Αμα δεν τραγουδαει Σφακιανακη παπαρια προγραμμα κανει !!
Δεν μου λες Τρες το τραγούδι το θέλεις πριν η μετά το πήδημα ?
Γιατί κατά τη διάρκεια λίγο δύσκολο το βλέπω… με γεμάτο στόμα να σου τραγουδήσει
Αμα δεν τραγουδαει Σφακιανακη παπαρια προγραμμα κανει !!
τα κιλά της θα είναι το "δυνατό" της σημείο... είμαι σίγουρος...Λεει στο τηλ. 50 και στην τιμη εχει και προκτ1κο.Δευτερη φορα λεει + 20Too good to be true?
μετα απο googlαρισμα νομιζω βγαζει μασαζερι... ας βοηθησει κανας πιο εμπειρος συναγωνιστης!
Λεει στο τηλ. 50, και στην τιμη εχει και προκτ1κο.
Δευτερη φορα λεει + 20
Too good to be true?
Συναντηση με τη κοπελα σημερα που λεει με πενηντα ευρω και ειναι φολα.Καταρχην δεν εχει και πιασιματα αλλα μονο πιασιματα.Ειναι πιο κοντη και απο τους εφτα νανους. Επειτα μυριζει ασχημα.Φιλοτιμη μεν ομως πανω απο 10 ευρω δεν αξιζει με την καμια.Ενημερωνω το κοινο.Φθηνη αλλα και βεβαια οτι πληρωνει καποιος....
τα κιλά της θα είναι το "δυνατό" της σημείο... είμαι σίγουρος...
Καταρχην δεν εχει και πιασιματα αλλα μονο πιασιματα.
Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...Ειναι παντως μικρη σε ηλικια γυρω στα 20 , κοντη , χοντρη οχι γεματη και λεει ψεμματα και καλα πως οδηγει η ιδια ενω εχει οδηγο τον φιλο της-νταβατζη της.Επισης ενω στο τηλεφωνο το παιζει ανετη για το χρονο απο κοντα λεει για 30 λεπτα και μια φορα μονο.Ακομη χτυπαει συνεχεια το τηλεφωνο της κατα τη διαρκεια του ραντεβου σε ενοχλητικο σημειο απο υποψηφιους πελατες
Δεν υπάρχει λινκ ρε παίχτη!!!!τελικά ρε παιδια που βρισκουμε το link για την τραγουδιαρα? πως μπορω να την συναντησω???
τελικά ρε παιδια που βρισκουμε το link για την τραγουδιαρα? πως μπορω να την συναντησω???
Είναι ή γνωστή Σοφία-Μελίνα.Προσωπικά θά απέφευγα τήν συνάντηση.Αυτη ρε παιδια ??
80 την ωρα μ ειπε + ξενοδοχειο . . .
Παιδια αυτη ειναι χαλια την πηρα χτες ηταν φολα ασε δε που στο μουνι της μεσα χωραει ολοκληρο χερι για πρωτη μου φορα εβαλα οχι ενα η δυο δαχτυλα αλλα ολο το χερι μου και το σκαλιζα,ειναι δε χονδη με κατι βυζαρες τεραστιες η φωτο που εχει ειναι φαινεται απο τοτε που ηταν αδυνατη μονο στο προσωπο μοιαζει
τιμη???
Είναι ή γνωστή Σοφία-Μελίνα.Προσωπικά θά απέφευγα τήν συνάντηση.
αυτο το email δεν ειναι σωστο!!Δεν υπάρχει λινκ ρε παίχτη!!!!
Στείλε e-mail εδω και ζήτα φωτό, τιμές και σέρβις για τα κορίτσα....
ellinida.gia.sex@gmaιl.com
Άντε καλή επιτυχία......