Ηπείρου 5.Μασατζουδες ειναι στηνσεπτεμβριουμε δικο τους χωρο και τιμες 50 και 80.Αν δεν βαριεσαι ψαξε στα μασατζιδικα αθηνας.Εχουν γραψει κριτικη
2 μετρια μιλφακια. Οχι για 80, ουτε για 20ρικο...
Ηπείρου 5.Μασατζουδες ειναι στηνσεπτεμβριουμε δικο τους χωρο και τιμες 50 και 80.Αν δεν βαριεσαι ψαξε στα μασατζιδικα αθηνας.Εχουν γραψει κριτικη
Ασε που με το μπαινεις μυριζει φαρμακιλα απο την μπεταντιν !!!!!!!!!!!!!!Ηπείρου 5.
2 μετρια μιλφακια. Οχι για 80, ουτε για 20ρικο...
Ασε που με το μπαινεις μυριζει φαρμακιλα απο την μπεταντιν !!!!!!!!!!!!!!
Εχει κανεις Info για το τεμαχιο αυτο; 100 ολα για μια ωρα και η ΦΩΤΟ ΔΕΝ ειναι δικη της λεει!!!!
πηρα τηλ,ζηταει 100 για μια ωρα,με μασαζ και ελευθερη σχεση...οταν την ρωτησα για κολο μου ειπε θα δουμε.....τον πουλο....
η κυρία ξαναεμφανίστηκε στο παρελθόν...
έβαλε λίγες παραπάνω φωτό αλλά μάπα....
δυνατο χαρτι....αν σου αρεσουν τα πορνιλικια, θα ευχαριστηθεις πηδουλο.... ....αντεχει τα παντα....
100 ευρω η τζενυ ..χμμ ωραιες φωτογραφιες ..πρεπει να αρχισε και γυμναστικουλα και καλη κριτικη η τελευταια πρεπει να ειναι στα φορτε της!! ψηνομαιι !!
πηρα τηλ, νεα κατα δηλωση της, ζηταει 150...
δυνατο χαρτι....αν σου αρεσουν τα πορνιλικια, θα ευχαριστηθεις πηδουλο.... ....αντεχει τα παντα....
100 ευρω η τζενυ ..χμμ ωραιες φωτογραφιες ..πρεπει να αρχισε και γυμναστικουλα και καλη κριτικη η τελευταια πρεπει να ειναι στα φορτε της!! ψηνομαιι !!
οκ αρχηγε μου....βαλε ενα 30αρι παραπανω και πηδα την τζουλη.....εχεις επιλογες.....το τζενακι παντως ειναι ενταξει χαρακτηρας,και πηδας Α Ν Ε Λ Ε Η Τ Α!!!!!Καθηστε ρε παιδες, οκ η Τζενη εχω ακουσει πολλα καλα αλλα και κακα. Απλα να παραθεσω οτι ναι γουσταρει το πουτσο κλπ κλπ και ολα καλα, ομως προσεξτε τα εξης. 1ον Συναγωνιστες λενε οτι το μουνακι μυριζε που αυτο δεν ειναι καλο. 2ο και σημαντικοτερο, καποιος την ειχε ρωτησει για εξετασεις αν κανει κλπ, και λεει εχει να κανει εδω και καμμια 10ετια (οταν σπουδαζε κλπ). Προσωπικα, δεν παω αν δεν μαθω στανταρτ οτι τσεκαρεται συχνακις, αν ειχε κολλησει κατι, και οτι ειναι τωρα καθαρη. Αν το διαβαζει αυτο η Τζενουλα, θελω να ξεκαθαρισει το θεμα αν θελει να φαει τον πουτσο μου....
Π
Καλημερα φιλε μου σωστα αυτα που λες να προσθεσω ακομα αλλη μια παραμετρο ..στην αρχη ειχε μια ωρα 100 ευρω και αλλη μια δωρο...μαλλον οι δουλειες πηγαν η και πανε ακομα καλα που εκοψε το δωρο..ετσι για να μην ξεχναμε και να μαθαινουν οι νεοι..και πιστευω οτι απαντηση δεν θα παρεις ουτε σε 100 χρονια στο ερωτημα σουΚαθηστε ρε παιδες, οκ η Τζενη εχω ακουσει πολλα καλα αλλα και κακα. Απλα να παραθεσω οτι ναι γουσταρει το πουτσο κλπ κλπ και ολα καλα, ομως προσεξτε τα εξης. 1ον Συναγωνιστες λενε οτι το μουνακι μυριζε που αυτο δεν ειναι καλο. 2ο και σημαντικοτερο, καποιος την ειχε ρωτησει για εξετασεις αν κανει κλπ, και λεει εχει να κανει εδω και καμμια 10ετια (οταν σπουδαζε κλπ). Προσωπικα, δεν παω αν δεν μαθω στανταρτ οτι τσεκαρεται συχνακις, αν ειχε κολλησει κατι, και οτι ειναι τωρα καθαρη. Αν το διαβαζει αυτο η Τζενουλα, θελω να ξεκαθαρισει το θεμα αν θελει να φαει τον πουτσο μου....
Π
επειδη εχω παρει και γω τηλ,δεν μου φανηκε και πολυ....μαλλον απειρη εναι που προσπαθει να τσιμπησουν στο ετσι, λεφτα.....ακου 150!!!!!!και τι προσφερει στα 150 ????
αυτο ειναι το βασικο
επειδη εχω παρει και γω τηλ,δεν μου φανηκε και πολυ....μαλλον απειρη εναι που προσπαθει να τσιμπησουν στο ετσι, λεφτα.....ακου 150!!!!!!
αυτο που λες εχει να κανει με το οτι ηταν καινουργια στην πιατσα...μολις ειδε τι παιζεται το εκοψε το δυωρο...εσυ οταν πρωτοβγηκες στην αγορα εργασιας πηρες πρωτο μισθο τα λεφτα που περνεις τωρα?....μαλλον οχι..... ;)Καλημερα φιλε μου σωστα αυτα που λες να προσθεσω ακομα αλλη μια παραμετρο ..στην αρχη ειχε μια ωρα 100 ευρω και αλλη μια δωρο...μαλλον οι δουλειες πηγαν η και πανε ακομα καλα που εκοψε το δωρο..ετσι για να μην ξεχναμε και να μαθαινουν οι νεοι..και πιστευω οτι απαντηση δεν θα παρεις ουτε σε 100 χρονια στο ερωτημα σου
οκ αρχηγε μου....βαλε ενα 30αρι παραπανω και πηδα την τζουλη.....εχεις επιλογες.....το τζενακι παντως ειναι ενταξει χαρακτηρας,και πηδας Α Ν Ε Λ Ε Η Τ Α!!!!!
και κατι αλλο...με 150 εχεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ επιλογες...ειτε σε ανεξαρτητες ειτε σε μασαζ,κτλ,κτλ....και μαλιστα δοκιμασμενες..... ;)σε ευχαριστω τουλαχιστον να ξερουμε
σιγουρα...και μην ξεχνας...ο καθενας εχει μυαλο να κανει τις επιλογες του...απο κει και περα.......οκ, δε λεω οτι δεν ειναι καλο τυπακι, δεν την εχω γνωρισει, ομως λεω οτι θελει και λιγο νιονιο. αμα η γκομενα δεν τσεκαρεται, τοτε τον μπεουλο απο μενα. Δειχνει μια γκομενα που δεν σεβεται και πολυ το σωμα της
Π