Επισκέπτης
..........kι έχουν καί μακρυά πόδια γαμώΠαλι πολλα της ειπες.Πιο πανω γραφουνε οτι την εχουν παρει με 60 και στο σπιτι της χωρις ξενοδοχειο.Εχει κανει ντου το μπουρδελα στο μαμπα και οι πουτανες ξεσαλωσανε,τις καλτσες τους ζητανε
..........kι έχουν καί μακρυά πόδια γαμώΠαλι πολλα της ειπες.Πιο πανω γραφουνε οτι την εχουν παρει με 60 και στο σπιτι της χωρις ξενοδοχειο.Εχει κανει ντου το μπουρδελα στο μαμπα και οι πουτανες ξεσαλωσανε,τις καλτσες τους ζητανε
Παλι πολλα της ειπες.Πιο πανω γραφουνε οτι την εχουν παρει με 60 και στο σπιτι της χωρις ξενοδοχειο.Εχει κανει ντου το μπουρδελα στο μαμπα και οι πουτανες ξεσαλωσανε,τις καλτσες τους ζητανε
Το ιδιο προσωπο ειναι ;)
Το ιδιο προσωπο ειναι ;)
Για να μιλησω και με τις δυο εκανα δυο προφιλ.Με το ιδιο προφιλ μονο η μια μου μιλαγε,η αλλη εκανε το παγωνι.Μολις εκανα αλλο προφιλ απαντησε κατευθειαν.Τυχαιο;
μαλλον τους επεσε μεγαλη ζητηση και ζητανε οτι ναναι .. ποσταρισα και πριν αλλα μαλλον δεν το πηρε χαμπαρι κανεις..η diana ζητησε 400 για διωρακι με full extra..... προσοχη μην κακομαθουν κι αυτες , κονομησουν και την κανουν ... πηξαμε στους "κομητες" ....
ακόμα κι αυτη η 52χρονη μου ζηταγε 100!!! και δεν επεφτε μια!!! α ρε βλάκες! οχι πανω από 60 σε αυτεσ!!!Ειπαμε!Οπου παει η ακριδα το μπουρδελα οι πουτανες κανουν παρτυ
συγγνώμη αλλά θα πλήρωνε κάποιος έστω και 10 ευρώ για 52χρονη??στο τελευταίο σκυλάδικο να πας ,πίνεις το ποτό σου,ακούς τη μουσική σου και φεύγεις με καλύτερη..ακόμα κι αυτη η 52χρονη μου ζηταγε 100!!! και δεν επεφτε μια!!! α ρε βλάκες! οχι πανω από 60 σε αυτεσ!!!
δε λεω οτι θα τα εδινα, αλλα καποιοι απο εδω μεσα την εχουν κανει να μη πεφτει ευρω!!!συγγνώμη αλλά θα πλήρωνε κάποιος έστω και 10 ευρώ για 52χρονη??στο τελευταίο σκυλάδικο να πας ,πίνεις το ποτό σου,ακούς τη μουσική σου και φεύγεις με καλύτερη..
εμενα μου ειπε να παμε μπουζουκια αλλα την εγραψαΗ 52αχρονη χθες μου την επεφτε να παμε για καφε γιατι την προηγουμενη ειχε κουραστει και ηθελε ριλαξ.Απο εκει να καταλαβεις!!!!Η δε Ναταλι δεν κανει εκπτωσεις γιατι εχει παντα δουλεια.Πηρε τα αρχιδια μου!