αν θυμαμαι καλα μου ειχε πει οτι το νουμερο αναμονης ειχε φτασει τριψηφιο χααχαχαχαχΝομίζω δουλεύει κανονικά αλλά υπάρχει αναμ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
κι αυτο πριν κανα μηνα ,πριν φυγει διακοπες....φαντασου τωρα
αν θυμαμαι καλα μου ειχε πει οτι το νουμερο αναμονης ειχε φτασει τριψηφιο χααχαχαχαχΝομίζω δουλεύει κανονικά αλλά υπάρχει αναμ
Σοβαρά τώρα?? Αδιανόητο αυτό το πράγμααν θυμαμαι καλα μου ειχε πει οτι το νουμερο αναμονης ειχε φτασει τριψηφιο χααχαχαχαχ
Έχει κι αλλού πορτοκαλιές......αν θυμαμαι καλα μου ειχε πει οτι το νουμερο αναμονης ειχε φτασει τριψηφιο χααχαχαχαχ
γιατι ειναι αδιανοητο?αν ειναι καλο το πραγμα? και την ιδρωνει τη φανελα?Σοβαρά τώρα?? Αδιανόητο αυτό το πράγμα
Οκ σε ευχαριστώ πολύ! Μπα δεν θα προσπαθήσω. Δεν θα ενισχύσω μια παρουσία που δεν γνωρίζω κυνηγώντας το ανέφικτο και άρα δημιουργώντας πλασματική ζήτηση…. Υπάρχουν και άλλου πορτοκαλιές που κάνουν….θαύματα…Χαχαχα !!! Όχι φιλαράκι απλά ο χαβαλές χρειάζεται που και που
Λοιπόν στο θέμα μας τώρα .
Δουλεύει κανονικά το μωρό αλλά δύσκολο να την πετύχεις αν δεν είναι αποθηκευμένος ο αριθμός σου στο τηλέφωνο της ( να είσαι πελάτης με λίγα λόγια)
Εσύ παρόλα αυτά κάνε την προσπάθεια σου , δεν χάνεις τπτ
μου αρεσεις ετσι οπως τα λες.Οκ σε ευχαριστώ πολύ! Μπα δεν θα προσπαθήσω. Δεν θα ενισχύσω μια παρουσία που δεν γνωρίζω κυνηγώντας το ανέφικτο και άρα δημιουργώντας πλασματική ζήτηση…. Υπάρχουν και άλλου πορτοκαλιές που κάνουν….θαύματα…
Σε ευχαριστώ και πάλι
Εστειλα μηνυμα και μου,απαντησε μετα απο εξι μερες οτι δεν ειναι,διαθεσιμη.Καλησπέρα σε όλους/ες!
Ερώτηση: η Ιωάννα34 δουλεύει ή την έχει κάνει?
Υπάρχει thread αλλά είναι κλειστό.
Ευχαριστώ
Ρε φίλε μήπως έγινε υδραυλικός???Εστειλα μηνυμα και μου,απαντησε μετα απο εξι μερες οτι δεν ειναι,διαθεσιμη.
Λενε οσοι τη πηραν οτι χυνει πολυ πραμα στο γαμησιΡε φίλε μήπως έγινε υδραυλικός???
Όχι όχι χαχα Πάντως τα υδραυλικά της δουλεύουν άψογα!Ρε φίλε μήπως έγινε υδραυλικός???
Λενε οσοι τη πηραν οτι χυνει πολυ πραμα στο γαμησι
Α καλά! Grab the egg and give it a haircut…. Ε να προσλάβει ιδιαιτέρα….Όχι όχι χαχα Πάντως τα υδραυλικά της δουλεύουν άψογα!
Δουλεύει η κοπέλα αλλά κάνει μόνο 2 ραντεβού την μέρα.
Έχει πάνω από 1000 αδιάβαστα στο viber ενώ ταυτόχρονα κλείνει και ραντεβού. Καταιγισμός μηνυμάτων και δεν ξερω αν προλαβαινει να διαχειριστει ολο αυτο τον χαμο.
Τα ραντεβού στην περίπτωση μου κλείστηκαν 3-4 βδομάδες μετά.
Όποτε εγώ που δεν θα την δοκιμάσω θα κάνω οικονομία στο τσι μου. Να και κάτι θετικό αχαχαχαΛενε οσοι τη πηραν οτι χυνει πολυ πραμα στο γαμησι
σιγουρα ξεβουλωνει το υδραυλικο μας συστημα!!!!!Ρε φίλε μήπως έγινε υδραυλικός???
Την ξεχνάς αυτήν!Καλησπέρα σε όλους/ες!
Ερώτηση: η Ιωάννα34 δουλεύει ή την έχει κάνει?
Υπάρχει thread αλλά είναι κλειστό.
Ευχαριστώ
Το έκανα ήδη!Την ξεχνάς αυτήν!
Σωστός!Το έκανα ήδη!
Ναι το κατάλαβα. Ραντεβού κλείνεις 3-4 μήνες πριν (σαν να κλείνεις δείπνο στο boat house στο Central Park) και αν είσαι τυχερός χρειάζεσαι ειδικό εξοπλισμό για τα ζουμιά…. Σαν να λέμε σεξ σε συνδυασμό με canoe kayak….Σωστός!
Ο φιλτατος Antidote, εξήγησε ΉΔΗ λίγο πιο πάνω, το πώς και το γιατί.
ΥΓ. Ναι χύνει ποτάμια.