gpd
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 331
- Like
- 26.214
- Πόντοι
- 34.717
πρόβατο είναι;Έχει αναφερθεί πιο πίσω ήδη..περισσότερα κιλά από ότι στις φωτό με αδυναμία στο χορτο
πρόβατο είναι;Έχει αναφερθεί πιο πίσω ήδη..περισσότερα κιλά από ότι στις φωτό με αδυναμία στο χορτο
whatever you feel like...Αν ή παρεξήγηση ή το λάθος ήταν μία φορά θά έλεγα οκ, αλλα δύο φορές δέν είναι τυχαίο λάθος.
Μπορώ αν θέλεις να στο αιτιολογίσω καί νά βγάλεις δικά σού συμπεράσματα.
Τηλέφωνο για ραντεβού πήρα για συγκεκριμένη ώρα καί μέρα ούτε καυλαντα ούτε τίποτα, ευγενικά καί ωραία αλλά άρχισε τά μπινελίκια γιατί λέει.... δέν ήξερε το νούμερο.δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο με τη συγκεκριμενη ποτε. μονο οταν αλλαξα τηλεφωνο ειχα μια δυσκολια αρχικα στο να κλεισω.
μου εχει αναφερει ομως παλιοτερα οτι επειδη την επαιρναν πολλοι και μονο καβλαντιζαν,τους μπλοκαρε.
ναι δεν αμφισβητω αυτα που λες. κι εμενα οταν αλλαξα αριθμο δεν απαντουσε αρχικα. μετα εστειλα μηνυμα,απαντησε και ολα γκουντ.Τηλέφωνο για ραντεβού πήρα για συγκεκριμένη ώρα καί μέρα ούτε καυλαντα ούτε τίποτα, ευγενικά καί ωραία αλλά άρχισε τά μπινελίκια γιατί λέει.... δέν ήξερε το νούμερο.
Καί έτσι νά είναι νά μην ξέρει τόν αριθμό δέν έπρεπε να απαντήση έτσι, γνώμη μου πάντα.
Περνώ τηλ για ραντεβού ευγενικά όμορφα καί ωραία.whatever you feel like...
Ρε μαγκες, μπορεί όντως η κοπέλα να κάνει βίζιτες έχει αρκετά στόρυ με πορνο ξενοδοχεία, αλλά θα πάμε φυλακή..Ούτε 16 χρονών δεν είναι αυτή.. Οσο ωραία κ αν είναι κ τσάμπα να το κάνει δεν σώνεται..Δεν στέκομαι στο επιλεκτικά.. Αν το δίνει το δίνει στα @@ μου αν το δίνει σε όλους ή σε λίγους.. Αν είναι vfm δεν με απασχολεί.. Αλλά όχι και να μπλέξουμεΠαιδιά παρακάτω δείτε στορις . Απλώς προς ενημέρωση όλων : η κοπέλα δεν είναι επαγγελματίας . Από ότι ξέρω , το κάνει από επιλογή μερικές φορές επιλέγοντας πελάτες . Πολλοί μ στείλατε μηνυμα και επικοινωνήσατε και οποίος θέλει μπορεί να παράθεση τη γνώμη του . Είναι μια επιλογή value for money ! Εγώ έχω βρεθεί μαζί της και θεωρώ κακό να χάνονται ευκαιρίες
πολύ καλό για να είναι αληθινό μου φαίνεται..70 ευρώ τέτοιο τούμπανο? Μακάρι να κάνω λάθος αλλα μου φαίνεται για fake.. Οποιος έχει καμία πληροφορία ας δώσει6949978107 - Σόνια το απόλυτο σέξι θηλυκό :: marmeladies
Καλησπέρα...
Κάθε πληροφορία δεκτή...
Ευχαριστώ
Ρε man δεν αντιλέγω, αλλά τουλαχιστον εμένα 20 δεν μου φαίνεται..Τώρα εσύ πως είσαι τόσο σίγουρος πάω πάσο..Δεν βοηθάς όμως μιλάς με αερολογίες.. Αφου ανεβάζεις κάτι για την κοπέλα και σε ρωτάνε κάποιοι μπορείς να μιλήσεις συγκεκριμένα και όχι με ασάφειες.. Μπορείς να πεις περίπου τι ζητάει και αν αξίζει μιας και έχεις δοκιμάσειΕίναι 20 ετών έχω δοκιμάσει
Εμένα πάντως μου φαίνεται σαν να κάνει χρήση πολλών ουσιών...δε θα έπαιρνα κανένα γαμημένο ρίσκο για πάρτη της. ΜακριάΕίναι 20 . Τόσο μου είπε ότι είναι τόσο λέω ότι είναι . Είναι παρά πολύ δυνατή στο σεξ , είναι λες κ βγαίνεις με γκομενα σ βόλτα . Γλωσσόφιλα , κωλο δε δίνει , στοματικό χωρίς .
Μ έχει πει επιλέγει πελάτες άρα κατανοώ το κάνει Γτ της αρέσει η όλη φάση και ξέρω ότι ζητάει διαφορετική τιμή στον καθένα .
Anyway μάλλον δεν κατάλαβες τι είπα.. Εγώ είπα πως μοιάζει πολύ μικρή και εσύ απάντησες πως είναι 20 επειδή στο είπε..Θα μπορούσε να πει και 30 αλλά δεν στέκομαι εκεί ούτε σε αμφισβητώ.. Δεν καταλαβαίνω το πως χρεώνει.. Λογικά όταν κλείνεις σου λέει κόστος..Τι σκατά απο το προφίλ στο insta βλέπει, κρίνει και βάζει ταρίφα? Αν εγώ δηλαδή είμαι ξανθός με γαλάζια μάτια και γυμνασμένο σώμα μπορεί να με πληρώσει κιόλας..Μια χαρά ακούγεταιΕίναι 20 . Τόσο μου είπε ότι είναι τόσο λέω ότι είναι . Είναι παρά πολύ δυνατή στο σεξ , είναι λες κ βγαίνεις με γκομενα σ βόλτα . Γλωσσόφιλα , κωλο δε δίνει , στοματικό χωρίς .
Μ έχει πει επιλέγει πελάτες άρα κατανοώ το κάνει Γτ της αρέσει η όλη φάση και ξέρω ότι ζητάει διαφορετική τιμή στον καθένα .
Εγώ πάντως θα έπαιρνα πολύ εύκολα αν δεν φοβομουν την ηλικία.. Εκτός κ αν μας έλεγε κάνα εξωφρενικό ποσόΕμένα πάντως μου φαίνεται σαν να κάνει χρήση πολλών ουσιών...δε θα έπαιρνα κανένα γαμημένο ρίσκο για πάρτη της. Μακριά
ΩραίοςΑκριβώς . Ανάλογα ποσό της αρέσεις ή το βλέπει ως δουλειά κ πόση κάψα έχει σήμερα , σε χρεώνει ;)
Μαύρο ξέρω ότι έχει κάνει . Δεν ασχολήθηκα ούτε τη ρώτησα για τίποτα άλλο
Ρε συ αδερφέ να την ρωτήσω δεν έχω θέμα, αλλά δεν θα ξέρω αν μου λέει αληθεια.. Τώρα να ζητήσω ταυτότητα είναι λιγο μαλακία δεν το κάνω..Αν το θέτεις έτσι με τη συμμαθήτρια και είναι όντως ενήλικη για μένα αξίζει.. Αναλογα βέβαια και τι ζητάει..Ενα μνμ απόσταση λοιπόνΓια ηλικία λύνετε πολύ εύκολα , ρωτάς πόσο είναι , η από κοντά της ζητάς κάποιο στοιχείο η οτιδήποτε . Ξέρω ότι είναι άνω 18 από Φιλη μ που ήταν συμμαθήτριες κτλπ
ποια είναι η Κατερίνα μαμπα?το Κατερινακι το ξεχασατε.
για μενα αρκετα αξιολογη κοπελλα,νεα και με πολυ καλο και τιμιο προγραμμα στα 70€.
μην αρχισετε τα πμ. τα εχουμε πει και τα εχουμε στειλει χιλιαδες φορες.
Για ποια λέτε;Είναι 20 ετών έχω δοκιμάσει
Ρε man μην τρελένεσαι..Δεν παρακαλάει κανείς καμία.. Δηλαδή αν στείλεις ενα μνμ κ πεις κοπελια ενδιαφέρομαι για ραντεβού και σου απαντήσει θετικά και μετά μιλήσεις για κόστος και υπηρεσίες που το είδες το παρακαλητώ? Δεν είπαμε ούτε να τη βγάλουμε για δείπνο ούτε να την παμε σινεμά.. Στη χειρότερη να μην απαντήσει η αν απαντήσει να μην μας κάνει αυτό που θα μας πει..Με όλες έτσι δεν γίνεται? Η πρώτη ή η τελευταία θα είναι? Τι με νοιάζει εμένα αν το δίνει επιλεκτικά? Αν σε εμένα το δώσει και μου κάνει μια χαρά, αν όχι πάλι στα @@ μου προχωράμε στην επόμενη.. Δεν το βρίσκω τόσο παράλογοΚαι που το συζητάτε λάθος είναι... Ρε κουνήστε το κεφάλι σας και το πάνω και το κάτω....θα παρακαλάτε την πιτσιρίκα για να την πληρώσετε?
Δεν πάνα είναι 20 ωραίο μουνί και να ξέρει να φτιάχνει παστίτσιο??? Ε και?
Θα κάτσω στην ουρά να με κόψει από πάνω μέχρι κάτω και αν είμαι τυχερός και του γούστου της να της δώσω ένα μάτσο λεφτά για να την πηδήξω??
Τι ακριβώς έχει αυτή από τις τόσες γυναίκες που υπάρχουν??
Ουφφφ θα με σκάσετε εσείς οι ερωτιαρηδες
Τελικά ποια είναι αυτή?ποια είναι η Κατερίνα μαμπα?
Ομοιοπαθής συναγωνιστή? Κι εγώ το ίδιο έπαθα. ΔΙΕΓΡΑΦΗ το τηλέφωνο της μόλις το κλείσαμε. Πάμε γι αλλά!Αν λέμε για Mamba μεριά καλή νάι οκ αλλά σε παλιότερο έργο, στα φρέσκα καί πρόσφατα πολύ άσχημη συμπεριφορά από το τηλέφωνο σε προσπάθεια κλεισίματος ραντεβού.
Από εμένα πήρε μαύρο κατράμι.