alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Φιλε ποια ειναι η κοπελα στο αβαταρ σου?
Καμιά πουτάνα θα είναι...Φιλε ποια ειναι η κοπελα στο αβαταρ σου?
Το 'όλα εκτός πρωκτκου 100' είναι γιατί θέλει παραπάνω για κουλούρι ή γιατί απλά δεν το προσφέρει;Δε θα πάθετε και τίποτα εάν πάτε 3-4 σελίδες πίσω για να δείτε από που ξεκινάει η αλυσίδα....
Δεν θα ανοίξω διάλογο μαζί σου…άδικα προσπαθείς ;)
Κράξιμο και πλακά θα συνεχίζω να σου κάνω…μέχρι η να διορθωθείς η να εξαφανιστείς….
Ζηταω πολλά ? κόψε τα παλαμάκια και το γλείψιμο και πες τη δική σου γνώμη
Από ότι μου είπε δε προσφέρει.Το 'όλα εκτός πρωκτκου 100' είναι γιατί θέλει παραπάνω για κουλούρι ή γιατί απλά δεν το προσφέρει;
Ρε παιδια υπαρχουν και CITY που παιρνουν και 200 και 180 και σου προσφερουν την επισκεψη στον χωρο τους. Οπως εχουμε πει τα γουστα ειναι υποκειμενικα, και ως προς την κοπελα και ως προς τις υπηρεσιες που παρεχουν. Το μονο σιγουρο ειναι τα ποσα που τους δινουμε και σε αυτο οσοι θελουμε κραταμε (τον λογο μας) και οσοι θελουν ας τα ακουμπανε. Οταν ομως διαβασουν 100 με φουλ προγραμμα,2 εκτονωσεις για μια ωρα ισως και θα λενε τι ημουνα και ακουμπησα 150+50+20+++ Αυτα απο εμενα και Καλη σας ΗΜΕΡΑ.
Πάντως Γρηγόριε μετά από πολλές προσπάθειες να την "πετύχω" δεν τα κατάφερα!!!!Από ότι μου είπε δε προσφέρει.
καλημερα σας και καλο σαββατοκυριακο.
Οταν λες οτι "θα με βρουν αυτες" τι εννοεις?
Να αρχισω να κανω εγω πιατσα για να με ψαρεψουν οι πουτανες?!? Και αν ναι, που να στηθω?!?
Θα μας φάνε το "ψωμί" εκεί οι μαύρες!!!!Σόλωνος!Ελα να φτιάξουμε την δική μας πιάτσα για αντιπερισπασμό!Δεν είναι κακή ιδέα
Όπως προέγραψα χθες το μεσημέρι άρχισα να παίρνω και όλο μιλούσε, τελικά την πέτυχα κατά τις 13:00. Αφού είπε τις σχετικές πληροφορίες (τιμές, υπηρεσίες κτλπ) κλείσαμε ραντεβού στις 4:30 στο ξενοδοχείο στο καλιμάρμαρο. Μου είπε να μη της στείλω μύνημα γιατί έχει πρόβλημα με την οθόνη του κινητού της.Πάντως Γρηγόριε μετά από πολλές προσπάθειες να την "πετύχω" δεν τα κατάφερα!!!!
Και το μνμ που έστειλα χτες ακόμα να της παραδοθεί.....
Άρα κάτι παίζει που δεν μου αρέσει καθόλου!!!!!
Δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ της έχω ρίξει ήδη μαύρο!!!!!
Δε πα να μάθω ότι κάνει και κωλοτούμπες στο κρεβάτι!!!!
Θα μας φάνε το "ψωμί" εκεί οι μαύρες!!!!
Καλύτερα στο Κολωνάκι.....μεταξωτοί κώλοι άρα μεταξωτά βρακιά!!!!