Λοιπόν για να επιστρέψει το thread στη δουλειά για την οποία το θέλουμε έχουμε και λέμε:
Μέχρι τώρα ήξερα πολλές πληροφορίες για κοπέλες ( να 'ναι καλά κάποιοι συναγωνιστές με τις πληροφορίες και τη βοήθειά τους) και δοκίμαζα πάντα κάτι τσεκαρισμένο, επομένως όλα πήγαιναν καλώς. Ε, ήρθε ο καιρός να δοκιμάσω και εγώ μια φόλα.
Η κοπέλα δεν υπάρχει στις κριτικές επομένως αν θέλετε να την περάσετε έχει καλώς. Αναφέρομαι στην εξής:
www.adoos.gr/post/19567746/i_i_iiexcl_i_i_i_iiiiiiiii_iinbspi_icurreni]http://www.adoos.gr/post/19567746/i_i_iiexcl_i_i_i_iiiiiiiii_iinbspi_icurreni[/url]
Είχε αναφερθεί εδώ σε προηγούμενα post και ο φίλος είχε πει ότι πέρασε καλά με 100 την ώρα. Εγώ πάντως τον διαψεύδω...
Επειδή ήταν 02:30, είχα καύλες και λόγω του προχωρημένου της ώρας δεν θα έβρισκα και κάτι, αποφάσισα να κάνω τον κασκαντέρ. Το τηλέφωνο σηκώνει μια πολύ ευγενική κοπέλα, πρόθυμη να σε εξυπηρετήσει και η οποία προμοτάρει μόνο τη συγκεκριμένη απ'ότι μου είπε. 100 για 1 ώρα, + 20 η ακάποτη πίπα, + 30 το κουλούρι, + 10 το CIM/CIF. Μενού σε εστιατόριο κανονικά!
Τι να κάνω με έτρωγε ο κώλος μου.
Η κοπέλα άργησε τελικά μισή ώρα από το κανονισμένο γεγονός που πρόλαβε και με ενημέρωσε το γραφείο. Ευγενέστατο είπαμε. Αυτό που βλέπετε στις φωτό αυτό θα πάρετε
. Βουλγάρα η τύπισσα, γρι Ελληνικά ή Αγγλικά, ωραία μάτια αλλά για θρίλερ, βυζί ανύπαρκτο και ωραίος κώλος.
1η παρατυπία: Επικοινωνία! Μέχρι να καταλάβει το τι θέλω αυτή πέρασε ένα 5λεπτο. Και το άλλο 5 λεπτο το φάγαμε γιατί μου έλεγε στα Βουλγάρικα ότι έχω ωραίο σπίτι και εγώ δεν καταλάβαινα τίποτα. Λέω δεν γίνεται να την βγάλουμε έτσι. Την τραβάω για κρεβατι, μου λέει σιγά σιγά. Εκεί κατάλαβα ότι δεν θα τα πάμε καλά. Εκνευριστικό αματούρι λέω μου έτυχε.
2η παρατυπία: Ξεκινάει μια πίπα χωρίς προφυλακτικό λές και δεν είχε ξαναπιάσει πούτσα στη ζωή της. Ω και τι μεγάλος που είναι και τι καντάρι και που να τον βάλω εγώ αυτόν κτλ. Εντάξει δεν είμαι και μικροτσούτσουνος αλλά αν ακούω αυτές τις παπαριές φορτώνω. Λέω κάτσε να πηδήξουμε γιατί ούτε αυτό... Και πάνε σιγά, όχι μην μου τραβάς τα μπούτια και σιγά δεν σου είπα και θα έρθω εγώ από πάνω και αν την άρχιζα εκείνη την ώρα στα μπουκέτα θα είχα σίγουρα δίκιο.
Και εδώ συμβαίνει το πιο τραγελαφικό και ήταν από μέρους μου. Αντί να μου πέσει τελείως κατάφερα και τελείωσα. Πώς? Όυτε εγώ δεν κατάλαβα. Γι'αυτό λέω περί κατορθώματος.
3η παρατυπία: Στο διάλειμμα μέσα στην χαρά η άλλη. Να ψάξει να δεί όλα τα δωμάτια του σπιτιού, μετά να δει τι έχουν όλα τα κανάλια της NOVA, ε κάπου εκεί σταμάτησα να είμαι ευγενικός και αντί να τη διώξω είπα θα δει το Χριστό Παναγιώτη. Πάω για κώλο και εκεί μου άρχισε τα πιο σιγά, είναι μεγάλος, πονάω, δεν αντέχω, βάλε κιάλλο τζελ, επομένως για να μη τι βγάλουμε πάλι έτσι, την παράτησα την προσπάθεια και ξεκίνησα τον μπροστινό αγώνα. Πάω να αλλάξω προφυλακτικό και με ρωτάει ΓΙΑΤΙ????
Τι γιατί γαμώ το κεφάλι σου? Ε, εκεί τη γύρισα στα 4 και τη γάμησα βίαια. Το καλό ήταν ότι πλεον άντεχε στο βίαιο, της άρεσε κιόλας.
4η παρατυπία: Το κορυφαίο! Μου έρχεται να τελειώσω, τη γυρνάω να της τα δώσω στη μάπα και αρχίζει και φωνάζει και τραβιέται και μου κάνει κάτι νοήματα ότι της πονάει το δόντι??? και μένω με το πουλί στο χέρι...
Τζούφιο και αυτό.
Όπως καταλάβατε αν και σας κούρασα, μακριά και αγαπημένοι. Το γραφείο είχε την ευγένεια(είπαμε...) να με πάρει να με ρωτήσει πως μου φάνηκε, της τα έχωσα και εκείνης και μου είπε είναι μικρή μωρέ θα στρώσει. Κράτα το τηλέφωνο να σου στείλω άλλη φορά ένα καλύτερο κομμάτι... ΧΑ! Δεν σφάξανε!
Επίσης ξέχασα να αναφέρω: Δεν ξέρει να φιλάει, δεν σε αφήνει να τη γλύψεις και όταν πήγε να μου πάρει πίπα με προφυλακτικό μια χαρά μέχρι βαθειά τον έπαιρνε. Τέλος δεν περιγράφω άλλο.... ΜΑΥΡΟ!!!