Seihis
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Τι γνωριζουμε για αυτο το ..΄΄θε(α)μα΄΄..Μαρινα? Υπάρχει κανείς ..γνώστης?
ειναι η....μικαελα,απολυτα κατανοητο γιατι κρυβει το προσωπο της!!!!!!καλησπέρα σας παιδιά ήπως εχει αναφερθεί κατι η ξερουμε κατι για την κοπελιά απο εδώ
καλο σας βράδυ
ποια μικαελα κ γτ κρυβει το προσωπο της εγω δν την ξερω σορρυ..ειναι η....μικαελα,απολυτα κατανοητο γιατι κρυβει το προσωπο της!!!!!!
αυτη με τα σαπια δοντια ειναι?ποια μικαελα κ γτ κρυβει το προσωπο της εγω δν την ξερω σορρυ..
oxi kai travellos re filaraki...Είναι η τράβελλος Βαννέσα.
Αγαπητε καλως ηρθες !!!!oxi kai travellos re filaraki...
ego tin pira mia dyo fores
einai ligo trofanto...alla kai sto programmataki tis einai kali
kai ta kanei k ola
kai tin ksanapira onomastika.
oti einai grafeio pantos einai..
αυτη με τα σαπια δοντια ειναι?
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.............ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΑΙ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΑΙΤ ΓΕΜΙΣΕ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ.ΚΑΙ ΣΕ ΚΡΙΣΗ ΜΠΡΑΒΟ.............ΠΑΙΔΙΑ ΕΕΓΩ ΣΥΧΝΑΖΩ ΣΕ ΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΑ,ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ.ΚΑΙ ΕΧΩ ΓΝΩΣΕΙΣ........ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑ.........ΕΙΧΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΒΑΛΕΡΙΑ{ΡΟΥΜΑΝΑ} ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΝΑ.ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ.....ΞΑΝΘΙΑ................ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΕΑ ΤΟΥΣ Ή ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.......ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΥΓΝΟΜΩΝ......ΚΑΙ ΠΑΓΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΙΤ ΤΟΥΣ........ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙΓΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ.........ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΠΑΝΤΑ......ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΆ!!!!!!!!!!!!!
Καλο διχνει να ειναι.Αλλα 100 ειναι 4 μεροκαματα.
Γραφείο είναι.Γιά πλήρες πρόγραμμα μέ πρωκτικό 100 ευρώ είναι τό τίμημα.
Ειναι λεει φωτια απο μπρος και απο πισω λεει.Για σωληνα Φ63 μοιαζει τουλαχιστον απο πισω.Καλυτερα απο τα αυτια.Γραφείο είναι.Γιά πλήρες πρόγραμμα μέ πρωκτικό 100 ευρώ είναι τό τίμημα.
Γραφείο είναι.Γιά πλήρες πρόγραμμα μέ πρωκτικό 100 ευρώ είναι τό τίμημα.