Koprogatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2021
- Like
- 763
- Πόντοι
- 81
Το ίδιο λέμεεγραψε ο ανθρωπος οτι δεν τις εχει παρει απλα εχει μιλησει μαζι τους..
Το ίδιο λέμεεγραψε ο ανθρωπος οτι δεν τις εχει παρει απλα εχει μιλησει μαζι τους..
ρε μνημονια λεμε ρε,μεχρι να σβησει ο ηλιος........
Αφού έχεις και εσύ το τηλέφωνο , γιατί δεν το δίνεις στα παιδιά αλλά κάνεις το παγώνι ..........
δεν διαβασαν πιο κατω ρε τα παλια ποστ,οι φωστηρες ακομα.Αφού έχεις και εσύ το τηλέφωνο , γιατί δεν το δίνεις στα παιδιά αλλά κάνεις το παγώνι ...
Μόνο ανταλλαγή στό δίνω με τής παντρεμένης που πάς στό ΟλύμπικΑφού έχεις και εσύ το τηλέφωνο , γιατί δεν το δίνεις στα παιδιά αλλά κάνεις το παγώνι ...
Τό έχει τό τηλ αλλά δεν τό δίνει τό λαμόγιοδεν διαβασαν πιο κατω ρε τα παλια ποστ,οι φωστηρες ακομα.
μολις διαβασουν,θα του στειλουν.
θα στειλουν κι εσενα
Για την δεύτερη, συζητιέται στο φόρουμ εδώ και μια δεκαετία! Με υπόνοια μάλιστα από μερικούς, αν ήταν πάντα γυναίκα!Φίλε μου καλησπέρα.Μια ερώτηση δίχως ίχνος πονηριάς ή καχυποψίας..Γράφεις παραπάνω ότι τους έχεις μιλήσει κ έχεις τσεκαρει ότι είναι real.Αναφερεις το κάτω από 40 χρόνων ενώ η Neraida(Narnia) είναι σίγουρα πάνω από 40 όπως λογικά κ η 2η όπως φαίνεται από τις φωτό.. Οπότε πως προκύπτει η σιγουριά σου για το ηλικιακό κομμάτι?
Φίλε μου στο @giannis939 που ανέβασε το ποστ αναφερομουν.Τωρα κάπως καταλάθος πρέπει να έγινε παράθεση κ σε σέναΓια την δεύτερη, συζητιέται στο φόρουμ εδώ και μια δεκαετία! Με υπόνοια μάλιστα από μερικούς, αν ήταν πάντα γυναίκα!
Για την τρίτη, ασφαλώς και την έχω πάρει. Στην καραντίνα, σκυλί του πολέμου. Στα 120 τότε νομίζω, για φουλ πρόγραμμα.
Απλά στα λεφτά που ζητάει τώρα, 150, προτιμώ τα στανταράκια μου!
Φίλε μου καλησπέρα.Μια ερώτηση δίχως ίχνος πονηριάς ή καχυποψίας..Γράφεις παραπάνω ότι τους έχεις μιλήσει κ έχεις τσεκαρει ότι είναι real.Αναφερεις το κάτω από 40 χρόνων ενώ η Neraida(Narnia) είναι σίγουρα πάνω από 40 όπως λογικά κ η 2η όπως φαίνεται από τις φωτό.. Οπότε πως προκύπτει η σιγουριά σου για το ηλικιακό κομμάτι?
Δοκιμασες καποια απο kanesex.gr ;Με βάση ότι μου είπαν και το πως τις άκουσα από φωνή.
Καλά από την φωνή μόνο μην περιμένεις να βγάλεις συμπέρασμα. Την είχα πατήσει αρκετές φορές την εποχή που είχα πειρατικό σταθμό!Με βάση ότι μου είπαν και το πως τις άκουσα από φωνή.
Βανέσα..24 χρ Ελληνίδα νεαρή ανεξάρτητη..... Μάλλον πρέπει να είναι αυτή και έβαλε και μια φίλη της απ' ότι λέει..Καλημέρα! Γνωρίζει κάποιος αν δουλεύει η Βανέσσα από Magicgirls?
Τέτοιο τραπέζι λες ?
Οχι ενα αλλο με τρυπα στη μεση..σημερα το ειδα..Τέτοιο τραπέζι λες ?
Τύπε λες αυτό για το barbeque ;;;Οχι ενα αλλο με τρυπα στη μεση..σημερα το ειδα..