SpermCountry
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 18.279
- Πόντοι
- 3.796
Εχουμε μια αλφα σχεση (παρα τις μαλακιες που εχει κανει)Πως κατάφερες να την συναντήσεις?
Εχουμε μια αλφα σχεση (παρα τις μαλακιες που εχει κανει)Πως κατάφερες να την συναντήσεις?
Άσε τις δικαιολογίες, ζήτα απλά μια συγνώμη και πες "σόρρυ, απλά πέταξα την πρώτη μαλακία που μου ήρθε στο μυαλό χωρίς να πολυσκεφτώ"Μα εγώ φταίω ; Αφού κάθε στορι ήταν με φριμπες και ναρκωτικά λογικό δεν είναι να σκεφτει κανεις κάτι τέτοιο ; Άλλωτε έβαζε στορι με χαρτιά από ψυχιατρείο , ζανΆξ κτλ
πάτα "Σρόιτερ - κορίτσια του onlyfans" στο youtube να τη δεις καλύτεραΓνώμες σας;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχει δοκιμάσει κανεις;
Για κάτι τέτοια σου βγάζω το καπέλο…Χρόνο να μελετάς τον ανταγωνισμό βρίσκεις για ραντεβού όχι όμως.Πραγματικά ΛΥΠΑΜΑΙ γι’ αυτό το σχόλιο. Λίγη ντροπή δεν βλάπτει…
Αφού έχετε επαφή, πάρε της εν κινητό ρε φιλαράκιΕχουμε μια αλφα σχεση (παρα τις μαλακιες που εχει κανει)
Η πρόγνωση λιζα vip είναιπάτα "Σρόιτερ - κορίτσια του onlyfans" στο youtube να τη δεις καλύτερα
ισως το ΕΦΑΓΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΟΡΕΞΗ να ηταν πιο σιγουροΕΦΤΑΣΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΟΡΕΞΗ καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχει κανείς γνώμη για αυτήν αξίζει είναι αληθινή?
Τωρα τι να σχολιασει κανεις για την ΛΥΔΙΑ...Γνώμες σας;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχει δοκιμάσει κανεις;
Ποια???Τωρα τι να σχολιασει κανεις για την ΛΥΔΙΑ...
200 € για φουσκωμενη με πλαστικο 28αρα ,αν ειναι αληθεια που αμφιβαλω.....
Με 150 παιρνεις κοριτσαρο ολο φυσικο και με ορεξη 19 ετων !!!!!!
πάτα "Σρόιτερ - κορίτσια του onlyfans" στο youtube να τη δεις καλύτεραΠοια???
λιγο μλκ αυτο που λες,δε ξερεις τι κανει ο καθενας στη προσωπικη του ζωη ουτε τι υποχρεωσεις κ ποσο χρονο εχει να διαθεσει...εδω αλλες καμμενες σου κλεινουν ραντεβου κ τελευταια στιγμη σε κρεμανε η σε στηνουν κανα 3ωρο...Για κάτι τέτοια σου βγάζω το καπέλο…Χρόνο να μελετάς τον ανταγωνισμό βρίσκεις για ραντεβού όχι όμως.
εγω προτεινω να την υιοθετησει κατ'ευθειανΑφού έχετε επαφή, πάρε της εν κινητό ρε φιλαράκι
γτ δε το ρωτας στο νημα της πατρας που αφορα κ το σχολιαζαν κιολας χθες;;;ΕΦΤΑΣΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΟΡΕΞΗ καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχει κανείς γνώμη για αυτήν αξίζει είναι αληθινή?
Επι πλεον και για του λογου το αληθες ....πάτα "Σρόιτερ - κορίτσια του onlyfans" στο youtube να τη δεις καλύτερα
Πραγματικά δείχνει πολύ όμορφο κοριτσάκι.Επι πλεον και για του λογου το αληθες ....
18 ετων 160 € απο ΜΟΛΔΑΒΙΑ απολυτα ολοκληρη φυσικη !!!!
Και θα παω να πληρωσω πλαστικη γκομενα φουσκωμενη σε χειλια και μασταρια 200 €......
εδω δεν μιλαμε καν "για γουστα" τυπε !!!!!
Τι άγγελος είναι αυτός. Μετά την σημερινή που έχω κλείσει είναι η επόμενη αν την προλαβωΕπι πλεον και για του λογου το αληθες ....
18 ετων 160 € απο ΜΟΛΔΑΒΙΑ απολυτα ολοκληρη φυσικη !!!!
Και θα παω να πληρωσω πλαστικη γκομενα φουσκωμενη σε χειλια και μασταρια 200 €......
εδω δεν μιλαμε καν "για γουστα" τυπε !!!!!
Στην εκπομπη αυτη, η κοπελα η μελαχρινη με τα τατου γνωριζει καποιος ποια ειναι;πάτα "Σρόιτερ - κορίτσια του onlyfans" στο youtube να τη δεις καλύτερα