια φορα γκαο ψαροκολα η γελειοτητα ειναι ολη δικη σου διοτι εισαι ενα παιδαρελι που παιζει σε λαθοs κατηγορια ψαρακι ....τρομαρα σου ασχετο παιδακι τι παιρνω εγω τρομαρα σου ....το ποιοs ηρθε εδω ρε κολοψαρο το ξερουμε εδω μεσα γνωριζομαστε ..εσυ εισαι ο παρεισακτοs χθεσινο τσουτσεκι που εχειs και υφοs .....ασε το αθλημα γιατι θελει τεχνικη σθενοs και χρημα .....εσυ ρε γκαο τι διαθετειs απο αυτα ? ,,,παιδαρελι ....αυτα και ωs εδω μαζι σου ....α"ι σιχτιρ πια εγινε το site στην κυριολεξια μπουρδελο με ολα τα μ-----------α ....αιντε !!!!!Έλα μη γίνεσαι γελοιος τώρα..μη πονάς που παίρνεις αποστείρωμενες υπηρεσίες κ ξέσπας πάνω μας..μου ήρθες εδώ με υφακι άντε γεια ρε