alithias
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Δεν γνωρίζω για ποια Ρένα λες. Την κοπέλα την λένε σίγουρα Στέλλα κι έχω τους λόγους μου που το λέωεγω λέω ... Ρένα !!! ;)
Δεν γνωρίζω για ποια Ρένα λες. Την κοπέλα την λένε σίγουρα Στέλλα κι έχω τους λόγους μου που το λέωεγω λέω ... Ρένα !!! ;)
Tην εχεις δει απο κοντα αυτην που θελεις και να την πληρωσεις !!
δέστε και αυτές.... Γνωρίζει κάνεις τπτ;
Αν οχι να στην δειξω εγω Παιχτη !!!
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/68693133757659401026.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/20269121868520602213.jpg[/img[/URL]]
Καλη ορεξη !!! ;)
[/quote]εσυ πρεπει να κανεις παρεα με καποιον πλεζουργκιβ πως τον ελεγαν τυπε.
ΠΡΟΣΟΧΗ γιατί αν δεν είναι fake, το πολύ κάνα γλυψιματάκι και τέλος,στην τριτη εχω στειλει και γω πολλα μηνυματα και ενω τα εχει διαβασει ολα δεν εχει απαντησει σε κανεναν οποτε μαλλον για fake profile παει η δουλεια
Που κολαει αυτο Παιχτη ?εσυ πρεπει να κανεις παρεα με καποιον πλεζουργκιβ πως τον ελεγαν τυπε.
ΠΡΟΣΟΧΗ γιατί αν δεν είναι fake, το πολύ κάνα γλυψιματάκι και τέλος,
γιατί το πουτανάκι είναι 17 ετών και το δηλώνει, ο εισαγγελέας θα είναι αμίληκτος
οι φωτο που εδειξες δεν παιζει να ειναι απο αυτη,ειδικα η πρωτη φωτο,ειναι πολυ νεανικο το κορμι σε σχεση με αυτη.Που κολαει αυτο Παιχτη ?
ε μα σορρυ ρε παιχτη η αλλη λεει ειναι 40αρα,και εσυ μας ποσταρεις ενα κορμι 20χρονης.και ενταξει να μην ειχε φωτο η συγκεκριμενη να πεις ειναι καλοδιατηρημενη.αλλα εχει,και φαινεται οτι καμια σχεση δεν εχει με την φωτο που ποσταρεις.σορυ κιολας.Aρα βαζω μουφες Παιχτη ?
Αυτο μας λες !!!
Συγχωρεμενος Παιχτη !!!ε μα σορρυ ρε παιχτη η αλλη λεει ειναι 40αρα,και εσυ μας ποσταρεις ενα κορμι 20χρονης.και ενταξει να μην ειχε φωτο η συγκεκριμενη να πεις ειναι καλοδιατηρημενη.αλλα εχει,και φαινεται οτι καμια σχεση δεν εχει με την φωτο που ποσταρεις.σορυ κιολας.
ειδες που δεν τα χαυουν ολοι τυπε,γιατι δεν το ποσταρες απο την αρχη να δουμε αυτο κατευθειαν,αλλα ποσταρες 2 φωτο και καλα οτι τις ειχες βγαλει εσυ.φαινεται οτι δεν ειναι αυτη στην φωτο.Συγχωρεμενος Παιχτη !!!
Μπουκα τωρα και κανε ματι στις φωτο της κυριας !!
Και κανε τα παραπονα στην ιδια στο προφιλ που εχει !!!
Οκ !!!
Παιχτη εισαι λιγο βλακας με το συμπαθιο εαν νομιζεις οτι εχω αναγκη να ποσταρω τις φωτο απο το τελαρο για να πω οτι τις εβγαλα εγω !!ειδες που δεν τα χαυουν ολοι τυπε,γιατι δεν το ποσταρες απο την αρχη να δουμε αυτο κατευθειαν,αλλα ποσταρες 2 φωτο και καλα οτι τις ειχες βγαλει εσυ.φαινεται οτι δεν ειναι αυτη στην φωτο.
Εγώ της ζήτησα σχέση, έφαγα πόρτα. Της ξαναζητησα, έφαγα χυλόπιτα. Μετά από αυτό δεν μου απαντάει στο τηλ. Άλλη μια καλή περίπτωση είναι αυτή στη φώτο