Μανωλης Κουρης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 909
- Πόντοι
- 361
Η κατερίνα μάμπα νομίζω θα μπορούσε να είναι το ιδανικό στανταρακι αν περνάς καλά...
Επικοινωνία μόνο μέσω μαμπα;
Η κατερίνα μάμπα νομίζω θα μπορούσε να είναι το ιδανικό στανταρακι αν περνάς καλά...
Νομιζω όχι πιαΕπικοινωνία μόνο μέσω μαμπα;
Μόνο μέσω τηλ....πατροπαράδοτος τρόπος.Νομιζω όχι πια
ετσι γλυτωνει και την πολλη καβλαντα στο βαιμπερ που κανουν οι πιο πολλοι.Μόνο μέσω τηλ....πατροπαράδοτος τρόπος.
Ακριβώς! Πιο άμεσες και γρήγορες απαντήσεις.ετσι γλυτωνει και την πολλη καβλαντα στο βαιμπερ που κανουν οι πιο πολλοι.
ετσι γλυτωνει και την πολλη καβλαντα στο βαιμπερ που κανουν οι πιο πολλοι.
Πως τη βρισκουμε ;Η κατερίνα μάμπα νομίζω θα μπορούσε να είναι το ιδανικό στανταρακι αν περνάς καλά...
Δεν νομίζω ότι ψάχνει νέους πελάτες...! Μπορεί να κάνω κ λάθος αλλά αγγελία της έχω αρκετό καιρό να πετύχωΠως τη βρισκουμε ;
Φαινεται δυνατο με μεγαλες βυζαρες!! Μακαρι να ειναι αληθινη αγγελια!Εχει καποιος εμπειρια εδω φαινεται πολυ καλοalexandra 6948360786
masaz Μου αρεσει να πειραματιζομαι στο κρεβατι και να γνωριζω νεους ανθρωπους απλως τηλεφωνησε μου.kanesex.com
Πρεπει να ειναι γραφειο φιλε !!Πολύ δυνατά μουνια έχει αυτό το προφίλ
Μη τα γραφεις αυτα, θα σε πουν οπισθοδρομικο...ετσι γλυτωνει και την πολλη καβλαντα στο βαιμπερ που κανουν οι πιο πολλοι.
Καλά κάνει και τά λέει όπως είναι, αλλά μήν ξεχνάμε ορισμένοι δεν μπορούν νά μιλήσουν από το τηλ για ευνόητους λόγους καί τούς βολεύει τό viper η sms.Μη τα γραφεις αυτα, θα σε πουν οπισθοδρομικο...
Την εχει δοκιμασει καποιος??
Προσφορα και ζητηση. Προφανως, πολλοι τα δινουν. Πιστευω σε κανα χρονο απο τωρα το στανταρακι για τα 20χρονα θα ειναι το 200ρι με εξτρα.Το εντυπωσιακό είναι που έχει 200 η ώρα με διάφορα + + + και την συζητάμε.
Καλά μας κάνουν.
Μη τα γραφεις αυτα, θα σε πουν οπισθοδρομικο...
πολυ καλα κανει το κοριτσι και μπραβο της.Καλά κάνει και τά λέει όπως είναι, αλλά μήν ξεχνάμε ορισμένοι δεν μπορούν νά μιλήσουν από το τηλ για ευνόητους λόγους καί τούς βολεύει τό viper η sms.
Ή καυλαντα είναι χάσιμο χρόνου σέ κάθε είδους επικοινωνία.
Ένα απλό μύνημα ή μια κλήση από εμάς χρειάζεται, τάδε μέρα, ώρα στο Χ ξενοδοχείο μπορείτε;
Άντε καί άλλο ένα για τυχών λεπτομέρειες ή κάποια έξτρα υπηρεσία κλπ, όλα τά υπόλοιπα ανοίκουν στην καυλαντα.