alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Επιπροσθέτως έχω κανονίσει για αύριο συνάντηαη με
Θα επανέλθω την επόμενη με εντυπώσεις. Ελπίζω να μην έχει γρίνα. Χαιρετώ
Απο νησι του αιγαιου εισαι?
ξαναδοκιμασε τις μισες ωρες της μερας ειναι μεσα!!!! ;)Μπορει να μ στειλει καποιος ΠΜ τον αριθμο της κοπελας εδω??
Ονομα Βαλεντινα - Ετων 43
εκανe καποιος φιλος κριτικη αλλα δν μ απαντησε ακομα για τηλ!
αυτη δν την βρηκα online ακομα!!
Απο νησι του αιγαιου εισαι?
Σωστά και κάθε φορά που ανεβαίνω συνδιάζω το τερπνό μετά του ωφελήμου ;)
Χιος, ετσι?
Το "γρινα" (γκρινια) μονο εκει το λεμε νομιζω...
Χιώτης είσαι φιλαράκι?Χιος, ετσι?
Το "γρινα" (γκρινια) μονο εκει το λεμε νομιζω...
Συναντηση τη δευτερα το βραδι με τζενυ , τη γνωστη αλβανιδα ''νοικοκυρα'' που την εχω συναντησει αλλες 2 φορες στο παρελθον αλλα σταματησα μολις εμαθα οτι ανεβηκε η τιμη της. τελικα επεσε στα 100 ευρω την ωρα εμφανιση ικανοποιητικοτατη ,τα χρηματα μας πιανουν τοπο αφου το σωμα της οσο παει και φτιαχνει και απο καθαριοτητα μια χαρα παρα τα οσα εχω ακουσει γιαυτη.
Το τζενακι ειναι μια πολυ καλη επιλογη σε καιρους χαλεπους, ελπιζω να ακολουθησουν κι αλλες και να μειωσουν τις τιμες τους
Χιώτης είσαι φιλαράκι?
Μια χαράΚαταγωγη...
κατι θελεις να πεις αλλα δεν το λες στα ισα....
ΔΕΝ επεσε η τιμη της ΑΛΛΑ ΑΝΕΒΗΚΕ.....>. ειταν 100 στις 2(Δυο) ωρες(ασχετα εαν το ελεγε "η μια δωρο") και το πηγε 100 την ωρα
Οντως , τη πρωτη φορα ειχα κανονισει 100 (2 ωρες ) αλλα ειχε ανεβει και στα 150την ωρα φιλε , οι πουτανες εχουν γινει σαν το χρηματιστηριο , οποτε ναι τωρα κατεβηκε στα 100 την ωρα και 150 την 1,5
Οπως και να χει ειναι καλη επιλογη στα 100, αν εχεις καλυτερη η ισαξια προτεινε μας
εγω εχω να προτεινω και την ευα38 που ειναι στα ιδια χρηματα
..αφου ρωτας(αν και εγω αλλο ειπα...!...)"οσο ειταν στα 100 = 2ωρες ειταν καλη περιπτωση
απο την στιγμη που ανεβηκε οχι..! "
ερώτηση προς τους παλαίμαχους του site :
σε ποιο thread μπορώ να βρώ πληροφορίες για cg που δεν είναι επαγγελματίες αλλά το κάνουν αραιά και που έλεο οικονομικής κρίσης για να μπορούν να πληρώνουν τους λογαριασμούς ΔΕΗ, ΟΤΕ κλπ ;
Γεια σου χορηγε...ερώτηση προς τους παλαίμαχους του site :
σε ποιο thread μπορώ να βρώ πληροφορίες για cg που δεν είναι επαγγελματίες αλλά το κάνουν αραιά και που έλεο οικονομικής κρίσης για να μπορούν να πληρώνουν τους λογαριασμούς ΔΕΗ, ΟΤΕ κλπ ;
ο αλλος νομιζει οτι την εννοια του ''reverse advertising'' την ξερει μονο αυτος....υποτιθεται και σε αυτο που βρισκεσαι τωρα....
αλλα εδω εχουν πεσει ολοι οι "νταβατζισκοι" και "προμοτορες" και εχει γινει "διαφημιστικο γραφειων"...!!!
Προφανώς ο μαλάκας ο Αρης επιμένει για Μαρούσι (δεν ξέρει πως την έχασε τη Σαλονικιά εκεί) και στο Λακόμπα (όπου έχασε την τελευταία) και αρνείται στον Πρίαμο σε αυτούς που δεν ξέρει ενώ στέλνει στον Πρίαμο σε αυτούς που εμπιστεύεται.
Πως να βγάλεις άκρη με τον ψυχάκια?
Ευχαριστώ!!Good Luck