djnet71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 576
- Πόντοι
- 6.055
εννοείς την Βαρβάκειο αγορά στην Αθηνας φαντάζομαι γιατί η λαχαναγορά είναι στο Ρέντη
Ωχ..ναι!έχεις δίκιο!σόρρυ...Βαρβάκειο εννοούσα!thanx παίχτη
εννοείς την Βαρβάκειο αγορά στην Αθηνας φαντάζομαι γιατί η λαχαναγορά είναι στο Ρέντη
Μου έστειλε τηλ. να μιλήσουμε καλύτερα λέει.Της στέλνω μήνυμα αλλά δεν απαντάει.
Μου ζήτησε και εμένα 80 Ε για μιάμιση ώρα και 160 για δύο ώρες.Κάνει λέει τα πάντα και πάει σε όποιο ξενοδοχείο θέλει ο πελάτης.Γνωρίζουμε τίποτα για την μαυρουκα. Μου ζήτησε 80 σε hotel για μιαμίση ώρα. Τα κάνει όλα λέει
δε βγαινει ρε παιχτη μαθηματικα οπως το λες.μηπως 160 για 3 ωρες?Μου ζήτησε και εμένα 80 Ε για μιάμιση ώρα και 160 για δύο ώρες.Κάνει λέει τα πάντα και πάει σε όποιο ξενοδοχείο θέλει ο πελάτης.
Επειδή ακριβώς δε βγαίνει, για αυτό το αναφέρω.δε βγαινει ρε παιχτη μαθηματικα οπως το λες.μηπως 160 για 3 ωρες?
Πάντως αν θέλεις μπορώ να σου στείλω με pm το τηλ. να κάνεις και εσύ μία κρούση.δε βγαινει ρε παιχτη μαθηματικα οπως το λες.μηπως 160 για 3 ωρες?
Ωχ..ναι!έχεις δίκιο!σόρρυ...Βαρβάκειο εννοούσα!thanx παίχτη
δεν το εκανα για να σε διορθώσω αλλά σκέφτηκα οτι υπάρχει περίπτωση να τρέχει κανένας στο Ρέντη και να ψάχνει...Ωχ..ναι!έχεις δίκιο!σόρρυ...Βαρβάκειο εννοούσα!thanx παίχτη
Γνωρίζουμε τίποτα για την μαυρουκα. Μου ζήτησε 80 σε hotel για μιαμίση ώρα. Τα κάνει όλα λέει
δεν το εκανα για να σε διορθώσω αλλά σκέφτηκα οτι υπάρχει περίπτωση να τρέχει κανένας στο Ρέντη και να ψάχνει...
Μάγια ? ? ? ?Αν θυμάμαι καλά, παλιά φίλη της Μάγιας.
Γνωρίζουμε τίποτα για την μαυρουκα. Μου ζήτησε 80 σε hotel για μιαμίση ώρα. Τα κάνει όλα λέει
Αυτή είναι η Μάγια?
Είναι η ίδια με αυτή στο Badoo?Όχι, για την μαύρη μιλάμε.
μην σου ξεφυγει και καμια εσενα........Είναι η ίδια με αυτή στο Badoo?
Αμα αξίζει γιατί να ξεφύγει φίλε μου?μην σου ξεφυγει και καμια εσενα........
εδω πτωχευσαμε και δεν το εχουμε παρει χαμπαρι...κρατα και λιγο πισινη......Αμα αξίζει γιατί να ξεφύγει φίλε μου?