Από ποιο μοντέλο..; Γιατί την έκανα βιντεοκλήση.. λόγο αμφιβολιών και νομίζω αυτή είναι δεν είμαι σίγουρος 100% ...τελοσπαντων θα προσπαθήσω να βρεθώ μαζί της..
Άν έκανες βιντεοκλήση και σου άρεσε η κοπέλα πού είδες και νομίζεις ότι μπορείς να την εμπιστεύεσαι...τότε πάω πάσο κι οι φωτό πιθανόν να μην έχουν τόση σημασία.
Αλλά όμως μπορείς να εμπιστευτείς μόνο με βάση μια κλήση;
προσωπικά όχι, δε θα εμπιστευόμουν , αλλά ο καθένας αποφασίζει για πάρτη του και μόνος του.
Ας πούμε μπορεί να πήγαινα αν π.χ. είναι σε κάπως ασφαλές μέρος αλλά σίγουρα όχι με κάρτα... καμμία προκαταβολή δε δικαιολογείται,το γράφουν και τα ίδια τα σάιτ που τις διαφημίζουν.
...η βιντεοκλήση δεν είναι ασφαλές τεκμήριο για να δίνουμε λεφτά έτσι στα τυφλά πρίν συναντήσουμε μια κοπέλα. Κοντολογίς σκάς λεφτά χωρίς να γνωρίζεις κάν που βρίσκεται η άλλη.
Δεν ξέρεις ούτε κάν αν θα συναντήσεις την ίδια κοπέλα που έκανες βιντεοκλήση, κοινώς δεν έχεις καμμιά εγγύηση,τι να λέμε τώρα.
Τί άλλο να πώ, αυτή είναι η γνώμη μου κι αυτό που σου γράφω θαρρώ πως είναι σημαντικότερο απ' το να στο παίξω παντογνώστης Κλουζώ, γκουγλάρεις και μόνος σου στην τελική.