Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
μωρό είναι αυτό κατά τη γνώμη σου;;ξερουμε τπτ για το μωρο?
αχααχαχα
γιατί εγώ το βλέπω για την παραμάνα του...
μωρό είναι αυτό κατά τη γνώμη σου;;ξερουμε τπτ για το μωρο?
μωρό είναι αυτό κατά τη γνώμη σου;;
αχααχαχα
γιατί εγώ το βλέπω για την παραμάνα του...
Καλημερα παιδια. Μια πληροφορια. Ποιος ξερει την καλυτερη για παιχνιδια αλλαγης ρολων και στραπ-ον να μου πει. Εχω κεφια σημερα. Ευχαριστω.
Η καλή παράδοση από Βουλγαρία συνεχίζεται......
Ότι βλέπετε και σέρβις ότι εσείς θέλετε.....εκτός άναλ!!!!!
Θα σας έχει πασσάδες στα Γιάννενα!!!!
Με τον καιρό θα γίνεται ακόμα πολύ καλύτερη αφού είναι μόλις 1 μέρα στην Ελλάδα!!!!
Έχει ξανάρθει αλλά για....διακοπές!!!!!
Στα 170 VFM = 6,5
Aν ήταν στα 130 το VFM = 8!!!!!!
Τις καληνύχτες μου!!!!
Mε ξέρεις.....γιατί ρωτάς?καλό κομμάτι δε λέω αλλά μια μέρα Ελλάδα και το πρόλαβες ?
μα ποιός είσαι ο Geopas ή ο speedy Gonzales?
Ναι φιλε μου αφου εχεις την περιεργεια. Ξερεις να πεις κατι η εδω μπαινεις μονο και μονο για να σχολιαζεις τους αλλους?σε τρώει ο κώλος σου τύπε
Ναι φιλε μου αφου εχεις την περιεργεια. Ξερεις να πεις κατι η εδω μπαινεις μονο και μονο για να σχολιαζεις τους αλλους?
1,70 περίπου!!!!μοιάζει με μια συμπατριώτισα της που υπάρχει στο Μετάξι...έχει πολύ έκφυλο προσωπάκι. Τι ύψος έχει ;
δες τα pm σουθα με βοηθησει καποιος????
μακρια και τρεχοντας .... διαβασε κριτικες...
Γνωρίζουμε κάτι γι αυτή την γκόμενα?
Το είδαtop κοιτα λιγο τα πμ σου!
Μα δεν διαφωνουμε.Και εσυ ο ιδιος παραδεχθηκες οτι ειναι "αλμυρη",απλα εγω απομονωσα τις λεξεις καλο κρεββατι και εκανα συγκριση με μια 40αρα με καλο κρεββατι και το ενα τριτο των χρηματων.that's all1,70 περίπου!!!!
Όσο για τον φίλο seminole θέλω να του πω ότι δεν αρπάχτηκα!!!!
Seminole σου απάντησα στην παρατήρησή σου!!!!
Απλώς επειδή όλοι θέλουμε να πέσουν οι τιμές, δεν σημαίνει ότι θα ενημερώνουμε μόνο για τις γκόμενες έως 100!!!!
Πίστεψέ με δεν πέφτουν έτσι οι τιμές και το μόνο που καταφέρνουμε είναι να μειώνουμε την ποσότητα εις βάρος της ποιότητας, που στην τελική ανάλυση θα δεις ότι όλες αυτές οι πατσαβούρες των 50, 60, 70 ευρώ δεν αξίζουν ούτε αυτά!!!!
Μεγάλα παιδιά είμαστε, διαβάζουμε, κρίνουμε και αποφασίζουμε!!!!
Τα έχουμε ξανασυζητήσει αυτά νομίζω, μην επανερχόμαστε!!!
Ο καθένας έχει το μπατζετ του και θα πρέπει να το διαχειριστεί ανάλογα!!!!
Σεβαστό να διαφωνούμε!!!!
αν το πε ο topnks,ναι..με κλειστα ματια..προσεξε ομως μην τον εκθεσεις..αντιλαβου ντιαρ?top για αννα33 μαλλον θα συναντησω.καποιος αλλος συναγψνιστης που να γνωριζει και να μου πει αν εγγρινει?
για την Ντορα λες;Πασσα στα γιαννενα με ειχε και μια Πολωνεζα προχτες με 60 ευρω.40 χρονων βεβαια αλλα μονο που με εκανε να τελειωσω 2 φορες σε μια ωρα μου φτανει μιας και ειχε καιρο να μου συμβει.Πολλα τα 170 οσο καλο κρεβατι και αν κανει.