Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 2.090
- Πόντοι
- 456
@Helena - Nayomi εδω θέλουμε σχόλιο.. χαχαχαχαχαυτή έτσι όπως έχει γίνει μάλλον μόνο για φαί
κάνει συνοδεία
@Helena - Nayomi εδω θέλουμε σχόλιο.. χαχαχαχαχαυτή έτσι όπως έχει γίνει μάλλον μόνο για φαί
κάνει συνοδεία
η κατι ειδες λαθος η δεν ξερωαυτή έτσι όπως έχει γίνει μάλλον μόνο για φαί
κάνει συνοδεία
εχεις απολυτο δικιοΒαρυ ειναι οτι εφτασε στα αυτια μου οτι εγινε γενικα ατακτη.....! Black Lista απο μενα την εβλεπα 2-3 φορες το μηνα.
Παναγίες σε 3…2…1…@Helena - Nayomi εδω θέλουμε σχόλιο.. χαχαχαχαχ
Χι χι χι τι εννοείτε ; Δεν καταλσβα. Δεν είμαι χοντρή αν εννοείτε αυτό, μπορείτε να δείτε το insta πως είμαι.Παναγίες σε 3…2…1…
Λέει ότι παχυνες με λίγα λόγια κ ότι κανείς μόνο για φαι όχι για ποτό συνοδεία χαχαΧι χι χι τι εννοείτε ; Δεν καταλσβα. Δεν είμαι χοντρή αν εννοείτε αυτό, μπορείτε να δείτε το insta πως είμαι.
nayomi.helenitsaΧι χι χι τι εννοείτε ; Δεν καταλσβα. Δεν είμαι χοντρή αν εννοείτε αυτό, μπορείτε να δείτε το insta πως είμαι.
Να παρι να γαμηθειβ το αρχιδι ίσα ίσα αδυνάτησα γιατί δεν έχω να φάω , μπορείτε να δείτε το insta είναι ανοιχτό nayomi.helenitsaΛέει ότι παχυνες με λίγα λόγια κ ότι κανείς μόνο για φαι όχι για ποτό συνοδεία χαχα
Ασ τους να λένε μέσα στη καύλα είσαι!!Να παρι να γαμηθειβ το αρχιδι ίσα ίσα αδυνάτησα γιατί δεν έχω να φάω , μπορείτε να δείτε το insta είναι ανοιχτό nayomi.helenitsa
Εντάξει με πείσατε δεν είμαι μεταλλας που τόσα χρόνια πίστευα.Ειστε οι μοναδικοί στο είδοςΑτυχησες. Την προλαβαμε οι πραγματικοι Μεταλλαδες. Τώρα τέλος.
Ξεκινάμε...Ξέρουμε κατι για αυτήν εδώ; ειναι ανεξάρτητη η γραφειο;
Χαχα το ξερω! Ειδες η πολυ δουλεια τι κανει? Ανεβαζει τις τιμεςΑλλαξε τιμες 130 + 50 αναλ.
Αν είναι δυνατόν..την έπαιρνα συχνά..έχει παχύνει κ ανεβάζει τιμές δλδ οκ πλέον ξεφτίλα μόνο μαρίνα 60 από τις αγαπημένες μ που αξίζουν κ βάση τιμής..όλες τιμές στο θεόΧαχα το ξερω! Ειδες η πολυ δουλεια τι κανει? Ανεβαζει τις τιμες
μηπως χρεωνει με το κιλο τυπε μου?έχει παχύνει κ ανεβάζει τιμές
Ρε τυπε τωρα αλήθεια, αυτή τη φράση "λατρεύω" την έχεις ξανά ακουσει από άντρα, ποσο μάλλον Μεταλλά; Έκτος κι αν εισαι φλουφλης ρε φίλε. Ή είσαι 18 χρονών παιδακι;Εντάξει με πείσατε δεν είμαι μεταλλας που τόσα χρόνια πίστευα.Ειστε οι μοναδικοί στο είδος
Έλα ρε τύπε τώρα κ εσύ,μην είσαι τόσο σκληρός καργιολης,δώσε λίγο τόπο μη κρίνεις τόσο σκληρά..Ρε τυπε τωρα αλήθεια, αυτή τη φράση "λατρεύω" την έχεις ξανά ακουσει από άντρα, ποσο μάλλον Μεταλλά; Έκτος κι αν εισαι φλουφλης ρε φίλε. Ή είσαι 18 χρονών παιδακι;
Πες "με γκαβλωνει η γκαριολα που είναι μεταλλού" ή "γουστάρω ότι ακουει Metal και θέλω να της σκίσω τον πατο". Έτσι σηκώνουν τη σημαία ψηλά οι Μεταλλαδες, χωρίς οίκτο! Και μας γουστάρουνε κιόλας όλες οι γυναίκες! Τι είναι αυτά τα "λατρευω"; Μήπως είσαι τίποτα ελαφρυς;