BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 129
- Like
- 33.694
- Πόντοι
- 27.636
Πραγματικά IQ ραδικιού τα μικρά που νομίζουν ότι θα βγάλουν χρήματα έτσι χαχαχα
Εικάζω όμως ότι υπάρχουν και αγοράκια που την πατάνε.
Πραγματικά IQ ραδικιού τα μικρά που νομίζουν ότι θα βγάλουν χρήματα έτσι χαχαχα
Ποια είσαι εσύ???Καλησπέρα
Καλά ναι το πιστεύω.Εικάζω όμως ότι υπάρχουν και αγοράκια που την πατάνε.
αλλο ενα κ καλα προφιλ που σκαει στο πουθενα με ενα ακυρο "γεια σας" κ εξαφανιζεται για λιγες μερες οπου θα ξανασκασει στο πουθενα κ θα δηλωσει "φοιτητρια" κτλ κτλ κτλ...δε το εχεις ξαναδει αυτο το επεισοδιο εδω μεσα;ποσες φορες πια;!Ποια είσαι εσύ???
Καλησπέρα σου, καλώς ήρθες στην παρέα μαςΚαλησπέρα
Αχ άντε γαμησουΚαλησπέρα
Έλεγα μήπως ήθελε βοήθεια σε κάποιο μάθημα...αλλο ενα κ καλα προφιλ που σκαει στο πουθενα με ενα ακυρο "γεια σας" κ εξαφανιζεται για λιγες μερες οπου θα ξανασκασει στο πουθενα κ θα δηλωσει "φοιτητρια" κτλ κτλ κτλ...δε το εχεις ξαναδει αυτο το επεισοδιο εδω μεσα;ποσες φορες πια;!
Καλημερα σας, παρακαλω η sexyrussian εχει θρεντ εδω ? η υπαρχουν πληροφοριες?
...oxι μαγκα μου δεν εχει νημα εδω, αλλα υπαρχουν αναφορες γι αυτην σκορπια σε διαφορα νηματα.Καλημερα σας, παρακαλω η sexyrussian εχει θρεντ εδω ? η υπαρχουν πληροφοριες?
Ευχαριστω για την ενημερωση...oxι μαγκα μου δεν εχει νημα εδω, αλλα υπαρχουν αναφορες γι αυτην σκορπια σε διαφορα νηματα.
Στειλε της στο ινσταγκραμ μηνυμα και θα σου απαντησει με υπηρεσιες, τιμες κ ωραρια!
sexyrussianin
Ασφαλες γαμησι. Δε θα τα κλαψεις.Καλημερα σας, παρακαλω η sexyrussian εχει θρεντ εδω ? η υπαρχουν πληροφοριες?
Συμφωνω παμε για αλλα ευχαριστωΑσφαλες γαμησι. Δε θα τα κλαψεις.
Αλλα επειδη πλεον ειναι πολλα τα κυβικα τα 100 ανευ κωλου ειναι πολλα (για μενα).
Καλησπέρα Ρεα, πως μπορώ να επικοινωνήσω ??? Θα ήθελα να βρεθούμε. Μου απαντα΄ς εδώ ή με ΠΜΚαλησπέρα
Αν δεν έχεις ινσταγκραμ?...oxι μαγκα μου δεν εχει νημα εδω, αλλα υπαρχουν αναφορες γι αυτην σκορπια σε διαφορα νηματα.
Στειλε της στο ινσταγκραμ μηνυμα και θα σου απαντησει με υπηρεσιες, τιμες κ ωραρια!
sexyrussianin
δεν χανεις κατι σπουδαιοΑν δεν έχεις ινσταγκραμ?
...νο ινσταγκραμ, νο μιλφ!Αν δεν έχεις ινσταγκραμ?
Σ ευχαριστω...νο ινσταγκραμ, νο μιλφ!
Σ'εμενα παντως μου ζητησε για την οποια συνεννοηση να της στειλω μονο στο ινσταγκραμ!