takoalatipota
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Εσύ είπες οτι ειναι η Λιζα και σου λεω οτι εμενα μου ειπε οτι ειναι η Μαριαννα. Τι απο την προταση αυτη δεν καταλαβαινεις;
Ασε που δεν ξερει να βγαζει και φωτογραφιες της προκοπης ο ξεφτιλας !!!
Aν θέλω να θαυμάσω ομορφιά πάω και στην Ακρόπολη με πέντε ευρουδάκια! Τί να την κάνω τήν ομορφιά όταν η γυναίκα είναι άκαυλη;
Aν θέλω να θαυμάσω ομορφιά πάω και στην Ακρόπολη με πέντε ευρουδάκια! Τί να την κάνω τήν ομορφιά όταν η γυναίκα είναι άκαυλη;
Εσύ είπες οτι ειναι η Λιζα και σου λεω οτι εμενα μου ειπε οτι ειναι η Μαριαννα. Τι απο την προταση αυτη δεν καταλαβαινεις;
Η Αναστασια αναρωσε και εβαλε μπροστα απο προχτες και εως την 25 φεβρουαριου.Αντε να περνουμε σειρα σιγα σιγα
sorry παιδες..ακυρο..τις βρηκα!!!!Μου εστειλε κι εμενα μηνυμα οτι ειναι διαθεσιμη..Κριτικες για την εν λογω κυρια παο καποιους φιλους που την δοκιμασαν ,που μπορουμε να δουμε???
Μια ειναι η Αναστασια.Η κουρτινα 4
Από που είναι η κυρία?Tρια χρονια πηγαινοερχετε εδω και τα μιλαει καλυτερα απο εμας τα Ελληνικα !!
Από που είναι η κυρία?
λογω απωλειας τηλ.(καποιος καριολης το χαιρεται τωρα) οποιος εχει το νουμερακι της βανεσσας(μιλφοειδες) ας κανει ενα κοπο να στειλει πμ.....οποιος το εχει και δεν το στειλει να του καει το pc....
το ντοπιο μιλφειγ.....το βρηκα ομως απο συναγωνιστη.....
Ναι αλλά όλες ρε πουστη μου πάνε και αράζουν στα νότια….πρέπει να κάνεις ολόκληρο ταξίδι για να τις
Μόνο η ΛΙΝΑ μας έκανε την τιμή να έρθει προ βορά..
Και η Αναστασία Λακομπα θέλει…..γαμωτο