giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
"σταμάτα να γράφεις για μένα αλλιώς θα σε γαμήσω..."
χαχαχα δε γινονται αυτα
Έγραφε στο τέλος μήπως και την λέξη "τζάμπα"
Αννα33 και λίγο
"σταμάτα να γράφεις για μένα αλλιώς θα σε γαμήσω..."
χαχαχα δε γινονται αυτα
να δοκιμασω και εγω μηπως για <<εμενα μονο>> το ριξει και πιο χαμηλα???χαχαχαχα!!!NAI η Λιζα( ή Ελενα η οπως αλιως της ερχεται...) ειναι...
με λιγο το ριχνει στο 100 (αλλα μην το πεις σε κανενα --μονο για εσενα!! λεει)
τωρα εχει βρει και εναν "νταβατζακο" ισως και το παιζουνε και ζευγαρι.....
Σημερα ειναι του αγιου βαλεντινου κανε σεξ με τη γυναικα σου
Άρης Παπάρης ;)
Αννα33 και λίγο
τι 8ελεις να πεις?? μουφα τελειως ???
Οχι φίλε!Που απειλεί τον κόσμο το κάθε
αλλο σε ρωτησα, σε ρωτησα για την αννα 33
εμενα και με εκανε φιλο και απο οτι ειδα η κοπελα ( αν ειναι ) εχει μονο 38 φιλους . τι να πω δεν ξερω θα δειξει η συνεχεια . παντω καλο κοματτιεγω ακομα την βλεπω παντως την αγγελια της μιλησα ετσι για να δω τη θα πει
μου εστειλε αιτημα φιλιας στο face
και μου ειπε τα περιλαμβανει ολα στην τιμη
καλησπερα με λενε ιωαννη μπορεισ να μου στιλεισ μηνημα facebook τισ αννασ 33εμενα και με εκανε φιλο και απο οτι ειδα η κοπελα ( αν ειναι ) εχει μονο 38 φιλους . τι να πω δεν ξερω θα δειξει η συνεχεια . παντω καλο κοματτι
Α ρε δουλιες η Αννα33 !!!
Πως τους καταφερνει ολους με τα 3ωρα η οι μισοι της κλεινουν την πορτα στα μουτρα !!!
Αγαμησια που εχει πεσει δεν λεγετε !!!
Μαγκες οποιος θελει το τηλεφωνο το δινω εγω !!!
που μπορώ να βρω τηλ της Άννας33????
και μπηκε και blocked στο facebook
Πώς τήν έχουνε δεί κάποιες?Μαύρο στή "κυρία"!!Ακατέβατη/ος στα 250 π'αντως . Σε δικό του/της χώρο στου Ζωγράφου . Αφού επέμενα για έκπτωση , με έχεσε ώς τσίπη , και με έβγαλε από το Friend List στο http://www.facebook.com/update_security_info.php?wizard=1#!/mariacocoon]FB[/url[/MEDIA]]. Συγκεκριμένα "kala malakas eise?? i sou ksefeygoun otan ta les??
250 kai an den skopeyis na ta dosis min mou prizis ton erwta .. " κυρία μιλάμε....