Δε διαπίστωσα καμια ψαρίλα,[size=18pt] μερεντίλα[/size]...
Με ζήτησε κανεις;
Δε διαπίστωσα καμια ψαρίλα,[size=18pt] μερεντίλα[/size]...
μα τι διαολο ρε σεις,τις γαματε η τις μυριζετε;kebaaap εισαι σωστος σχεδον σε ολες τις κριτικες σου και δεν θα σε βγαλω λαθος τωρα εγω. απλα το καθαρη ειναι και λιγο υποκειμενικο... εμενα ασ πουμε μου μυριζε λιγο και το γατακι τις χριστινας(φυλης69)... που αλλοι το λενε μοσχομυριστο...
κάποιες αισθήσεις είναι ακούσιες... Λειτουργούν από μόνες τους ;)μα τι διαολο ρε σεις,τις γαματε η τις μυριζετε;
κάποιες αισθήσεις είναι ακούσιες... Λειτουργούν από μόνες τους ;)
Σύμφωνοι. Αλλά μόνο όταν είναι κανείς νηφάλιος. (Έχω δεί πράγματα και θαύματα να κοίτωνται δίπλα μου την επόμενη μέρα).
λες ??? τώρα τελευταία με πιάνει το ποτό...
μπα .. θαρρώ πως μεθυσμένος είμαι περισσότερο επιλεκτικός...Καλά, εσάς σας έπιανε ανέκαθεν.
μπα .. θαρρώ πως μεθυσμένος είμαι περισσότερο επιλεκτικός...
Κεκτημένη ταχύτης . Είναι ο υπολογισμός που είχε κάνει ο άνθρωπος από αυτά που έπαιρνε παλαιότερα η Κυρία , 160+20χοτέλι = 180Ε/60' = 3Ε/min
Υ.Γ Τώρα βέβαια ακόμα ψάχνω να δω ποιος τις τα έχει δώσει τα 300 . Ο ένας φίλος , δήλωσε πως δεν της τα έδωσε τις προάλλες , ο άλλος φίλος το ίδιο , αλλά για δικούς του λόγους που δεν γνωρίζω...το έσβησε το σχετικό ποστάρισμα μετά από λίγο . Τελικά μάλλον όσοι ενδιαφέρονται να τη συναντήσουν , θα πρέπει να το παζαρέψουν λιγάκι ;)
δεν καταλαβες..και μενα μου λειψε..ο τυπακος ουτε ενοχλουσε και χρησιμος ηταν..
χωρίς να γνωρίζω σίγουρα, οι κοπέλες που παρουσιάζονται στο συγκεκριμένο σάιτ δε μου φαίνονται πολύ θυληκές..
να σου πω την αλήθεια απαξ και μου μπει η ιδέα δεν ασχολούμαι άλλο..προτιμώ να εμπιστευτώ το ένστικτό μου.άλλωστε δεν είναι και οι πλέον όμορφες παρουσίες..ουτε εμενα γιαυτο ρωταω ? αν εχουμε καμια πληροφορια
αυταρχική είναι...http://www.greekswinging.gr/component/option,com_djclassifieds/Itemid,1/cid,7/id,3977/view,showitem/
http://www.greekswinging.gr/component/option,com_djclassifieds/Itemid,1/cid,1/id,3969/view,showitem/
120ευρω χωρις κουλουρι μου ειπε στο τηλεφωνο. νεα εισοδος πρεπει να ειναι .δε μπορω να σκεφτω καποια παλια που μπορει να ειναι.Εσεις?
μα τι διαολο ρε σεις,τις γαματε η τις μυριζετε;