Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 37
- Like
- 8.165
- Πόντοι
- 4.510
Χαχαχαχ τότε τ αγγελία έχει αν δεν δίνει διεύθυνση
24 ετων με αυτην την φωτο και παιρνει μονο 50ευρω για μια ωρα???? Πολυ καλο για να ειναι αληθινο..εαν εχει δοκιμασει κανενας ας μας πει....η φοιτητρια με σταθερο τηλεφωνο εχει μεγαλη πλακα. Μονο διευθυνηση δεν δινει
Έτσι ακριβώς, τύπε μου! Ανήλικη από 15 και άνω μπορεί να γαμηθεί βάση νόμου.Απλά για σεξ με 17χρονη δεν θα μπλέξεις. Πορνεία με 17χρονη ναι. Σε καταγγελία βιασμου δεν εχει σημασία η ηλικία και 57χρονη να είναι το ίδιο θα μπλέξεις.
Η πιθανότητα να πουν για βιασμό όμως μέσω μυνηματων και της αγγελίας τους καταρρίπτετε εύκολα.
πάρτε κανα τηλέφωνο και βλέπω χρέωση 10€/sec...με 200 ολη τη νυχτα ,δε θα προλαβαινει
Έτσι λέω και εγώ, μόλις βρω την ευκαιρία θα πάρω, αν μπορέσει ενδιάμεσα κάποιος και μάθει κάτι ας πει γιατί αν είναι αλήθεια κερδίζει οσκαρ24 ετων με αυτην την φωτο και παιρνει μονο 50ευρω για μια ωρα???? Πολυ καλο για να ειναι αληθινο..εαν εχει δοκιμασει κανενας ας μας πει....
@FARAW και γιατί κοπέλες ανήλικες κάνουν αυτή τη δουλειά και μάλιστα γίνεται ντόρος εδώ;
Όλο και κάποιος μαλάκας θα τσιμπήσει και θα τον καταγγείλουν. Τόσες ιστορίες έχουμε δει.
Μήπως γιατί το τσαντίρι δεν έχει διεύθυνση ακόμα?η φοιτητρια με σταθερο τηλεφωνο εχει μεγαλη πλακα. Μονο διευθυνηση δεν δινει
που και που ανασυρει καποιος καποια ''νεα'' απο αγγελια και γινεται οτι γινεται.Που την θυμηθήκατε αυτή, δεν το ήξερα ότι παίζει ακόμα.
Και εγώ την είχα δει τότε, μου είχε δώσει το τηλέφωνο μέλος από εδώ μέσα.
Στα 100 αλλά σε εμένα καθόταν παραπάνω α΄πο την μια μισή ώρα. Γενικά cool αλλά φευγάτη...
Εμφανισιακά μου άρεσε για αυτό την είχα συναντήσει 3-4 φορές.
Sex απλά ΟΚ και όχι για πολλά πολλά...
Στα 200 και τόσα χρόνια μετά, για κανέναν λόγο.
2/3 δυσκολο. 3/5 αμα θεςΜπορείτε να προτείνετε 2/3 petite συνοδούς που να αξίζουν??
Κάτια ουκρανεζα δαγκωτο σε ΠετιτΜπορείτε να προτείνετε 2/3 petite συνοδούς που να αξίζουν??
γιατί κάνει ραντεβού??Αυτό και αν είναι πολύ ωραίο μουνι Φαίη Βορεάδου (@fay_voreadou) • Instagram photos and videos
Μου έχουν πει για μια Ελενάκι Ζουζουνιτσα. Μάλλον παίζει μπάλα αλλά σε που ?
Μπαμπάτσικο το βλέπω. Μπορεί και να παίζει.Μου έχουν πει για μια Ελενάκι Ζουζουνιτσα. Μάλλον παίζει μπάλα αλλά σε που ?
Και με τι κόστος;Μου έχουν πει για μια Ελενάκι Ζουζουνιτσα. Μάλλον παίζει μπάλα αλλά σε που ?
Υπάρχει κάποιο λινκ για την κοπέλα?Κάτια ουκρανεζα δαγκωτο σε Πετιτ
Ακόμα καλύτερα φίλε μού2/3 δυσκολο. 3/5 αμα θες