Κάνεις λάθος, η Βιβή η ξανθούλα είναι στη
.
Το ξέρω στάνταρ.
.
Το ξέρω στάνταρ.
Αγαπητέ, συμφωνώ με τον συνάδελφο sanim. Για πρώτη φορά Σ/Κ σε καμιά περίπτωση όσα και να δώσεις. Για βάλε τον εαυτό σου στη θέση της κοπέλας. Δεν θα φοβόσουν μην είναι κανένας ανώμαλος που στην καλύτερη περίπτωση βαράει ή στη χειρότερη ας μη σκεφτούμε καλύτερα. Να ξέρεις ότι οι αποδράσεις Σ/Κ που θέλεις, γίνονται μόνο όταν η κοπέλα σε γνωρίζει καλά και σε εμπιστεύεται. Σκέψου ότι οι κοπέλες επειδή έχουν έρθει, ζουν και δουλεύουν σε μια ξένη χώρα, αυτό τις κάνει τρομερά επιφυλακτικές και προσεκτικές. Για αυτές, το να πάνε ολόκληρο Σ/Κ με έναν άγνωστο τύπο σε ένα άγνωστο μέρος ισοδυναμεί με ύψιστη πράξη ανοησίας και απερισκεψίας.
Όσον αφορά το θέμα της τιμής αυτό είναι αρκετά ευκολότερο και κανονίζεται με την κοπέλα ανάλογα με τις απαιτήσεις σου.
φιλαρακι κοιτα τα π.μκαλησπέρα...επειδή δε το χω με τα γραφεία....κάποιο τηλέφωνο η λινκ κάποιου με κοπελες π να κανουν αυταρχικο υπαρχει?
ευχαριστώ
Eχει σταματησει απο οσο ξερωέχει κανείς το τηλ τις afroditi21 απο τα call-girls που είναι στο site?
Η πρωτη ειναι η Μαγια η χοντρη.
Ρίξε μια ματια εδώ.έχει πάρει κανείς απο αυτο το site; έρχονται όντως αυτες οι κοπέλες;
και να το πουμε και αλλιως γιατι να πληρωνει ο ενας για κατι που το ευχαριστιουνται και οι 2
έχει πάρει κανείς απο αυτο το site; έρχονται όντως αυτες οι κοπέλες;
Ρίξε μια ματια εδώ.
Όταν λες εδώ, πού εννοείς; πάντως το γραφείο δεν είναι απ' αυτά που ο,τι βλέπεις, αυτό σου 'ρχεται, υπάρχει μια απόκλιση.
Δεν έχω ψωνίσει βέβαια, απλά μεταφέρω ο,τι έχω διαβάσει κατά καιρούς στο σάιτ.
Τωρα εισαι σωστος, με το κοιτα εδω !!!
Η πρωτη ειναι η Μαγια η χοντρη.
Η δευτερη μαλλον ψεμα.
Η τριτη ειναι η Μιχαελα η ρουμανα
Η Μιχαελα η ρουμανα που δουλευει κ σε στουντιο κασσανδρας εννοεις???