Διαγραμμένο μέλος 222301
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.226
- Πόντοι
- 2.836
Τον ντιμιΔεν ξέρω αν ζηλεύεις το σνίτσελ η την Ηλέκτρα..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η την Αρετή ..
Τον ντιμιΔεν ξέρω αν ζηλεύεις το σνίτσελ η την Ηλέκτρα..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η την Αρετή ..
Τα πάρτυ ; Τι εννοεί ; Να την πάμε Γλυφάδα για ποτό;Νάντια Μουναρα 6973438464
Είμαι η Νάντια παχνιδιάρα, παθιασμένη και καβλα 23 ετών από Μολδαβία...κάνω φουλ πρόγραμμα και κάνω επίσκεψη σε χώρο σου η ξενοδοχείο! Θα χαρώ πολύ να σας συναντήσω μην περιμένετε... πάρεμε τηλέφωνο η στείλε μου μήνυμα 6973438464 Μ'αρεσουν και τα πάρτυ και δουλεύω μέχρι αργά ξημερώματα!!!kanesex.com
καλησπέρα υπάρχει καμία ενημέρωση για το τεμάχιο?
Καλησπέρα, έχει γραφτεί στο ίντερνετ παλαιότερα ότι ο γκόμενος ήταν έξω από τη πόρτα και τραμπουκισε το άτομο που είχε ραντεβού όταν αυτή μπήκε και του πήραν τα λεφτά, σε μια άλλη κριτική είχε γραφτεί ότι ήταν μέτρια.. Εγώ θα το αποφεύγα..
για εδω τπτ ακομα ε? εχω ψαξει αλλα δεν εχω βρει κατι...
Σπιτι μου θα απέφευγα για πολλούς λόγουςΚαλησπέρα φίλε. Καταρχάς σκέψου αν σου φαίνεται οκ η προοπτική ενός ξενοδοχείου ημιδιαμονης. Σε κάποιον πρωτάρη ίσως φανεί too much. Πολλές κοπέλες δεν έρχονται σε σπίτια, πάνε μόνο σε ξενοδοχείο.
Δες τα νήματα των κοριτσιών και αποφασίζεις.
Οποια και να σου προτείνουμε τώρα, δεν έχει πολύ νόημα μιας και οι περισσότερες λείπουν. Προσωπικα θα σου πρότεινα να πας σε κάποιο στούντιο για αρχή με πρόγραμμα 45 λεπτων. Και θα γλιτώσεις αρκετά λεφτά και θα είσαι άνετος. Μπορείς να δεις τα μαγαζιά και κάποιες κριτικές κοριτσιών σε γνωστό σαιτ
Από το CGAΠοια είναι η Αρετή
Μάλλον εννοεί τα πάρτυ με ουζαΤα πάρτυ ; Τι εννοεί ; Να την πάμε Γλυφάδα για ποτό;
Από το Μαγο
Έχεις δίκιο, μι φαουλΔΕΝ υπάρχει καμία Αρετή στον Μάγο.
Μάλλον εννοείς το CGA.
Εχεις γούστο ρε Πανό γιαυτό σε πάω...Αν αυτή είναι 1 70 και 65 κιλά, εγω είμαι ο Παστέλιος
υπαρχει δηλαδη τροπος ν αποδειχτει το...αντιθετο?αυτο που λες μπορεις να το υποστηριξεις καπως ή απλα το πετας?
Έχεις δίκιο, μι φαουλ
Φίλε μου μπορείς να δοκιμάσεις την @Artemis♥️Κυριοι τα φωτα σας...
Επειδη απ οτι φαινεται οι περισσοτερες λειπουν αυτην την βδομαδα. Εχω φαει πολυ ακυρο μιλαμε. Εχετε καμια προταση για 2ωρο μεχρι το πολυ 200€ για παρασκευη η σαββατο βραδυ? Οποιος θελει να βοηθησει και πμ μπορει να στειλει. Επισης αν καμια κοπελα θελει να βοηθησει(χαχαχα) παλι με πμ...
Ευχαριστω!
Πολύ σοβαρα τα παίρνεις όσα λέμε εδω μέσα...
Χαλαρά, στο μπου είμαστε.
Ευχαριστω εχω παρει σχετικα προσφατα και δεν ψηνομαι για επαναληψη. Γενικα τις πιο παλιες τις εχω παρει ολες και ηθελα μια αλλαγη για αυτο ειπα να ρωτησωΦίλε μου μπορείς να δοκιμάσεις την @Artemis♥️
Οκ μάγκα μου απλά είναι δύσκολη περίοδος τώρα κ ακομα πιο δύσκολο να βρεις κάτι μέχρι τα 200€Ευχαριστω εχω παρει σχετικα προσφατα και δεν ψηνομαι για επαναληψη. Γενικα τις πιο παλιες τις εχω παρει ολες και ηθελα μια αλλαγη για αυτο ειπα να ρωτησω
Το ξερω... θα δουμε!Οκ μάγκα μου απλά είναι δύσκολη περίοδος τώρα κ ακομα πιο δύσκολο να βρεις κάτι μέχρι τα 200€
Good luck