jim_morrison
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ναι ρε φιλε απλα εαν παρατηρησεις τις κριτικες θα δεις αυτο που σου ειπα.Εγώ πάλι μιλάω για την συγκεκριμένη φίλε μου.
ναι ρε φιλε απλα εαν παρατηρησεις τις κριτικες θα δεις αυτο που σου ειπα.Εγώ πάλι μιλάω για την συγκεκριμένη φίλε μου.
δε μιλαω για τη συγκεκριμενη κοπελα γενικα μιλουσα.
σερβις μπουρδελου.τι περιμενετε;Kρίση βλέπεις.Τα έσοδα τού μπουρδέλλου δεν φτάνουν και συμπληρώνει το εισόδημα με καμμιά αρπαχτή.
για μπουρδελλο οχι σαν ανεξαρτητηΠάντως απ' ότι διαβάζω, έχει πάρει πολύ καλές κριτικές από συναγωνιστές που την πήραν στο μπουρδελάκι της
Πάντως απ' ότι διαβάζω, έχει πάρει πολύ καλές κριτικές από συναγωνιστές που την πήραν στο μπουρδελάκι της
αυτο ειπα και εγω πριν ,οτι δεν εμπιστευομαι .Mην εμπιστεύεσαι τις κριτικές.
Μια φορα την πηρα στο ξενοδοχειο μιδας ..προσωπικα καλη ηταν μειον οτι δεν κανει ελευθερο στοματικο και στο μπουρδελο δεν εχω παει μια και κεντρο εχω να παω πολυ καιρο..φαινεται ομως πως μερικοι γραφουν καλες κριτικες για να εχουν καλυτερο σερβις.
Μια φορα την πηρα στο ξενοδοχειο μιδας ..προσωπικα καλη ηταν [size=14pt]μειον[/size] οτι δεν κανει ελευθερο στοματικο και στο μπουρδελο δεν εχω παει μια και κεντρο εχω να παω πολυ καιρο..
Οπως το παιρνει κανεις..αλλος το λεει συν αλλος μειον ...εγω επειδη πολυ το ζητανε απο μια κοπελα εδω μειον το λεω για να ειμαι ειλικρινης...αλλα σεβομαι αν ο αλλος εχει αλλη γνωμηή στα [size=14pt]συν[/size] ?????
Στα 150 ξέρεις τι περιλαμβάνεται μάγκα μου? Κωλούρι παίζει?
Παει αυτη Last year δες www.bourdela.com/forum/index.php?topic=66623.0]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=66623.0[/url]με αυτο το κοριτσι πως γινεται η επικοινωνια ρε παιδια?
επικοινώνησα μαζί της. 100% Ελληνίδα, πολύ γλυκιά φωνούλα.
150 η ώρα μου είπε. Πολλά !
Ίσως επανέρθω, γιατί με καύλωσε απίστευτα και μόνο από τη φωνή της. Αλλιώς η τιμή είναι εκτός ορίων...
εχω μπερδευτει λιγο φιλε tomito...αυτη που λες οτι παιζει με 4-5 ονοματα ειναι η Αφροδιτη( που καποιοι ειπανε οτι σταματησε) η αναφερεσαι σε καποια αλλη???H τύπισσα παίζει με 4-5 ονόματα, μόνη της κ με δυο γραφεία...
Την προδίδουν τα τατού αλλά επιμένει...
Γι'αυτήν λέει ο tomitoεχω μπερδευτει λιγο φιλε tomito...αυτη που λες οτι παιζει με 4-5 ονοματα ειναι η Αφροδιτη( που καποιοι ειπανε οτι σταματησε) η αναφερεσαι σε καποια αλλη???