giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 24
- Πόντοι
- 2.127
Ποια είναι αυτή?Υπάρχει link εύκαιρο?
Ρε μάγκες, αν η Άννα 33 είναι πραγματικά αυτή στις φωτογραφίες θα ζήταγε 100 την ώρα, και λίγα λέω . Επειδή το έχασα λίγο, είναι αυτή η Χριστίνα από adoos ή όχι;
Τι να πω ρε παίχτη παραπάνω?Άντε, λέγε Γέοπα, εσύ πρέπει να ξερεις
Τι να πω ρε παίχτη παραπάνω?
Θα με τρελάνεται?
3 μέρες τώρα δεν τα γράφω?
Είμουνα από τους πρώτους ο μαλάκας που έκλεισε ραντεβού.....
Κοίταζα τις φωτό της, οι οποίες παρεπιμπτώντος μου ήρθαν με ΠΜ από την ίδια και έλεγα....
"είναι δυνατό 100 ευρώ 3 ώρες με αυτήν την γκόμενα?"...και έκλεισα ραντεβού!!!
εεεεε...όπως μπήκε στο δωμάτιο....βγήκε!!!!
Να τα ξαναπώ λοιπόν.....εμφάνιση τουλάχιστον 5-6 κιλά παραπάνω από αυτό που βλέπετε σε πρόσωπο, κοιλιά και κώλο!!!!
Η κοιλιά κάνει δίπλες και ο κώλος συγνώμη ούτε σφιχτός είναι ούτε τουρλωτός....είναι ένας χοντρός κώλος!!!!
Πρόσωπο που έχει χάσει τις γωνίες του και θέλει καθαρισμό!!!!!
Σόρρυ αλλά τέτοιου τύπου γκόμενες δεν γαμώ ούτε τσάμπα και αυτό το λέω με κάθε ειλικρίνια!!!!
Τώρα αν είμαι μοντελοπνίχτης ή όχι δεν ξέρω.....αλλά το γούστο μου στις γυναίκες δεν το έχω χάσει ακόμα!!!
Ο Δάσκαλος σας τα έγραψε μια χαρά....διαβάστε τον και θα καταλάβετε ποιος είναι να πάει και ποιος όχι με βάση τα γούστα του και την τσέπη του!!!!
οκ φιλε σορυ για την ταλαιπωρια που σε εβαλα να τα ξανασκεφτεις αλλα ειμαι νεοσ θα στρωσω......Τι να πω ρε παίχτη παραπάνω?
Θα με τρελάνεται?
3 μέρες τώρα δεν τα γράφω?
Είμουνα από τους πρώτους ο μαλάκας που έκλεισε ραντεβού.....
Κοίταζα τις φωτό της, οι οποίες παρεπιμπτώντος μου ήρθαν με ΠΜ από την ίδια και έλεγα....
"είναι δυνατό 100 ευρώ 3 ώρες με αυτήν την γκόμενα?"...και έκλεισα ραντεβού!!!
εεεεε...όπως μπήκε στο δωμάτιο....βγήκε!!!!
Να τα ξαναπώ λοιπόν.....εμφάνιση τουλάχιστον 5-6 κιλά παραπάνω από αυτό που βλέπετε σε πρόσωπο, κοιλιά και κώλο!!!!
Η κοιλιά κάνει δίπλες και ο κώλος συγνώμη ούτε σφιχτός είναι ούτε τουρλωτός....είναι ένας χοντρός κώλος!!!!
Πρόσωπο που έχει χάσει τις γωνίες του και θέλει καθαρισμό!!!!!
Σόρρυ αλλά τέτοιου τύπου γκόμενες δεν γαμώ ούτε τσάμπα και αυτό το λέω με κάθε ειλικρίνια!!!!
Τώρα αν είμαι μοντελοπνίχτης ή όχι δεν ξέρω.....αλλά το γούστο μου στις γυναίκες δεν το έχω χάσει ακόμα!!!
Ο Δάσκαλος σας τα έγραψε μια χαρά....διαβάστε τον και θα καταλάβετε ποιος είναι να πάει και ποιος όχι με βάση τα γούστα του και την τσέπη του!!!!
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....ρε φίλε καλά έκανες αλλά η μέθοδος είναι μία και μοναδική αν θέλεις να είσαι σωστά πληροφορημένος!!!!οκ φιλε σορυ για την ταλαιπωρια που σε εβαλα να τα ξανασκεφτεις αλλα ειμαι νεοσ θα στρωσω......
Δεν ξέρω ποια είναι η Χριστίνα, άρα θα σε γελάσω!!!!!Πες τα όλα Γέοπα, η Χριστίνα είναι;
Δεν ξέρω ποια είναι η Χριστίνα, άρα θα σε γελάσω!!!!!