makis1990makis1990
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2022
- Like
- 95
- Πόντοι
- 1
(@isyourgirlangie_) • Instagram photos and videos υπάρχει περίπτωση να είναι του χώρου??
το τηλ της φαινεται οκ ?Καλησπέρα. Ξέρει κάποιος κάτι για το παρακάτω? Την παλεύει?
Λάουρα 6975513716, έχω καυτή κορμάρα και δεν ξέρω να λέω όχι στα γούστα σου. | Etaires
Είμαι η Λάουρα μια ανεξάρτητη ξανθιά γυναίκα 33 χρονών με πολύ ωραία γαλάζια μάτια και γενικά πολύ όμορφο πρόσωπο. Είμαι γεμάτη θετική ενέργεια και...www.etaires.gr
την "ανεβασε " σημερα ο κοψιαλης για εναν διαγωνισμο(@isyourgirlangie_) • Instagram photos and videos υπάρχει περίπτωση να είναι του χώρου??
Λοιπόν το γράφω εδώ επειδή μου το ζήτησαν και όποιος ενδιαφέρεται μου στέλνει pm.
Γνωρίζω Κολομβιανό πιπίνι στο Tinder. Γνωριζόμαστε, βρισκόμαστε τέλος πάντων και επειδή θα έμενε λίγες μέρες, μου γνωρίζει και φίλες της. Επίσης Κολομβιανές. Όποιος ενδιαφέρεται μου στέλνει.
Ξαναλέω για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις το μοιράζομαι γιατί μου ζητήθηκε. Κάνετε κονέ μόνοι σας.
Καλησπέρα κ εγώ θα ήθελα το contactΚαλησπέρα στείλε κι εμένα ευχαριστώ
το τηλ της φαινεται οκ ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
την "ανεβασε " σημερα ο κοψιαλης για εναν διαγωνισμο
influencer απ instagramΠοιος είναι αυτός;
η μονη που αποχωρησε απο το μπλοκ αυτο ειναι η Κατιαρε συντροφια, το ουκρανικο μπλοκ(παολα,νικολ κτλ) συνεχιζει η απεχωρησε?
Φοβερά κορμιά και καλή συμμετοχή στο sex. Μόνο αρνητικό δεν τα καταπίνουν όλες τους…η μονη που αποχωρησε απο το μπλοκ αυτο ειναι η Κατια
Καλησπέρα θα ήθελα και εγώ τηλέφωνο ευχαριστώΛοιπόν το γράφω εδώ επειδή μου το ζήτησαν και όποιος ενδιαφέρεται μου στέλνει pm.
Γνωρίζω Κολομβιανό πιπίνι στο Tinder. Γνωριζόμαστε, βρισκόμαστε τέλος πάντων και επειδή θα έμενε λίγες μέρες, μου γνωρίζει και φίλες της. Επίσης Κολομβιανές. Όποιος ενδιαφέρεται μου στέλνει.
Ξαναλέω για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις το μοιράζομαι γιατί μου ζητήθηκε. Κάνετε κονέ μόνοι σας.
Παντως τα κορίτσια πρόλαβαν και γνώρισαν και Ελληνίδες κοπέλες και σου τις προτείνουν από ΙσπανίαΘα το ξαναγράψω άλλη μια φορά.
Έφυγαν για Ισπανία.
Εμένα…; Λολ ξέρεις κάτι που δεν ξέρω; Θα ήθελα τώρα τηλέφωνα κι εγώΠαντως τα κορίτσια πρόλαβαν και γνώρισαν και Ελληνίδες κοπέλες και σου τις προτείνουν από Ισπανία
Θα με ενδιέφερε theo74.Λοιπόν το γράφω εδώ επειδή μου το ζήτησαν και όποιος ενδιαφέρεται μου στέλνει pm.
Στειλε το chocolate babyΚαλησπέρα!
Πληροφορίες για το κορίτσι?
Θα ηταν χρησιμο χωρις να μπεις σε πολλες λεπτομερειες, να αναφερεις τουλαχιστον τι ξεχωρισες σε καθε μια που να δικαιλογει τη βαθμολογιαΚαλησπέρα συναγωνιστές, μιας και η ζέστη δεν επιτρέπει πολλά πολλά ας κάνω μια πρώτη ανασκόπηση των τελευταίων 4 μηνών στην πορνοκαριερα μου έως σήμερα, η βαθμολογία είναι overall και οι συναντήσεις δείχνουν κάτι και αυτές.
Έχουμε λοιπόν :
Ιζαμπέλα 1 φορά 7
Χριστίνα xxx 1 φορά 5
Αλλικη40 3 φορές 8
Άρτεμις 2 φορές 8
Άννα πιπινακι 1 φορά 6
Κατερίνα mamba 1 φορά 6
Δυστυχώς δεν πρόλαβα Μελινα που σταμάτησε και αναφέρω ενδεικτικά πως κάποια ραντεβού ήταν διωρα προς μεγαλύτερη ευχαρίστηση.
Αυτά φίλοι μου , καλά πηδήματα!
Επόμενη συνάντηση θέλω Paola UK και ίσως Νικολ αυτές με έχουν αναστατώσει.
Από τις προαναφερθέντες έχω συναντήσει μόνο την Κατερίνα mamba. Προσωπικά έχω μείνει ευχαριστημένος (αν σκεφτείς ότι την έχω συναντήσει και 4 φορές).Καλησπέρα συναγωνιστές, μιας και η ζέστη δεν επιτρέπει πολλά πολλά ας κάνω μια πρώτη ανασκόπηση των τελευταίων 4 μηνών στην πορνοκαριερα μου έως σήμερα, η βαθμολογία είναι overall και οι συναντήσεις δείχνουν κάτι και αυτές.
Έχουμε λοιπόν :
Ιζαμπέλα 1 φορά 7
Χριστίνα xxx 1 φορά 5
Αλλικη40 3 φορές 8
Άρτεμις 2 φορές 8
Άννα πιπινακι 1 φορά 6
Κατερίνα mamba 1 φορά 6
Δυστυχώς δεν πρόλαβα Μελινα που σταμάτησε και αναφέρω ενδεικτικά πως κάποια ραντεβού ήταν διωρα προς μεγαλύτερη ευχαρίστηση.
Γιατί στην Κατερίνα mamba έβαλες 6? Από περιέργεια ρωτάωΚαλησπέρα συναγωνιστές, μιας και η ζέστη δεν επιτρέπει πολλά πολλά ας κάνω μια πρώτη ανασκόπηση των τελευταίων 4 μηνών στην πορνοκαριερα μου έως σήμερα, η βαθμολογία είναι overall και οι συναντήσεις δείχνουν κάτι και αυτές.
Έχουμε λοιπόν :
Ιζαμπέλα 1 φορά 7
Χριστίνα xxx 1 φορά 5
Αλλικη40 3 φορές 8
Άρτεμις 2 φορές 8
Άννα πιπινακι 1 φορά 6
Κατερίνα mamba 1 φορά 6
ισχυει αλλα δεν ειναι οι μονες !Φοβερά κορμιά και καλή συμμετοχή στο sex. Μόνο αρνητικό δεν τα καταπίνουν όλες τους…
Γιατί στην Κατερί
Να επισημανω το εξής όλες οι κοπέλες είναι καλές , εργάτριες φιλοτιμες , η βαθμολογία είναι καθαρά κάτω από 7 για μένα μόνο μια φορα , λόγω χημείας , αλλιώς δεν έχω κανένα παράπονο, η Κατερίνα είναι εξαιρετική αλλά για μια φορα , δεν μπορεί να γινει στανταρακι, χαίρομαι που με την ερώτηση σου μου δίνεις ευκαιρία να το διευκρινησωΓιατί στην Κατερίνα mamba έβαλες 6? Από περιέργεια ρωτάω
Γιατί αγορινα; Φοβάσαι μη στη γαμησει κανας επισκέπτης;Παρακαλώ να μην γίνεται αναφορά για την κοπέλα.