ioannisdebu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.559
- Πόντοι
- 456
Μηπως τα 80 ειναι σε κλωτσιες ? χα χα χαε όχι και 80 η Μαρτα
Μηπως τα 80 ειναι σε κλωτσιες ? χα χα χαε όχι και 80 η Μαρτα
Εγώ ούτε κλωτσιές της δίνω πάντωςΜηπως τα 80 ειναι σε κλωτσιες ? χα χα χα
νοτια μένει ;Παιδιά παρακάτω δείτε στορις . Απλώς προς ενημέρωση όλων : η κοπέλα δεν είναι επαγγελματίας . Από ότι ξέρω , το κάνει από επιλογή μερικές φορές επιλέγοντας πελάτες . Πολλοί μ στείλατε μηνυμα και επικοινωνήσατε και οποίος θέλει μπορεί να παράθεση τη γνώμη του . Είναι μια επιλογή value for money ! Εγώ έχω βρεθεί μαζί της και θεωρώ κακό να χάνονται ευκαιρίες
Κάνει επιλογή?Παιδιά παρακάτω δείτε στορις . Απλώς προς ενημέρωση όλων : η κοπέλα δεν είναι επαγγελματίας . Από ότι ξέρω , το κάνει από επιλογή μερικές φορές επιλέγοντας πελάτες . Πολλοί μ στείλατε μηνυμα και επικοινωνήσατε και οποίος θέλει μπορεί να παράθεση τη γνώμη του . Είναι μια επιλογή value for money ! Εγώ έχω βρεθεί μαζί της και θεωρώ κακό να χάνονται ευκαιρίες
Και είπα να μη τα ξαναπώ και εγώ γιατί έχω πει τα ίδια σε κάποια ανάλογη περίπτωση πιο πίσω..να γειασει το στόμα σου (η το χέρι σου)!Κάνει επιλογή?
Ρίχνει άκυρο?
Δίνει τιμή ανάλογα τα κέφια της?
Τρέχατε λοιπόν να παρακαλάτε για να την πληρώσετε....ρε πάτε καλά??
Σε αυτές ούτε κάν στο προφίλ τους να μπαίνετε για να πάρετε μάτι.
Άσταδιαλα με την κάθε ψωνισμενη που θέλει παρακάλια και νομίζει ότι έχει το χρυσό μουνί.
Ούτε γράμμα.
Μετάξι τότε φίλε .από τόσο ψηλά ξεκινάμε δλδ?
από τόσο ψηλά ξεκινάμε δλδ?
Βρε και η Αντζελίνα Τζολί να είναι όταν υπάρχει τέτοια συμπεριφορά εγώ ούτε το link της δεν πατάω.Και είπα να μη τα ξαναπώ και εγώ γιατί έχω πει τα ίδια σε κάποια ανάλογη περίπτωση πιο πίσω..να γειασει το στόμα σου (η το χέρι σου)!
Και μοιάζει και για τσιγγάνα η λέγαμενη
Επειδή παντού και πάντα θα υπάρχουν και οι μαλακές δε θα πεινάσουν αυτές,να μη παίζουν πολλά πολλά ναι αλλά για πείνα πότε,παίζουν και οι αγαπουληδες επίσης τουλάχιστο όμως δε θα πιάνουν εμάς μαλακεςΒρε και η Αντζελίνα Τζολί να είναι όταν υπάρχει τέτοια συμπεριφορά εγώ ούτε το link του δεν πατάω.
Δεν φτάνει που δίνουμε για μια ώρα όσα λεφτά βγάζουμε σε 2-3 10ωρα εργασίας θα παρακαλάμε και θα μας επιλέγουν κιόλας?
Άμα πέσει πείνα θα σου πω εγώ πως στρώνουν χαρακτήρα αυτές και αρχίζουν τα παρακάλια και τα προσωπικά μηνύματα
Πλέον οι καλές είναι πάνω από 100 ευρώΟάρχει call girl κάτω από 90 ευρώ και δεν το ξέρω;
Και μιλάμε για αξιόλογα κορίτσια, όχι Αλβανές του 80ρικου.
Πλέον οι καλές είναι πάνω από 100 ευρώ
ποια είναι η οικονομικότερη πρόταση που μπορούμε να βρουμε εδώ μέσα σε κολ γκερλ?
Μετάξι τότε φίλε .
Με ένα 10αρικακι είσαι άρχοντας .
το Κατερινακι το ξεχασατε.Υπάρχει call girl κάτω από 90 ευρώ και δεν το ξέρω;
Και μιλάμε για αξιόλογα κορίτσια, όχι Αλβανές του 80ρικου.
Ποιο εννοείς άρχοντα? mamba μεριά?το Κατερινακι το ξεχασατε.
για μενα αρκετα αξιολογη κοπελλα,νεα και με πολυ καλο και τιμιο προγραμμα στα 70€.
μην αρχισετε τα πμ. τα εχουμε πει και τα εχουμε στειλει χιλιαδες φορες.
Κατερινα μαμπα,ναιΠοιο εννοείς άρχοντα? mamba μεριά?
Μαρίνα 60...60 ευρώ αλλά δύσκολα την βρίσκειςποια είναι η οικονομικότερη πρόταση που μπορούμε να βρουμε εδώ μέσα σε κολ γκερλ?
Αν λέμε για Mamba μεριά καλή νάι οκ αλλά σε παλιότερο έργο, στα φρέσκα καί πρόσφατα πολύ άσχημη συμπεριφορά από το τηλέφωνο σε προσπάθεια κλεισίματος ραντεβού.το Κατερινακι το ξεχασατε.
για μενα αρκετα αξιολογη κοπελλα,νεα και με πολυ καλο και τιμιο προγραμμα στα 70€.
μην αρχισετε τα πμ. τα εχουμε πει και τα εχουμε στειλει χιλιαδες φορες.
μου κάνει εντύπωση, η κατερίνα είναι πολύ ευγενική.Αν λέμε για Mamba μεριά καλή νάι οκ αλλά σε παλιότερο έργο, στα φρέσκα καί πρόσφατα πολύ άσχημη συμπεριφορά από το τηλέφωνο σε προσπάθεια κλεισίματος ραντεβού.
Από εμένα πήρε μαύρο κατράμι.
δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο με τη συγκεκριμενη ποτε. μονο οταν αλλαξα τηλεφωνο ειχα μια δυσκολια αρχικα στο να κλεισω.Αν λέμε για Mamba μεριά καλή νάι οκ αλλά σε παλιότερο έργο, στα φρέσκα καί πρόσφατα πολύ άσχημη συμπεριφορά από το τηλέφωνο σε προσπάθεια κλεισίματος ραντεβού.
Από εμένα πήρε μαύρο κατράμι.
Αν ή παρεξήγηση ή το λάθος ήταν μία φορά θά έλεγα οκ, αλλα δύο φορές δέν είναι τυχαίο λάθος.μου κάνει εντύπωση, η κατερίνα είναι πολύ ευγενική.
κι επειδή δεν σε αμφισβητώ, μήπως έγινε παρεξήγηση με κάποιο τρόπο?