tasos.p
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.323
- Πόντοι
- 736
θα μπλεξουμε αστο...Σημερινό στορυ η μικρή . Είναι έκφυλη ρε μαν αλλά δε ξέρω αν θα βγάλεις άκρη
θα μπλεξουμε αστο...Σημερινό στορυ η μικρή . Είναι έκφυλη ρε μαν αλλά δε ξέρω αν θα βγάλεις άκρη
Έχει κανείς καμιά πληροφορία για την συγκεκριμένη;(Κατερίνα)
Έχεις link αγγελίας; Με φωτογραφίες δεν μπορούμε να δούμε πολλα
Δεν εχει ούτε τηλέφωνοΆννα 39 μιλφακι και σε περιμένω να σε νιώσω βαθιά
Ειμαι η Αννα 39 μεχρινη βίζιτα μουνιτσα και μεγαλο στήθος και αναζητω πραγματικους αντρες , μερακληδες , δυναμικους , εμπειρους αυστηρους ,απαιτητικους με υψηλα στανταρ και πολλες προχωρημενες ιδεες , να με γαμησουν δυνατα με τον δικο τους τροπο , αφηνοντας επανω μου και μέσα μου την δικοι τους...kanesex.com
Συναγωνιστές έχει κανείς εμπειρία εδώ?
την εχω στειλει στο ινστα απειρες φορες αλλα τιποτα δεν εστειλε ποτε πισω_.moupourouuuuuuu._
παρακαλώ τα φώτα σας!
έχει δοκιμάσει κανείς?
21χρ αματουρι και καλά
μου το πρότεινε ένας τύπος
ζητάει 150
Φίλε αν κατάλαβα καλά από τα λεγόμενα της στην αγγελία κ από τις φωτό της κάνει ακα ...θα έλεγα μακριά !Άννα 39 μιλφακι και σε περιμένω να σε νιώσω βαθιά
Ειμαι η Αννα 39 μεχρινη βίζιτα μουνιτσα και μεγαλο στήθος και αναζητω πραγματικους αντρες , μερακληδες , δυναμικους , εμπειρους αυστηρους ,απαιτητικους με υψηλα στανταρ και πολλες προχωρημενες ιδεες , να με γαμησουν δυνατα με τον δικο τους τροπο , αφηνοντας επανω μου και μέσα μου την δικοι τους...kanesex.com
Συναγωνιστές έχει κανείς εμπειρία εδώ?
Εγω πήγα μία φορά και τέλοςΔουλεύω σε δικό μου πριβέ διαμέρισμα - 6943156699 Είμαι η Ναταλία μια όμορφη, σέξι ξανθιά. - Αγγελίες Σεξ | Openday
αγγελίες σεξ σε όλη την Ελλάδα. Γυναίκες callgirl και άνδρες zigolo, αγγελίες massage από γυναίκες bigtits στο χώρο τους, αγγελίες τρανς.www.openday.gr
Ξερουμε τιποτα?
Αξιζει?Εγω πήγα μία φορά και τέλος
Δεν σηκωνει τηλ παντωςΕγω πήγα μία φορά και τέλος
Οι φώτο μπορεί να είναι κ παραπλανιτικες... γιαυτό ρωτάω..η επικοινωνία είναι λίγο δύσκολη...Φίλε αν κατάλαβα καλά από τα λεγόμενα της στην αγγελία κ από τις φωτό της κάνει ακα ...θα έλεγα μακριά !
Όταν διαβάζω "άφησε το στίγμα σου πάνω μου και μέσα μου" σε συνδυασμό με τις φωτό το μυαλό μου στο ακα πηγαίνει. Εγώ προσωπικά δε θα το ρίσκαραΟι φώτο μπορεί να είναι κ παραπλανιτικες... γιαυτό ρωτάω..η επικοινωνία είναι λίγο δύσκολη...
Άντρας πίσω από την αγγελία. Ζητάει φωτογραφίες και υπόσχεσαι μαλακιες και ανάποδα. Μην ασχοληθείτε καν. Απλά θα χάσετε χρόνο και μπορεί να σας δείτε φορά παρτίδα σε κανένα τσοντοσαη !Δουλεύω σε δικό μου πριβέ διαμέρισμα - 6943156699 Είμαι η Ναταλία μια όμορφη, σέξι ξανθιά. - Αγγελίες Σεξ | Openday
αγγελίες σεξ σε όλη την Ελλάδα. Γυναίκες callgirl και άνδρες zigolo, αγγελίες massage από γυναίκες bigtits στο χώρο τους, αγγελίες τρανς.www.openday.gr
Ξερουμε τιποτα?
OxiΑξιζει?