dyana10k
Call-Girl
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2023
- Like
- 7.283
Eμεναααααα και θα έχεις και ρέσταΚαλησπέρα είμαι 24 δεν έχω πάει ποτέ με ανεξάρτητη… τι προτείνετε μέχρι 150-200€
Eμεναααααα και θα έχεις και ρέσταΚαλησπέρα είμαι 24 δεν έχω πάει ποτέ με ανεξάρτητη… τι προτείνετε μέχρι 150-200€
Το κορίτσι με ακύρωσε μύστες μου . Κάτι της έτυχε !Από έτερο μυστη εδώ που την συνάντησε είπε πως είναι άματουρ η φάση . Εμένα αυτή η απάντηση μου βγάζει ότι η κοπέλα είναι στο ξεκίνημα της . Η φωτό από την αγγελία πάντως με έψησε λόγω βυζγιων , κ το νεαρό της ηλικίας καθώς και το κόστος . Της έστειλα χθες για σήμερα το βράδυ κ κανονίστηκε . Όποτε σε αναμονή για ενημέρωση .
Χαχα εγω στα ελεγα φιλε μου! Μια της ετυχε περιοδο, μια τρωει πιτογυρα, μια ακυρωνει ραντεβου! Μη σκας, τανες υπαρχουν πολλες!Το κορίτσι με ακύρωσε μύστες μου . Κάτι της έτυχε !
Ο μόνος λόγος που σπάστηκα είναι ότι ήμουν προετοιμασμενος για σεξακι ρε φίλος . Τώρα τελευταία στιγμή που να τολμήσω να στείλωΧαχα εγω στα ελεγα φιλε μου! Μια της ετυχε περιοδο, μια τρωει πιτογυρα, μια ακυρωνει ραντεβου! Μη σκας, τανες υπαρχουν πολλες!
Μαυρισε τη, και οτι σου ειπαΟ μόνος λόγος που σπάστηκα είναι ότι ήμουν προετοιμασμενος για σεξακι ρε φίλος . Τώρα τελευταία στιγμή που να τολμήσω να στείλω
Ίσως σε έκοψε για απότομο και δεν την αδικώΕγω προσπαθησα να επικοινωνησω μαζι της στο τηλεφωνο, το σηκωνει, τη ρωταω αν μπορει για σημερα.... και τι μου λεει το ανωρυμο? Τρωω τωρα θες να σε καλεσω αργοτερα!! Απο τις 8 ακομη με παιρνει τηλεφωνο ή εστω να στειλει ενα μηνυμα! Μαλλον το εριξε στα πιτογυρα!! Εξαλλου φαινεται και στις φωτο οτι ειναι χοντρη! Παμε για αλλα! Αυτα απο μενα, συναγωνιστες!
Ασε ρε φιλε!! Με ξερεις προσωπικα? Την εχεις παρει? Δε βλεπεις τι γινεται! Διαβασε καλα τι γραφουν!Ακυρωνει ραντεβου σε καποιους συναγωνιστες, εγω ημουν αποτομος, οι αλλοι τι ηταν? Μετα το κοκο της προτεινα να τη παω στου Μπαιρακταρη για ολονυχτιο φαγοποτι!!Ίσως σε έκοψε για απότομο και δεν την αδικώ
Απάντησες σε αυτό που είπα ότι κάνει ραντεβού ενώ είναι αδιάθετη. Πότε δεν μίλησα υποτιμητικά για την κοπέλα και το βρίσκω προβλέψιμο να βρίζεις μια κοπέλα επειδή κάτι την χάλασε και δεν σε πήρε πίσω.Ασε ρε φιλε!! Με ξερεις προσωπικα? Την εχεις παρει? Δε βλεπεις τι γινεται! Διαβασε καλα τι γραφουν!Ακυρωνει ραντεβου σε καποιους συναγωνιστες, εγω ημουν αποτομος, οι αλλοι τι ηταν? Μετα το κοκο της προτεινα να τη παω στου Μπαιρακταρη για ολονυχτιο φαγοποτι!!
Τυπε το εχεις καψει τελειως!! Δικηγορος τις εισαι η προμοτορας? Εγω την εβρισα? Πεταχτηκες σαν τη τσαμπου! Το ξερεις! Διαβασε ξανα το νημα, γιατι εχεις μεινει μεταξεταστεος! Εχει ακυρωσει και αλλους!! Πεσε και κοιμησου τωρα, γιατι αυριο, εχες δουλεια για το σπιτι! Μπαγλαμα ε μπαγλαμα!Απάντησες σε αυτό που είπα ότι κάνει ραντεβού ενώ είναι αδιάθετη. Πότε δεν μίλησα υποτιμητικά για την κοπέλα και το βρίσκω προβλέψιμο να βρίζεις μια κοπέλα επειδή κάτι την χάλασε και δεν σε πήρε πίσω.
Ρε σου εξηγώ: εγώ είπα ότι κάνει ραντεβού ενώ είναι αδιάθετη. Τι προμοτορας και μαλακιες;Τυπε το εχεις καψει τελειως!! Δικηγορος τις εισαι η προμοτορας? Εγω την εβρισα? Πεταχτηκες σαν τη τσαμπου! Το ξερεις! Διαβασε ξανα το νημα, γιατι εχεις μεινει μεταξεταστεος! Εχει ακυρωσει και αλλους!! Πεσε και κοιμησου τωρα, γιατι αυριο, εχες δουλεια για το σπιτι! Μπαγλαμα ε μπαγλαμα!
Ρε σου εξηγώ: εγώ είπα ότι κάνει ραντεβού ενώ είναι αδιάθετη. Τι προμοτορας και μαλακιες;
Κάτι ουγκανοι σαν εσένα που δεν σέβονται χαλάνε την πιάτσα.
Δεν σε ξέρω προσωπικά, αλλά σε μια παράγραφο έχεις στάξει χολή για μια τυπισσα που ούτε καν συνάντησες δεν είναι λοιπόν δύσκολο να βγάλω συμπέρασμα για το ποσο μαλακας είσαι. Ελπίζω τουλάχιστον να είσαι κότα και να μην βγάζεις τα βίαια σου ένστικτα και πάνω στις κοπέλες.
την ιδια ερωτηση εκανα πριν 4-5 ημερες και η μονη πληροφορια που πηρα ηταν πως πρόκειται για ψωνισμενη.Γεια σας παιδιά μια Κάρολ σαντος από fb μασατζου την έχει πάρει κάποιος αξίζει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
;
Μακρια.............την ιδια ερωτηση εκανα πριν 4-5 ημερες και η μονη πληροφορια που πηρα ηταν πως πρόκειται για ψωνισμενη.
Εσένα καλά σε ακύρωσε..με τέτοια μυαλά κρίμα η κοπέλα είναι κ μικρή κ φοβισμένη..αν μιλάτε σαν αουγκανοι η ρωτάτε 50 πράγματα λογικό να μείνετε με το πουλί στο χέρι..εγώ μια χαρά την πήρα κ κάνει κ αλλα ραντεβού η τύπισσα..Ασε ρε φιλε!! Με ξερεις προσωπικα? Την εχεις παρει? Δε βλεπεις τι γινεται! Διαβασε καλα τι γραφουν!Ακυρωνει ραντεβου σε καποιους συναγωνιστες, εγω ημουν αποτομος, οι αλλοι τι ηταν? Μετα το κοκο της προτεινα να τη παω στου Μπαιρακταρη για ολονυχτιο φαγοποτι!!
Ισχύει. Είναι αρκετα φοβισμένη.Εσένα καλά σε ακύρωσε..με τέτοια μυαλά κρίμα η κοπέλα είναι κ μικρή κ φοβισμένη..αν μιλάτε σαν αουγκανοι η ρωτάτε 50 πράγματα λογικό να μείνετε με το πουλί στο χέρι..εγώ μια χαρά την πήρα κ κάνει κ αλλα ραντεβού η τύπισσα..
Μίλησα20ΧΡΟΝΗ ΜΟΥΝΑΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ..
ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ??
Μίλησα
Αλλά δύσκολη επικοινωνίας
100€ πίπα με προφυλακτικό??Μίλησα
Αλλά δύσκολη επικοινωνίας