Επισκέπτης
και ειδικα απο ΕΝΑΝ που βρεθηκε να αξιολογησει με πμ .....
E βέβαια.Ακόμη μεγάλύτερης αξίας
και ειδικα απο ΕΝΑΝ που βρεθηκε να αξιολογησει με πμ .....
αυτος ειναι ο λογος που περιμενω ακομα μπας και κανεις αλλος ξερει...
ή εστω αν καποιος εχει καποια αλλη να προτεινει.
Τωρα να ποσταρουμε σεντονια ολοκληρα με οικονομοτεχνικες αναλυσεις και μηδεν πληροφοριες... ε δε βοηθα και τοσο.
αυτος ειναι ο λογος που περιμενω ακομα μπας και κανεις αλλος ξερει...
ή εστω αν καποιος εχει καποια αλλη να προτεινει.
Τωρα να ποσταρουμε σεντονια ολοκληρα με οικονομοτεχνικες αναλυσεις και μηδεν πληροφοριες... ε δε βοηθα και τοσο.
Xωρις να θελω να κανω προμοτιον οταν αυριο ερχεται η Ουγγαρεζα με 300 all included (this is VFM )γιατι ειναι μια κλαση πιο πανω απ ολες εδω που το εχουν δει city-tours!!! ta 280 της καθε ανεξαρτητης εδω +++++ταξι για εμας που δεν μενουμε βορεια ειναι υπερβολικα!!!
Αυτην φιλε!!! Λιγο τρελλαμενος μαζι της!!! αλλα πιστευω το αξιζει!!!!Λες για τουτη Εννοειται οτι συμφερει περισσοτερο απο την Λινα, ετσι οπως διαμορφωνονται οι τιμες.
Αυτην φιλε!!! Λιγο τρελλαμενος μαζι της!!! αλλα πιστευω το αξιζει!!!!
Εγω ειπα οτι αξιζει,το αν ειναι ακριβη ή οχι δεν χρειαζεται να το σχολιασουμε,ειναι φως φαναρι!
Εγώ πάντως θα την τιμήσω….160+20+hotel καλά είναι….είναι και στα βόρια δεν χρειάζεται να κάνουμε ταξίδι….
Τώρα για κωλο παίρνω και της Άντζελας που είναι φθηνός!!!!
Έχω και ένα κόλλημα με τα ξανθά γαλανομάτικα ρωσιδια…η Λίνα είναι στις προδιαγραφές μου
Θα συμφωνισω οτι εχει τα κιλακια της τα παραπανισια και οτι δεν ειναι και η θεογκομενα αλλα το service και οι τιμες της ειναι πολυ καλες. Τωρα οτι χρειαζετε να χασει 5-7 κιλα χρειαζετε και το ξερει !!!κ αυτη η αντζελα το εχει παρακάνει θανο..
δεν προσεχει καθολου..βαρελακι καταντησε..
ακυρο από εμενα πλεον στις αδιαφορες ασχημες..
Χαχαχαχα, και το αφεντικό μου δηλώνει ότι αξίζω 3.000€ τον μήνα, αλλά δεν μού τα δίνει :S
Εγώ πάντως θα την τιμήσω….160+20+hotel καλά είναι….είναι και στα βόρια δεν χρειάζεται να κάνουμε ταξίδι….
Τώρα για κωλο παίρνω και της Άντζελας που είναι φθηνός!!!!
Έχω και ένα κόλλημα με τα ξανθά γαλανομάτικα ρωσιδια…η Λίνα είναι στις προδιαγραφές μου
υπάρχει μια όχι και τόσο καλή κριτική στην τρίτη σελίδα των call girls.παιδια τι λετε για την ειρηνουλα?????εχω τρελαθει με τις φωτογραφιες της και λεω να δοκιμασω...ξερει κανεις κατι γι αυτη??????????
www.adoos.gr/post/18847768/iiiiexcliiiiyenii_20_isectiiexcliiicopyi_]http://www.adoos.gr/post/18847768/iiiiexcliiiiyenii_20_isectiiexcliiicopyi_[/url]
παιδια τι λετε για την ειρηνουλα?????εχω τρελαθει με τις φωτογραφιες της και λεω να δοκιμασω...ξερει κανεις κατι γι αυτη??????????
www.adoos.gr/post/18847768/iiiiexcliiiiyenii_20_isectiiexcliiicopyi_]http://www.adoos.gr/post/18847768/iiiiexcliiiiyenii_20_isectiiexcliiicopyi_[/url]
Μην μου ζητατε στο πμ τηλεφωνο της Αντζελας.Δεν θελω να προσβαλω κανενα αλλα δεν ρισκαρω να γινω υπαιτιος αν θα συμβει κατι στην κοπελα.Προσπαθηστε να το βρειτε απο αλλου.
κ αυτη η αντζελα το εχει παρακάνει θανο..
δεν προσεχει καθολου..βαρελακι καταντησε..
ακυρο από εμενα πλεον στις αδιαφορες ασχημες..
παιδια τι λετε για την ειρηνουλα?????εχω τρελαθει με τις φωτογραφιες της και λεω να δοκιμασω...ξερει κανεις κατι γι αυτη??????????