gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.331
- Πόντοι
- 1.720
ετσισιγα μην δωσω τοσα για μια γυφτορουμανα.
Σε σχεση με τις υπηρεσιες ζηταει τον ουρανο με υ`αστρα κ καλο ειναι να παρει τα @@ μας
ετσισιγα μην δωσω τοσα για μια γυφτορουμανα.
Σε σχεση με τις υπηρεσιες ζηταει τον ουρανο με υ`αστρα κ καλο ειναι να παρει τα @@ μας
Συμφωνώσιγα μην δωσω τοσα για μια γυφτορουμανα.
ο ξάδελφός μου, που είναι μικρότερος και με άφθονο ελεύθερο χρόνο,λέει πώς ναι..αλλά θέλει ψάξιμο..όρεξη να έχεις..πάντως 2 που συνάντησε από ό,τι μου είπε δεν έλεγαν πολλά..και προσοχή, οι φωτογραφίες που βλέπετε δεν είναι απαραίτητα αληθινές.για το badoo.com γνωρίζει κανείς αν παίζει κάτι. Μπήκα πολύ πρόσφατα και δεν ανακαλύψει τπτ
εσυ δεν μπορεις να παρεις τηλεφωνο και να ενημερωσεις τα παιδια εδω;φοβασαι;
Χθεσινη τηλεφωνικη επικοινωνια. Η απαντηση 100 ευρω για μια ωρα + 20 ευρω για δευτερη φορα!!! Και βεβαια ειναι γραφειο δεν ειναι ανεξαρτητες !!!!!Νεα εισοδος ...και ισως πρεπει να δωσουμε προσοχη γιατι τουλαχιστον το κοριτσι δε ζηταει τον ουρανο με τα αστρα ...και ισως πιεσει και τις υπολοιπες να ακολουθησουν
και το blog ths
price/τιμή
1 ωρα* / 1hour* 60 € +20€ (taxi)
2 ωρες* / 2 hours* 120 +20€ (taxi)
3 ωρες*/ 3hours* 180+20€ (taxi)
Για παραπάνω ώρες κατοπιν συνενόησης /more & overnight only with concert
*ολες οι στασεις με προφυλακτικο εκτος πρωκτικου /all position with condum
πρωκτικό/anal 30 €
2η φορα (μεσα στη μια ωρα)/second time in (60min) 20 €
Στωματικο/oral Μόνο με προφυλακτικο /only with condum
Χθεσινη τηλεφωνικη επικοινωνια. Η απαντηση 100 ευρω για μια ωρα + 20 ευρω για δευτερη φορα!!! Και βεβαια ειναι γραφειο δεν ειναι ανεξαρτητες !!!!!
Μπαινω πολυ αργα τα βραδυα. Δεν μπορω να τηλεφωνησω 2 η 3 το πρωι. Το εχω κανει και συνηθως δεν απαντουν. Επι πλεον μπορει καποιος εδω, να κσερει κατι περισσοτερο και να δοσει τα φοτα του. Παντα ποσταρο αγγελιεσ με τιλεφονο.Πιστευω οτι ειναι χρησιμο να διαδιδουμε οτι πληροφοριες εχουμε.....εσυ δεν μπορεις να παρεις τηλεφωνο και να ενημερωσεις τα παιδια εδω;φοβασαι;