αυτο εδω τι λε.. ξερει κανεις κατι?
Θα σκασει μύτη μονο ο τραβελος
τελικα οι τιμες πεφτουν οταν δεν πληρωνουμε
για δεστε και αυτο
60 και 20 ταξι και 20 δευτερη μπαλλα και 30 αναλ και ολα με καποτα! ΜΑΥΡΟ...........
μαλλον εχεις δικιο
δεν προσεξα το ταξι και τα επιπλεον
sorry
τελικα οι τιμες πεφτουν οταν δεν πληρωνουμε
για δεστε και αυτο
Ήταν από τα καλύτερα κομμάτια που έχω πάρει, ίσως η καλύτερη ελληνίδα. Ποιός ξέρει που να βρίσκεται. Ήταν και πολύ καλό παιδί.σουπερ ηταν η Σοφία (Κωνσταντινα)!!
κριμα που ειχε τετοια μπλεξιματα!
σουπερ ηταν η Σοφία (Κωνσταντινα)!!
Σας εχω γραψει, οτι το ΣΑΒΒΑΤΟ που περασε πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν 100 ευρω για μα φορα και βεβαια δεν συνεχισα. Τωρα βεβαια εαν στο τηλεφωνο σας λενε 60+20ταξι+20δευτερη φορα+30πρωκτικο++++ και στο τελος20-30 ξενοδοχειο τοτε ειναι πολυ καλη τιμη και να την προτιμησεται....εσεις.τελικα οι τιμες πεφτουν οταν δεν πληρωνουμε
για δεστε και αυτο
Σας εχω γραψει, οτι το ΣΑΒΒΑΤΟ που περασε πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν 100 ευρω για μα φορα και βεβαια δεν συνεχισα. Τωρα βεβαια εαν στο τηλεφωνο σας λενε 60+20ταξι+20δευτερη φορα+30πρωκτικο++++ και στο τελος20-30 ξενοδοχειο τοτε ειναι πολυ καλη τιμη και να την προτιμησεται....εσεις.
Μαλλον ψαχνουν αλλο ενα βαγονι στο τρενακι τους. Αλλα οπως και να εχει ειναι επιφοβη οπως ακουγεται μια θεση στο τρενο ΑΥΤΟ !!!!!!!!!!!!!
Τωρα μολς πηρα και μου ειπαν 90ευρω και σου στελνουμε την ΣΟΦΙΑ. Αλλα οπως ρωτησα και μου απαντησαν θετικα ειναι Γραφειο, τωρα τι παιζει δεν μπορω να ξερω !!!!!!!!!!!σουπερ ηταν η Σοφία (Κωνσταντινα)!!
Ήταν από τα καλύτερα κομμάτια που έχω πάρει, ίσως η καλύτερη ελληνίδα. Ποιός ξέρει που να βρίσκεται. Ήταν και πολύ καλό παιδί.
Τωρα μολς πηρα και μου ειπαν 90ευρω και σου στελνουμε την ΣΟΦΙΑ. Αλλα οπως ρωτησα και μου απαντησαν θετικα ειναι Γραφειο, τωρα τι παιζει δεν μπορω να ξερω !!!!!!!!!!!
Συγγνωμη δεν γνωριζω την κοπελα που λες. Εγω ομως σας λεω ποσα μου ειπαν, αλλα δεν διευκρινησα, εαν ειναι πραγματικη, η φωτογραφια , σε συναρτιση με αυτη που στελνουν .μαλλον καπου μπερδευτηκες φιλε!
για άλλη Σοφία μιλας!
απλα το e-mail της αγγελιας θυμισε στον coral την Σοφία που λεμε!
Συγγνωμη δεν γνωριζω την κοπελα που λες. Εγω ομως σας λεω ποσα μου ειπαν, αλλα δεν διευκρινησα, εαν ειναι πραγματικη, η φωτογραφια , σε συναρτιση με αυτη που στελνουν .
Μαγκες έχεικανενας εμπειρία απο Ελληνίδα που εχει δικο της χώρο στην ΑΝΟΙΞΗ;
Ηλικία κατα δήλωση της 35 36 αρα βαλτε 40 φευγα.
100 γιουρια για κανα δυωρο θελει
Για πες λιγες λεπτομερειες φιλε μου για την τσεκαρουμε και να σου πω ..που την βρηκες ???