Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 30.777
- Πόντοι
- 9.846
Μπερδεύτηκα στα Μ! (Μαλβίνα Maleficent).Α να γειά σού....ότι καλύτερο έχω βρει σε ανεξάρτητη για μένα προσωπικά πάντα!!!!Μακάρι να επανέλθει
Μπερδεύτηκα στα Μ! (Μαλβίνα Maleficent).Α να γειά σού....ότι καλύτερο έχω βρει σε ανεξάρτητη για μένα προσωπικά πάντα!!!!Μακάρι να επανέλθει
Εμένα μου τα κατάπιε και τις δυο φορές. Είναι γάτα όμως. Σε κόβει από πάνω μέχρι κάτω να δει τι καπνό φουμαρεις κι αν είσαι προσεκτικός στην καθαριότητα.ποια ειναι αυτη ρε παιδια??...μπορω να ρωτησω αν τα καταπινει???
τελικα υπαρχει ακομα η οχι????Εμένα μου τα κατάπιε και τις δυο φορές. Είναι γάτα όμως. Σε κόβει από πάνω μέχρι κάτω να δει τι καπνό φουμαρεις κι αν είσαι προσεκτικός στην καθαριότητα.
Φίλε μου η κοπέλα έχει φετίχ με την πιπα μόνο αυτό δου λέω. Όχι μόνο τα καταπίνει μέχρι τα νεφρά ρουφάει!!ποια ειναι αυτη ρε παιδια??...μπορω να ρωτησω αν τα καταπινει???
Ούτε και ξέρω. Εγώ την εμπειρία μου περιγράφω. Κάποιος άλλος συναγωνιστης έγραψε ότι άνοιξε το Viber της. Βρες τον αυτόν που το έγραψε και ρώτα.τελικα υπαρχει ακομα η οχι????
και εγω εχω φετιχ με την πιπα...αρα λογικα θα τα βρουμε......αν την βρουμε!!!!!Φίλε μου η κοπέλα έχει φετίχ με την πιπα μόνο αυτό δου λέω. Όχι μόνο τα καταπίνει μέχρι τα νεφρά ρουφάει!!
που να σε βρασω απογεματιατικα!!!!!!!Και επίσης τελειώνε τρέμοντας με το γλύψιμο....εκτός και αν είναι τόσο καλη ηθοποιός
που να σε βρασω απογεματιατικα!!!!!!!
Δεν θα το ξεχάσω ποτέ:μου σφίγγει το κεφάλι με τα πόδια και λέει μην τολμήσεις και σταματήσεις.....κσι σπαρταρουσε σαν ψάρι....2 φορέςπου να σε βρασω απογεματιατικα!!!!!!!
Δεν θα το ξεχάσω ποτέ:μου σφίγγει το κεφάλι με τα πόδια και λέει μην τολμήσεις και σταματήσεις.....κσι σπαρταρουσε σαν ψάρι....2 φορές
Ρεάλ με ομάδα ερασιτεχνικήαπαπαπαπα.....σα να παιζει ρεαλ μαδριτης - αστερας τριπολης ειναι αυτο που λες!!!!!!!!
Έχουν μπλέξει τα μπούτια τούς εδώ με τα ονόματα ...Πανουλη σε πιάνω αδιάβατο.
Για την συγκεκριμένη Dior μόνο ό μέντορας σού
Μαρια?? να το αφησω ετσι?????????Έχουν μπλέξει τα μπούτια τούς εδώ με τα ονόματα ...
Εγώ ως Μαρία την γνώρισα .Μαρια?? να το αφησω ετσι?????????
Όχι Dior poison στην αρχή και μετά υο αλλάξε σε MalvinaΜαρια?? να το αφησω ετσι?????????
με μπερδεψατε ρε θηρια!!!!!!!!!!!Όχι Dior poison στην αρχή και μετά υο αλλάξε σε Malvina
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχει κάποιος το νούμερο της το έχω σβήσει...σε περίπτωση που ξανά σκάσει μύτη
Dior poison ήταν το nick name τύπε μου και Μαλβίνα το όνομα του νήματος γιατί τότε είχε προλάβει άλλη Μαρία και είχε φτιάξει νήμα .Όχι Dior poison στην αρχή και μετά υο αλλάξε σε Malvina