Katerina
Call-Girl
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2021
- Like
- 10.141
Πραγματικά ΛΥΠΑΜΑΙ γι’ αυτό το σχόλιο. Λίγη ντροπή δεν βλάπτει…Έχω πολύ καιρό να δω στορι της στο ινστα , λέτε να πέθανε από υπερβολική δόση ;;;
Πραγματικά ΛΥΠΑΜΑΙ γι’ αυτό το σχόλιο. Λίγη ντροπή δεν βλάπτει…Έχω πολύ καιρό να δω στορι της στο ινστα , λέτε να πέθανε από υπερβολική δόση ;;;
Τι πράμα????Πραγματικά ΛΥΠΑΜΑΙ γι’ αυτό το σχόλιο. Λίγη ντροπή δεν βλάπτει…
Μα εγώ φταίω ; Αφού κάθε στορι ήταν με φριμπες και ναρκωτικά λογικό δεν είναι να σκεφτει κανεις κάτι τέτοιο ; Άλλωτε έβαζε στορι με χαρτιά από ψυχιατρείο , ζαναξ κτλΠραγματικά ΛΥΠΑΜΑΙ γι’ αυτό το σχόλιο. Λίγη ντροπή δεν βλάπτει…
προκειται για απατη τελικα.στις αγγελιες κ στο viber δειχνει φωτο της μελινας την ανεξαρτητης της γαλανοματας κ μιλησα με την κοπελα κ δεν ειχε ιδεα!κ οταν τον/την κραξαμε ολοι μαζι απλα μπλοκαρε κ εκοψε λασπηεχεις κανεις καμια ιδεα επ'αυτου καποιο info;
η φωτο γνωριμη αλλα
Οικονομική Βοήθεια από Γενναιωδορους Κυρίους !
Είμαι Γυναίκα 34 και αναζητώ γενναιόδωρους Άντρες οικονομικα ευκαταστατους να με βοηθάνε οικονομικά λόγο κάποιων προσωπικών προβλημάτων.... Για περισσότερες πληροφορίες στείλε μου.... Μήνυμα μόνο στο Viber : 6992696106 !kanesex.com
Ναι σώθηκες τώρα... Αλλά δυστυχώς υπάρχουν και αυτά...Πραγματικά ΛΥΠΑΜΑΙ γι’ αυτό το σχόλιο. Λίγη ντροπή δεν βλάπτει…
Εντάξει φίλε, δεν υποννούμε ότι το ευχήθηκες κιόλας, απλά χρειάζεται - ειδικά σε κάποια θέματα - λίγο προσοχή, τακτ, "ευαισθησία".Μα εγώ φταίω ; Αφού κάθε στορι ήταν με φριμπες και ναρκωτικά λογικό δεν είναι να σκεφτει κανεις κάτι τέτοιο ; Άλλωτε έβαζε στορι με χαρτιά από ψυχιατρείο , ζαναξ κτλ
Την γνωριζω καλα και στο χερι της ειναι να αλλαξει τωρα που της ηρθαν ξαφνικα προβληματαΠραγματικά ΛΥΠΑΜΑΙ γι’ αυτό το σχόλιο. Λίγη ντροπή δεν βλάπτει…
Αυτο το διαστημα δεν εχει τροπο επικοινωνιαςΘέλω πολύ να έρθω σε επικοινωνία μαζί της έχουμε περισσότερες πληροφορίες
Αυτο το διαστημα δεν εχει τροπους επικοινωνιας.Πολυ ευχαριστημενος,εξελιχθηκαμε σε φιλοι κ δειξαμε και συναισθηματα.Κι εμενα στην αρχη μηνες η καθυστερηση.Πώς ήταν η φάση? Φαίνεται ότι είναι αλλού η τύπισσα
Επίσης εγώ που της έστειλα δεν μου απάντησε ποτέ
Εχουμε μια αλφα σχεση (παρα τις μαλακιες που εχει κανει)Πως κατάφερες να την συναντήσεις?
Άσε τις δικαιολογίες, ζήτα απλά μια συγνώμη και πες "σόρρυ, απλά πέταξα την πρώτη μαλακία που μου ήρθε στο μυαλό χωρίς να πολυσκεφτώ"Μα εγώ φταίω ; Αφού κάθε στορι ήταν με φριμπες και ναρκωτικά λογικό δεν είναι να σκεφτει κανεις κάτι τέτοιο ; Άλλωτε έβαζε στορι με χαρτιά από ψυχιατρείο , ζανΆξ κτλ
πάτα "Σρόιτερ - κορίτσια του onlyfans" στο youtube να τη δεις καλύτεραΓνώμες σας;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχει δοκιμάσει κανεις;
Για κάτι τέτοια σου βγάζω το καπέλο…Χρόνο να μελετάς τον ανταγωνισμό βρίσκεις για ραντεβού όχι όμως.Πραγματικά ΛΥΠΑΜΑΙ γι’ αυτό το σχόλιο. Λίγη ντροπή δεν βλάπτει…
Αφού έχετε επαφή, πάρε της εν κινητό ρε φιλαράκιΕχουμε μια αλφα σχεση (παρα τις μαλακιες που εχει κανει)
Η πρόγνωση λιζα vip είναιπάτα "Σρόιτερ - κορίτσια του onlyfans" στο youtube να τη δεις καλύτερα