professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 27.128
- Πόντοι
- 11.096
έκλαψα λέμε χαχαχαχαχαχαΈτοιμη είμαι έστησα κωλαράκι,ελα!!!
Γεια σου jo με τό χιούμορ σού, διαμάντι ακατέργαστο είσαι.
έκλαψα λέμε χαχαχαχαχαχαΈτοιμη είμαι έστησα κωλαράκι,ελα!!!
Χαχαχχαχχαχχαχα τα πεταω κάτι τέτοια κουλά αδυναμία μου!!!έκλαψα λέμε χαχαχαχαχαχα
Γεια σου jo με τό χιούμορ σού, διαμάντι ακατέργαστο είσαι.
Στείλε μου πμΚαλησπέρα κυριοι
Μήπως ξέρει καποιος μια ανεξάρτητη που στο Instagram έχει όνομα Anna Anula ???
Σας ευχαριστω
Καλησπέρα κυριοι
Σας ευχαριστω
Αν είναι αυτή που κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.. παιιξτα καλύτερα φρουτάκιαΚαλησπέρα κυριοι
Σας ευχαριστω
Τύπε ξέχασες να ζητήσεις να είναι και φθηνή , στο κατοστάρικο .Καλησπέρα στο community!
Να βάλω 2 γρίφους για τους δυνατούς λύτες?
1. Κουκλίτσα με προσωπάκι σωματακι ΑΛΛΑ ΚΑΙ τρυπουλες όμορφες και περιποιημένες να χαίρεσαι να γλείφεις τρως μυρίζεις χαϊδεύεις κοιτάς...
2. Έξυπνη γκόμενα, που να μπορεί και βασικότερα να δείχνει διάθεση και προθυμία, να "διαβάζει" τη φάση και να παίξει με role playing χωρίς μα μου σου του. Να το έχει δλδ με τα βρωμολογα και τα role playing ούτε σε παθητικό ρόλο μόνο ούτε σε μονοτερμα.
Να μπορεί να συνεργάζεται και να μπορεί το στοματικό της να πει 5-6 κουβέντες εκτός του "γάμα με , σκίσε με , αχ βαχ".
Δώστε τα φώτα σας.
Δέχομαι info και inbox
Τις καλημέρες μου , καλά γαμησια εύχομαι σε ολους
Μονο info τυπε;Τύπε ξέχασες να ζητήσεις να είναι και φθηνή , στο κατοστάρικο .
Όταν βρείς όλα αυτά που περιγράφεις , στείλε και από δω info
Τύπος κάνε χώρο στο ινμποξ γιατί θα πέσουν βροχή οι προτάσεις.Καλησπέρα στο community!
1. Κουκλίτσα με προσωπάκι σωματακι ΑΛΛΑ ΚΑΙ τρυπουλες όμορφες και περιποιημένες να χαίρεσαι να γλείφεις τρως μυρίζεις χαϊδεύεις κοιτάς...
2. Έξυπνη γκόμενα, που να μπορεί και βασικότερα να δείχνει διάθεση και προθυμία, να "διαβάζει" τη φάση και να παίξει με role playing χωρίς μα μου σου του. Να το έχει δλδ με τα βρωμολογα και τα role playing ούτε σε παθητικό ρόλο μόνο ούτε σε μονοτερμα.
Να μπορεί να συνεργάζεται και να μπορεί το στοματικό της να πει 5-6 κουβέντες εκτός του "γάμα με , σκίσε με , αχ βαχ".
Δώστε τα φώτα σας.
Δέχομαι info και inbox
Παρερμηνευτηκαμε!Καλησπέρα στο community!
Δώστε τα φώτα σας.
Δέχομαι info και inbox
Ο άσχετος …αυτή κάνει παρέα με την αριανα . Είναι του χωρού; Login • Instagram
Συγνώμη αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν.
Αυτή δεν είναι η χρυσα που παίζει τώρα στο μάγο;Κάνει ανεπίσημα βίζιτες μέσω πλατφόρμας, και ζητάει τρελά ποσά.
Η βασική διαφορά με την Αριάνα είναι ότι η φίλη της το κάνει και καλά περιστασιακά ενώ η Αριάνα επαγγελματικά.
Γκομενα ψαχνεις η πουταναΚαλησπέρα στο community!
Δώστε τα φώτα σας.
Δέχομαι info και inbox
Καλησπέρα ειμαι η Μαρκέλλα.. Ένας κυριος μου ειπε για αυτο το σαιτ δεν το ηξερα τελος πάντων σας υπερευχαριστω για τις καλες και τις κακες σας κρητικές γιατί αυτα τα δυο αρνητικα σχόλια που ειδα θα προσπαθησω να γινω καλύτερη.. Αυτη την δουλειά την κάνω μονο 3 μήνες δεν. Θελω να δικαιολογούμε αλλα θελω να σας πω για το άπειρη που λετε είναι λογικό πιστευω να μην ξερω ακομα πράγματα αλλα μαθαίνω..
Για μενα το παν είναι ο σεβασμος για αυτο αμα μου μιλανε καπως στο τηλ η στα μηνύματα απορριπτονται
Και παλι σας ευχαριστώ που με προτειματε γιατί με βοηθατε στις αναγκες μου...
Μαρκέλλα
Ναι 3 με 4 φορές αλλά με έκπτωσηΤην έχεις πάρει;