1980Giorgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2023
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Όχι άλλα δείχνει καλή περιπτωση
Εχει δοκιμασει καποιος??
Όχι άλλα δείχνει καλή περιπτωση
Εχει δοκιμασει καποιος??
Την έχει δοκιμάσει κανείς?Αν είναι αληθινές φωτογραφίες το κορίτσι φαίνεται αστέρι
Πολύ δυνατά μουνια έχει αυτό το προφίλΕχει καποιος εμπειρια εδω φαινεται πολυ καλοalexandra 6948360786
masaz Μου αρεσει να πειραματιζομαι στο κρεβατι και να γνωριζω νεους ανθρωπους απλως τηλεφωνησε μου.kanesex.com
Η κατερίνα μάμπα νομίζω θα μπορούσε να είναι το ιδανικό στανταρακι αν περνάς καλά...Να επισημανω το εξής όλες οι κοπέλες είναι καλές , εργάτριες φιλοτιμες , η βαθμολογία είναι καθαρά κάτω από 7 για μένα μόνο μια φορα , λόγω χημείας , αλλιώς δεν έχω κανένα παράπονο, η Κατερίνα είναι εξαιρετική αλλά για μια φορα , δεν μπορεί να γινει στανταρακι, χαίρομαι που με την ερώτηση σου μου δίνεις ευκαιρία να το διευκρινησω
Η κατερίνα μάμπα νομίζω θα μπορούσε να είναι το ιδανικό στανταρακι αν περνάς καλά...
Νομιζω όχι πιαΕπικοινωνία μόνο μέσω μαμπα;
Μόνο μέσω τηλ....πατροπαράδοτος τρόπος.Νομιζω όχι πια
ετσι γλυτωνει και την πολλη καβλαντα στο βαιμπερ που κανουν οι πιο πολλοι.Μόνο μέσω τηλ....πατροπαράδοτος τρόπος.
Ακριβώς! Πιο άμεσες και γρήγορες απαντήσεις.ετσι γλυτωνει και την πολλη καβλαντα στο βαιμπερ που κανουν οι πιο πολλοι.
ετσι γλυτωνει και την πολλη καβλαντα στο βαιμπερ που κανουν οι πιο πολλοι.
Πως τη βρισκουμε ;Η κατερίνα μάμπα νομίζω θα μπορούσε να είναι το ιδανικό στανταρακι αν περνάς καλά...
Δεν νομίζω ότι ψάχνει νέους πελάτες...! Μπορεί να κάνω κ λάθος αλλά αγγελία της έχω αρκετό καιρό να πετύχωΠως τη βρισκουμε ;
Φαινεται δυνατο με μεγαλες βυζαρες!! Μακαρι να ειναι αληθινη αγγελια!Εχει καποιος εμπειρια εδω φαινεται πολυ καλοalexandra 6948360786
masaz Μου αρεσει να πειραματιζομαι στο κρεβατι και να γνωριζω νεους ανθρωπους απλως τηλεφωνησε μου.kanesex.com
Πρεπει να ειναι γραφειο φιλε !!Πολύ δυνατά μουνια έχει αυτό το προφίλ
Μη τα γραφεις αυτα, θα σε πουν οπισθοδρομικο...ετσι γλυτωνει και την πολλη καβλαντα στο βαιμπερ που κανουν οι πιο πολλοι.
Καλά κάνει και τά λέει όπως είναι, αλλά μήν ξεχνάμε ορισμένοι δεν μπορούν νά μιλήσουν από το τηλ για ευνόητους λόγους καί τούς βολεύει τό viper η sms.Μη τα γραφεις αυτα, θα σε πουν οπισθοδρομικο...