master1964
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
...και τι καλά που έκαμες!!!!!μασατζού με δικό της χώρο κάπου στην Ηπείρου.. .δεν έχω πάρει..
...και τι καλά που έκαμες!!!!!μασατζού με δικό της χώρο κάπου στην Ηπείρου.. .δεν έχω πάρει..
αυτή πρέπει να είναι αληθινή όμως...
[URL unfurl="true"]http://kentro.olx.gr/en/iid-176269991[/url]
έχει δοκιμάσει κανείς?
Καλη τυχη...αν καταφερεις να το γαμησεις πες μας εντυπωσεις...oh mon dieu...[size=10pt]Καλημέρα σε όλους τους συναγωνιστές. Είμαι σχετικά νέος στην παρέα και μέχρι τώρα παρακολουθούσα τις χρήσιμες πληροφορίες που υπάρχουν εδώ. Δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία στις καταχωρήσεις και ελπίζω να μου συγχωρήσετε τυχόν λάθη. Θα ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζει κάποιος σχετικά με αυτό τα τεμάχια
[/size]
Μην την βλεπεις ετσι γλυκεια !!!!![size=10pt]Καλημέρα σε όλους τους συναγωνιστές. Είμαι σχετικά νέος στην παρέα και μέχρι τώρα παρακολουθούσα τις χρήσιμες πληροφορίες που υπάρχουν εδώ. Δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία στις καταχωρήσεις και ελπίζω να μου συγχωρήσετε τυχόν λάθη. Θα ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζει κάποιος σχετικά με αυτό το τεμάχιο
[/size]
Μου αρεσει που γραφεις, κατω του κοστους... !!!Γιατι δεν φαινεται?Ζητα και 50 ευρω,τιμη κατω του κοστους...Ρε πουστη τι εχετε μερικοι στο κεφαλι σας αν βλεπατε αυτο το πραγμα στο δρομο θα του την πεφτατε?Τωρα το πληρωνετε κιολας?
Ειναι σιγουρα γυναικα ???Σε συνέχεια αναζήτησης μελαχροινού τεμαχίου, είχα τηλεφωνικη συνομιλία με την παρακάτω:
www.adoos.gr/post/19594690/iiplusmniisup1inotifrac12ifrac12iplusmn_26_xr]http://www.adoos.gr/post/19594690/iiplusmniisup1inotifrac12ifrac12iplusmn_26_xr[/url]
100 είναι το δωράκι για 1 ώρα, προσφέρει ακάποτο αλλά το deal-breaker είναι ότι δεν προσφέρει CIM/CIF...
Έτσι μου ακούστηκε. Από την στιγμή που δεν προσέφερε CIM/CIF δεν μπήκα στην διαδικασία να την γνωρίσω.Ειναι σιγουρα γυναικα ???
Έτσι μου ακούστηκε. Από την στιγμή που δεν προσέφερε CIM/CIF δεν μπήκα στην διαδικασία να την γνωρίσω.
Μάγκα μου, το τι θέλει να πηδήξει ο καθένας εδώ μέσα δεν είναι δική σου δουλειά...όλοι έχουμε τα απωθημένα μας και τα κυνηγάμε.Ρε παιδια μην ασχολειστε με τοσο χαλια γκομενες.
Ειπαμε να πηδαμε και καμμια σαβουρα και για να κλεισουμε θεση προς παραδεισο οταν παθανουμε.....αλλα τοσο σαβουρες
Με βυζια στο πατωμα πλακωμενα μεσα στο διχτυ σαν ζαμπον...γαμω την αγανακτηση μου δηλαδη...
Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα !!!Μάγκα μου, το τι θέλει να πηδήξει ο καθένας εδώ μέσα δεν είναι δική σου δουλειά...όλοι έχουμε τα απωθημένα μας και τα κυνηγάμε.
Ο σκοπός είναι να ενημερώνουμε ο ένας τον άλλον όσο καλύτερα και πιο αντικειμενικά μπορούμε για τις διαθέσιμες επιλογές ώστε να έχουμε την καλύτερη δυνατή γνώση της αγοράς.
Μάγκα μου, το τι θέλει να πηδήξει ο καθένας εδώ μέσα δεν είναι δική σου δουλειά...όλοι έχουμε τα απωθημένα μας και τα κυνηγάμε.
Ο σκοπός είναι να ενημερώνουμε ο ένας τον άλλον όσο καλύτερα και πιο αντικειμενικά μπορούμε για τις διαθέσιμες επιλογές ώστε να έχουμε την καλύτερη δυνατή γνώση της αγοράς.
τωρα που το λες, μαλλον γραφειο ειναι, γιατι βγηκε μια στο τηλ και μου λεει ,για την μαρια ενδιαφερεσαι?...και μου ειπε τα συνηθισμενα,τιμη,προγραμμα,κτλ,κτλ.....απλως ρωταω αν την εχει παρει κανεις....Δεν είναι γραφείο? Με το ίδιο τηλ. υπάρχει και αυτή η αγγελία:
Σε συνέχεια αναζήτησης μελαχροινού τεμαχίου, είχα τηλεφωνικη συνομιλία με την παρακάτω:
www.adoos.gr/post/19594690/iiplusmniisup1inotifrac12ifrac12iplusmn_26_xr]http://www.adoos.gr/post/19594690/iiplusmniisup1inotifrac12ifrac12iplusmn_26_xr[/url]
100 είναι το δωράκι για 1 ώρα, προσφέρει ακάποτο αλλά το deal-breaker είναι ότι δεν προσφέρει CIM/CIF...
βυζαρου γιαυτο ρωταω...πηρα τηλ,και μου ειπε 100 για μια ωρα.....την εχει δοκιμασει κανεις?.....