AlexEasyRider
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.365
- Πόντοι
- 4.546
N.a.r.n.i.a.???n.a.r.n.i.a.
Φανταστικό Τυμπάκι πρόσχαρη τούμπανο και τρελό sex
Την έχω συναντήσει 3 φορές .
N.a.r.n.i.a.???n.a.r.n.i.a.
N.a.r.n.i.a.???
....μαγκα μου, δωσε μας καμμια παραπανω πληροφορια! Εμφανιση, υψος, υπηρεσιες, τιμες κτλn.a.r.n.i.a.
....μαγκα μου, δωσε μας καμμια παραπανω πληροφορια! Εμφανιση, υψος, υπηρεσιες, τιμες κτλ
Για φωτογραφίες την ψάχνεις στο insta με το όνομα....μαγκα μου, δωσε μας καμμια παραπανω πληροφορια! Εμφανιση, υψος, υπηρεσιες, τιμες κτλ
Εκτός από έξτρα πορνό τηλέφωνο πρέπει να κάνουμε και πορνό προφίλ στα σοσιαλΓια φωτογραφίες την ψάχνεις στο insta με το όνομα
150€ η ωρα
Της στέλνεις μήνυμα και απαντάει αμεσωςΕκτός από έξτρα πορνό τηλέφωνο πρέπει να κάνουμε και πορνό προφίλ στα σοσιαλ
Τρέχω αμέσωςΤης στέλνεις μήνυμα και απαντάει αμεσως
...ωραιος αλλα δν λεω για φωτογραφιες αλλα για την προσωπικη σου εκτιμηση για το προσωπο/εμφανιση, υψος, υπηρεσιες κ ποιοτητα αυτων!Για φωτογραφίες την ψάχνεις στο insta με το όνομα
150€ η ωρα
Αυτά είναι γούστα...ωραιος αλλα δν λεω για φωτογραφιες αλλα για την προσωπικη σου εκτιμηση για το προσωπο/εμφανιση, υψος, υπηρεσιες κ ποιοτητα αυτων!
....δεν βλεπω να βγαζω ακρη, τεσπα ευχαριστω για τον χρονο σου!Αυτά είναι γούστα
Εμένα μου αρέσει . Καλό σώμα καλές υπηρεσίες και είναι τούμπανο.
Man είναι η γνωστή Νεράιδα....δεν βλεπω να βγαζω ακρη, τεσπα ευχαριστω για τον χρονο σου!
....μας εσκασες ρε μαγκαMan είναι η γνωστή Νεράιδα
Το σκυλί του πολέμουMan είναι η γνωστή Νεράιδα
Καλησπέρα φίλε μπορείς να στείλεις και μένα το τηλ Άννα φαληροΕγκρίνω!
Μόλις σε μάθει κανονίζεις σε χρόνο μηδέν.
Σου έστειλα το καινούριο τηλέφωνο.
Τσεκ πμ
Καλησπέρα κι εγώ αν είναι εύκολο το χρυσό οδηγό για ΦάληροΕγκρίνω!
Μόλις σε μάθει κανονίζεις σε χρόνο μηδέν.
Σου έστειλα το καινούριο τηλέφωνο.
Τσεκ πμ
Έχουν συζητηθεί στο φόρουμ, εκτός της πρώτης και της τελευταίας.
Επίσης η δεύτερη και η τρίτη δεν νομίζω να είναι κάτω από σαράντα.
Φίλε μου καλησπέρα.Μια ερώτηση δίχως ίχνος πονηριάς ή καχυποψίας..Γράφεις παραπάνω ότι τους έχεις μιλήσει κ έχεις τσεκαρει ότι είναι real.Αναφερεις το κάτω από 40 χρόνων ενώ η Neraida(Narnia) είναι σίγουρα πάνω από 40 όπως λογικά κ η 2η όπως φαίνεται από τις φωτό.. Οπότε πως προκύπτει η σιγουριά σου για το ηλικιακό κομμάτι?Μετα απο πολυ ψαξιμο και ξεσκαρταρισμα στο kane sex σας παραθετω τα προφιλ που εχω βρει και ειναι αληθινα ενεργα και πραγματι ανεξαρτητες κατv των 40χρ.
Ελληνίδα με καύλες
Είμαι 35 χρν Ελληνίδα ανεξάρτητη.. Προσφέρω ερωτική συντροφιά πιπα ελεύθερο sex με προφυλακτικο....ισπανικο στης καυλωμενες μου ρωγες.. Είμαι όμορφη κοπέλα εμφανισημη θα σε απωγειωσω ερωτικά με διάφορους ερωτικούς τρόπους.. Έρχομαι στο χώρο σου ή ξενοδοχείο.. Εάν θέλεις να περάσουμε υπέροχες...kanesex.com
Καυλιαρα σιλβυ
Είμαι η σιλβυ μωράκι 29 χρ βρίσκομαι στο κέντρο αθηνα για πληροφορίες ή ραντεβού κάλεσε με στο 6906679253kanesex.com
ΑΘΗΝΑΊΑ .....ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ
Αθηναια (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ) και πολύ ερωτική αν θες να μάθεις περισσότερα.... Στείλε μου στη σελίδα μου στο insta _n.a.r.n.i.akanesex.com
Evelina
Είμαι η Εβελινα πανέμορφη ανεξάρτητη με τέλειο κορμί για αξέχαστες στιγμές με πάθος και χωρίς βιασύνη καλεσεμε στο...6998302140kanesex.com
Νάντια Μουναρα 6973438464
Είμαι η Νάντια παχνιδιάρα, παθιασμένη και καβλα 23 ετών από Μολδαβία...κάνω φουλ πρόγραμμα και κάνω επίσκεψη σε χώρο σου η ξενοδοχείο! Θα χαρώ πολύ να σας συναντήσω μην περιμένετε... πάρεμε τηλέφωνο η στείλε μου μήνυμα 6973438464 Μ'αρεσουν και τα πάρτυ και δουλεύω μέχρι αργά ξημερώματα!!!kanesex.com
DEVORA XXL 6976905231
Γεια σας, είμαι η DOMINA, μια καυτή και όμορφη TRANSSEXUAL Energist από την JAMAICA, 26 ετών, με ΚΟΚΚΙ 23 CM και απίστευτα προσόντα, με 100% αληθινές φωτογραφίες, εσείς που έχετε βαρεθεί να βρίσκετε αυτές που δεν σας αρέσουν. «Έχω τη λύση σου», είμαι μορφωμένη και θηλυκή κοπέλα, έχω επίσης...kanesex.com
Δεν προτεινω καποια απλα τους εχω μιλησει και τις εχω τσεκαρει οτι ειναι real.
εγραψε ο ανθρωπος οτι δεν τις εχει παρει απλα εχει μιλησει μαζι τους..Φίλε μου καλησπέρα.Μια ερώτηση δίχως ίχνος πονηριάς ή καχυποψίας..Γράφεις παραπάνω ότι τους έχεις μιλήσει κ έχεις τσεκαρει ότι είναι real.Αναφερεις το κάτω από 40 χρόνων ενώ η Neraida(Narnia) είναι σίγουρα πάνω από 40 όπως λογικά κ η 2η όπως φαίνεται από τις φωτό.. Οπότε πως προκύπτει η σιγουριά σου για το ηλικιακό κομμάτι?