Reuzel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.876
- Πόντοι
- 486
Εε ναι γεγονότα είπα.Πολλά μπορεί. Σημασία έχει τι θέλει ο καθένας σε μία συνάντηση, οπότε καλό είναι να περιοριζόμαστε στα πιο αντικειμενικά.
Εε ναι γεγονότα είπα.Πολλά μπορεί. Σημασία έχει τι θέλει ο καθένας σε μία συνάντηση, οπότε καλό είναι να περιοριζόμαστε στα πιο αντικειμενικά.
Σωστά, τό λέω γενικά.,όχι ειδικά για σένα.Εε ναι γεγονότα είπα.
Το προφίλ της αγγελίας βγάζει άλλες 8 αγγελίες στη Θεσσαλονίκη και άλλη μία στην Αθήνα, την εξήςΜάγκες μου, εδώ έχει κανείς πείρα ;
Πανέμορφο μοντέλο DIANA, κάνω βίζιτες σε ολη την Αθηνα
Καυτη καστανόξανθη 26 χρονών πανέμορφη με πολύ σέξι κορμι και σφιχτά οπίσθια που προκαλούν, έρχομαι στο χώρο σου για να σου ολοκληρώσω κάθε τρελή σου φαντασίωση. Εχω ολη τη διάθεση για να σε ταξιδέψω σε τόπους μαγικούς προσφέροντας έτσι τις καλύτερες ερωτικές υπηρεσίες στην Αθηνα. Κανόνισε το...kanesex.com
Κι εδώ έχουμε προφίλ με 20 αγγελίες.ΕΊΜΑΙ ΑΚΡΙΒΏΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΆΚΙ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΘΑ ΜΠΟΡΈΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΈΨΕΙΣ ΚΆΘΕ ΠΙΚΆΝΤΙΚΗ ΣΚΗΝΉ
Είμαι η Βαλεντίνα γυναίκα νέα με έντονα χαρακτηριστικά υπέροχα χείλη και ονειρικό Στήθος. Αγαπώ τα ερωτικά παιχνίδια λατρεύω τις καινούργιες εμπειρίες. θέλω τολμηρούς παρτενέρ για ώρες κολασμένες ηδονής. Ερχομαι στο ξενοδοχείο η στο προσωπικό σου χώρο σου. Aπαντάω προσωπικά γεμάτη όρεξη και...kanesex.com
Εδώ;
Σώπα τέτοια αλλαγή..εγώ που την πήρα ήταν φωτιά κ φουλ στα υγρά κ φοβερό γαμησι κάναμε με ένταση κ φιλάει παθιασμέναΕμένα άργησε 1 ώρα και 40 λεπτά στο rendez vous. Επίσης παίζει να καθόταν κανένα 20λεπτο στο πάρκινγκ του γαμιστρωνα πριν ανέβει. Την έβλεπα απτό μπαλκόνι. Όταν μου έκανε τη χάρη να έρθει, ανοιγωντας την πόρτα αντίκρισα μια 20χρονη θειτσα. Μπήκε μέσα σαν να μη συνέβη τίποτα, σαν να μην άργησε ποτέ, και γενικά η συμπεριφορά της ήταν αλλοπροσαλη, νωχελικη, με καθυστερημένες αντιδράσεις, σαν να είχε πάρει κάτι. Πέρα από ξενερωμενος, οριακά ένιωσα και λίγο άσχημα που την είχα απέναντι μου.
Κ με μένα ήταν απίστευτη απ' τα καλύτερα ραντεβού που έχω κάνει κ φουλ διάθεση κ ενέργεια κ δίνει πόνοΈλα ρε φίλε κρίμα. Την συνάντησα πριν 1,5 μήνα και είχα εντελώς διαφορετική εμπειρία. Η μόνη εξήγηση είναι να παίρνει κάτι. Εμένα ήταν στην ώρα της , στο σεξ είχε φουλ ενέργεια, ήρθε στην πένα και χιούμορ κ γενικά όλο το πακέτο. Μετά από εμένα έστησε έναν συναγωνιστή και τώρα εσένα. Κρίμα γιατί εάν θέλει και είναι στα καλά της είναι τούμπανο
Κ με μένα ήταν απίστευτη απ' τα καλύτερα ραντεβού που έχω κάνει κ φουλ διάθεση κ ενέργεια κ δίνει πόνο
Καλά είχε συμμετοχή, δε λέω...Σώπα τέτοια αλλαγή..εγώ που την πήρα ήταν φωτιά κ φουλ στα υγρά κ φοβερό γαμησι κάναμε με ένταση κ φιλάει παθιασμένα
Είχε διάθεση και προθυμία, δεν ήταν αυτό που λέμε φόλα. Μου θύμισε όμως εναν άνθρωπο μαστουρωμενο, σαν να ήταν αλλού, χωρίς να την κατηγορώ για κάτι τέτοιο, δε μπορώ να ξέρω. Μπορεί να είναι έτσι γενικά.Κ με μένα ήταν απίστευτη απ' τα καλύτερα ραντεβού που έχω κάνει κ φουλ διάθεση κ ενέργεια κ δίνει πόνο
ΑναστασίαRuSorry, αλλά για ποια λέτε?
ΑναστασίαRu
Ωωωω σόρρυ
Είναι 20 η Αναστασία? Για την Λίλα/Αμυγδαλιά ο λόγος.
όλο δουλεύει στην απογευματινή της δουλειά αυτή δεν τη βρίσκεις εύκολαΜια ερώτηση τι γνώμη έχετε για την juicekleio?