House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Κάνει και dfk
Ρε φίλε κάνε τον κόπο και πες μας που ακριβώς να ψάξουμε, 107 σελίδες είναι έλεος και να' σαι καλάμικαέλα, ελληνιδα. εχει πατσαβουριάσει. εχω ξαναγραψει γι αυτην, αλλα βαριεμαι να το ψαχνω και να ξαναγραψω. κανε εναν κοπο και ψαξε πισω..
νισαφι πια μ' αυτο το πραγμα
ξερασες τυπε???νισαφι πια μ' αυτο το πραγμα
μας τα πριξατε
χωσεεεεεεεεεεεεεε..θα ειναι και μεγαλος κοπανος.
ρε μαλακα αυτος ειναι ο παπαριωνας..Δεν περνεις και αυτην εδω περα να δουμε ποσα θελει !!!
Δεν περνεις και αυτην εδω περα να δουμε ποσα θελει !!!
Δεν ειναι αυτη που αναφέρω με αυτη που ρωτάει ο φιλος για την μιχαελα.Οποτε εαν ξερεις τιμη ενημέρωσεΣτην προηγούμενη σελίδα Απάντηση #1582
χωσεεεεεεεεεεεεεε..
60 & πολλα ειναι..
Ρε συνέρθετε . Εγώ ποστάρισα γι' αυτήν που ανέφερες το τιμολόγιο της στο post 1582. Κάτω από το post μου ο άλλος ρώτησε για τιμή και του απάντησα ότι αναφέρεται στην προηγούμενη σελίδα. Ποιά Μικαέλα και παπαριές.Δεν ειναι αυτη που αναφέρω με αυτη που ρωτάει ο φιλος για την μιχαελα.Οποτε εαν ξερεις τιμη ενημέρωσε
bourdelo γίναμε χααχχααχαχαχχαΡε συνέρθετε . Εγώ ποστάρισα γι' αυτήν που ανέφερες το τιμολόγιο της στο post 1582. Κάτω από το post μου ο άλλος ρώτησε για τιμή και του απάντησα ότι αναφέρεται στην προηγούμενη σελίδα. Ποιά Μικαέλα και παπαριές.
Στη Μαρία την "28χρονη καλλονή" που είναι η πρώτη από τις αγγελίες που είχες στο post σου αναφέρθηκα εγώ και για αυτήν ρώτησε το παληκάρι.Αυτή που είναι 150 την ώρα η μία εκτόνωση και 200 οι δύο (σε 1 ώρα) . Τώρα που στα ξαναέγραψα τα θυμήθηκες ότι τα έχεις γράψει;
.tvbourdelo γίναμε χααχχααχαχαχχα
Tηλεφωνικά είχε πει 50 ευρω τωρα το πήγε 100?? ΡΕ ΟΥΣΤ πολλα τηλέφωνα έπεσαν μου φένεται και πήρε αέραπριν λιγο επεστρεψα απο ενα ραντεβου με τη μαρια 28χρ που αναφερθηκε πιο πριν....
1ωρα 150 ευρω..1,65,55κιλα,μετριο προς καλο κορμισε σχεη με εβιτα ειναι πολυ πισω...λιγα πραγματα..καλο γλυψιμ,καλη συμετοχη στο σεξ αλλα ζητα πολλα για 1 εκτονωση...δεν συμφερει...για επομενη εκτονωση θελει +100...για μια φορα καλη ητανε...για συστηματικα οχι..
πριν λιγο επεστρεψα απο ενα ραντεβου με τη μαρια 28χρ που αναφερθηκε πιο πριν....
1ωρα 150 ευρω..1,65,55κιλα,μετριο προς καλο κορμισε σχεη με εβιτα ειναι πολυ πισω...λιγα πραγματα..καλο γλυψιμ,καλη συμετοχη στο σεξ αλλα ζητα πολλα για 1 εκτονωση...δεν συμφερει...για επομενη εκτονωση θελει +100...για μια φορα καλη ητανε...για συστηματικα οχι..