dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.483
- Πόντοι
- 8.345
Στο εροτικ πόρτα λ . Κομ στις ανεξάρτητες μια Τζένη δεν μοιάζει με Αφροδίτη https://rb.gy/0eyjk ?
ποια Αφροδιτη ρε παιδια?
Στο εροτικ πόρτα λ . Κομ στις ανεξάρτητες μια Τζένη δεν μοιάζει με Αφροδίτη https://rb.gy/0eyjk ?
Αφροδίτη38 αποκλείεται να μην την ξέρεις έχει ήδη διπλή ανατίμησηκ αυτήποια Αφροδιτη ρε παιδια?
Έχεις καιρό να γαμησεις και γράφεις μαλακιες x2 post ?Ρε αϊ γαμησου παλιοτραβελι τελειωμενο που εχεις και αποψη
Ενα πουτανακι του bou εισαι που κανεις δε σου δινει σημασια και πεταγεσαι σα τη πορδη παντου γαμω ολα τα ζωντανα αλλα και τους νεκρους του γαμημενου σογιου σου και πες στη μανα σου να μη βαζει δοντια στο τσιμπουκι ακομα εχω σημαδια..
Θα σε γαμησω οπως γαμαν τους αντρες κοριτσακι...καταλαβες ρε αιμομηκτικε αδελφογαμη?Μαλακα γαμουσες την αδελφη σου την αδελφη σου μαλακα αδελφογαμη....ολοι σε ξερουμε εδω μεσα..
Οχι ξερει αυτοςΕμένα λες ;
Προφανώς τσιμπισε ως Αφροδίτη ότι μπόρεσε και άλλαξε πάλι όνομα...
Και πριν γίνει Αφροδίτη ήταν σε ένα γραφείο...με άλλο όνομα
ΙσχύειΑυτές που αλλάζουν ονόματα είναι σχεδόν πάντα φολες
αστο αδερφέ...6993410440 προσωπική αγγελία
Ελπίδα Ελληνιδα 100% 6993410440 Γράψε μου WhatsApp η τηλ, κοκκινομάλλα στήθος νούμερο πεντάρι προς εξάρι φυσιολογικό με καμπύλες... Προσωπική αγγελία Μαζί μου μιλάς Εγώ έρχομαι καρδούλα τι με μεγάλο στήθος Ελληνίδαkanesex.com
Εδω ξέρουμε κάτι;
την συγκεκριμενη αμορφωτη κουραδα του πληκτρολογιου,ουτε την ξερω,ουτε εχω ερθει σε αντιπαραθεση..προφανως η ειναι νταβατζακος του κολου η εκδιδομενη που δεν της αρεσαν τα σχολια μου..οπως και να εχει επειδη δεν ασχολουμε με κουραδες ας κανουν οι mod αυτο που πρεπει....ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑΓιατι η επιθεση φιλε; τετοιες μερες κιολας δεν ειναι ομορφα πράματα!
Εχω κανει αναφορα, απαραδεκτη επιθεση!την συγκεκριμενη αμορφωτη κουραδα του πληκτρολογιου,ουτε την ξερω,ουτε εχω ερθει σε αντιπαραθεση..προφανως η ειναι νταβατζακος του κολου η εκδιδομενη που δεν της αρεσαν τα σχολια μου..οπως και να εχει επειδη δεν ασχολουμε με κουραδες ας κανουν οι mod αυτο που πρεπει....ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
πολυ δυνατο!!
Της έχω στείλει. 120 λέει στο προφιλ.πολυ δυνατο!!
μιληστε...
Να μασ ενημερωσεις αδερφε!Της έχω στείλει. 120 λέει στο προφιλ.
Πολύ άσπρη είναι για τσιγκανογυφτισα χαχχαχααστο αδερφέ...
πεταμένο 100ρικο ..τσιγγανογύφτισα
Τελικά πήρε κανείς πενυ να μας πει τι παίζει; Και οι γείτονες έγραφαν οτι ειναι full κλεισμένη κτλ αλλά δεν έχει γραφτεί ακόμα κάτι.
Παραπάνω πληροφορίες συναγωνιστήΑννουλα απο Φαληρο και η άλλη Αννούλα απο Αλιμο
Fake NewsΠαραπάνω πληροφορίες συναγωνιστή