Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 164.695
Α ρε Κωστή..Και ντομπρα, και καυλιαρα και πολύ καλό κρεβάτι!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ευχαριστώ πολύ αγόρι!!Από τις top αυτή τη στιγμή
Α ρε Κωστή..Και ντομπρα, και καυλιαρα και πολύ καλό κρεβάτι!!!
Ευχαριστώ πολύ αγόρι!!Από τις top αυτή τη στιγμή
Να σαι καλά ματια μου!Μόνο θεία δεν την λες. Άριστη συμπεριφορά και εμφάνιση. Τώρα για τις υπηρεσίες, υπάρχουν εκατοντάδες κριτικές (κανονικές κριτικές) που θα σε διαφωτίσουν.
Και ΥΓΙΉΣ. Το τονίζω γιατί συγκεκριμένα παιδάκια σε 2-4 εβδομάδες θα κλάψουν με τη βλακεία τους με συγκεκριμένη εργαζόμενη. Η Ιωάννα είναι προς τιμήν της απόλυτα σωστή με θέματα υγιεινής και ασφάλειας.Και ντομπρα, και καυλιαρα και πολύ καλό κρεβάτι!!!
Σεβασμός σε κάθε εργαζόμενο κορίτσι που σέβεται τη δουλειά της, και δεν κάνει εκπτώσεις που θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.Να σαι καλά ματια μου!
Θεωρώ ότι ένας νοήμων άνθρωπος ,οφείλει είτε εργάζεται στο στυλ που εργάζομαι εγω,είτε όχι ,να προσέχει και να τσεκάρει συχνά τα της υγείας του..εγω ειμαι υποχόνδρια σ αυτο ίσως και λογω οικογ.περιβάλλοντος μου(κάποιοι εχουν αντικείμενο εργασίας στην υγεία )Και ΥΓΙΉΣ. Το τονίζω γιατί συγκεκριμένα παιδάκια σε 2-4 εβδομάδες θα κλάψουν με τη βλακεία τους. Η Ιωάννα είναι προς τιμήν της απόλυτα σωστή με θέματα υγιεινής και ασφάλειας.
Σεβασμός σε κάθε εργαζόμενο κορίτσι που σέβεται τη δουλειά της, και δεν κάνει εκπτώσεις που θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.
Ήρθε ο καιρός να ξυπνήσουν τα παιδιά γιατί πάνω στη στιγμή γίνεται το λάθος. Εγώ λέω την αλήθεια και η συνείδηση μου είναι καθαρή. Ο ένας θα με πει προμοτορα, ο άλλος νταβατζη, ο άλλος άσχετο κ.ο.κ. Τελικά όμως όταν θα κολλήσει, έστω το 25%, εκεί να δω πού θα πάνε αυτές οι εκφράσεις. Μακάρι όλοι να είναι υγιείς και ευτυχισμένοι αλλά χωρίς προφύλαξη δεν το βλέπω.Θεωρώ ότι ένας νοήμων άνθρωπος ,οφείλει είτε εργάζεται στο στυλ που εργάζομαι εγω,είτε όχι ,να προσέχει και να τσεκάρει συχνά τα της υγείας του..εγω ειμαι υποχόνδρια σ αυτο ίσως και λογω οικογ.περιβάλλοντος μου(κάποιοι εχουν αντικείμενο εργασίας στην υγεία )
Σ ευχαριστώ για τα τιμητικά σου λόγια, εξάλλου λογω επαγγ ιδιότητας σου εισαι γνωστης..σε φιλω γλυκε μου..
Που αναφέρεσαι φίλε? Καλό να ενημερώσεις αν γνωρίζεις κάτι, και για να προστατεύσεις κυρίως αλλά και να μην αφήνεις να πλανάται κάτι τέτοιο ...Ήρθε ο καιρός να ξυπνήσουν τα παιδιά γιατί πάνω στη στιγμή γίνεται το λάθος. Εγώ λέω την αλήθεια και η συνείδηση μου είναι καθαρή. Ο ένας θα με πει προμοτορα, ο άλλος νταβατζη, ο άλλος άσχετο κ.ο.κ. Τελικά όμως όταν θα κολλήσει, έστω το 25%, εκεί να δω πού θα πάνε αυτές οι εκφράσεις. Μακάρι όλοι να είναι υγιείς και ευτυχισμένοι αλλά χωρίς προφύλαξη δεν το βλέπω.
...όταν ξέρετε, αποδεδειγμένα,να τα λέτε..εσυ για να το αναφέρεις, επειδή ξέρω πόσο σοβαρός και σχετικός εισαι σε θέματα υγείας, κάτι εχεις τσεκάρει και γνωρίζεις..Ήρθε ο καιρός να ξυπνήσουν τα παιδιά γιατί πάνω στη στιγμή γίνεται το λάθος. Εγώ λέω την αλήθεια και η συνείδηση μου είναι καθαρή. Ο ένας θα με πει προμοτορα, ο άλλος νταβατζη, ο άλλος άσχετο κ.ο.κ. Τελικά όμως όταν θα κολλήσει, έστω το 25%, εκεί να δω πού θα πάνε αυτές οι εκφράσεις. Μακάρι όλοι να είναι υγιείς και ευτυχισμένοι αλλά χωρίς προφύλαξη δεν το βλέπω.
Ατομική ευθύνη λέγεται φίλε. Ο καθένας να λαμβάνει τα μέτρα που πρέπει και όλοι ασφαλείς. Προστατεύω τον εαυτό μου. Είναι υπεραρκετό. Ας κάνουν και οι υπόλοιποι το ίδιο φίλε.Που αναφέρεσαι φίλε? Καλό να ενημερώσεις αν γνωρίζεις κάτι, και για να προστατεύσεις κυρίως αλλά και να μην αφήνεις να πλανάται κάτι τέτοιο ...
Όλοι οι παροικουντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν. Είμαστε μικρή κοινότητα όσο περίεργο και αν ακούγεται και στο συγκεκριμένο σάιτ όλα μαθαίνονται. Για όλες τις εργαζόμενες. Επιλέγω λοιπόν εγώ προσωπικά τις ασφαλείς συναντήσεις....όταν ξέρετε, αποδεδειγμένα,να τα λέτε..εσυ για να το αναφέρεις, επειδή ξέρω πόσο σοβαρός και σχετικός εισαι σε θέματα υγείας, κάτι εχεις τσεκάρει και γνωρίζεις..
Φίλε δεν διαφωνεί κανείς μαζί σου. Αλλά υπάρχουν και ατυχήματα... Γνωρίζεις κάτι ή λόγια του αέρα?Όλοι οι παροικουντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν. Είμαστε μικρή κοινότητα όσο περίεργο και αν ακούγεται και στο συγκεκριμένο σάιτ όλα μαθαίνονται. Για όλες τις εργαζόμενες. Επιλέγω λοιπόν εγώ προσωπικά τις ασφαλείς συναντήσεις.
Ναι ναι φίλε μου λόγια του αέρα όπως το λες. Μη δίνεις σημασία στα γραφόμενα μου.Φίλε δεν διαφωνεί κανείς μαζί σου. Αλλά υπάρχουν και ατυχήματα... Γνωρίζεις κάτι ή λόγια του αέρα?
Αν γνωρίζεις κάτι πες. Δεν διαφωνώ ότι υπάρχουν επικίνδυνες κοπέλες. Αν γνωρίζεις ενημέρωσε, διαφορετικά το να πεις για να το πεις δεν έχει νόημα.Ναι ναι φίλε μου λόγια του αέρα όπως το λες. Μη δίνεις σημασία στα γραφόμενα μου.
Καλό βράδυ.
Να ξέρεις είσαι μέλος το οποίο εκτιμώ. Εγώ, εσύ, ο ένας, ο άλλος, όταν του πει η άλλη μπες από πίσω χωρίς προφυλακτικό θα θυμάται τί είπανε σε ένα σάιτ μερικοί τυχαίοι σαν εμάς;Αν γνωρίζεις κάτι πες. Δεν διαφωνώ ότι υπάρχουν επικίνδυνες κοπέλες. Αν γνωρίζεις ενημέρωσε, διαφορετικά το να πεις για να το πεις δεν έχει νόημα.
Ρε φίλε δεν διαφωνώ. Πάντα προφυλακτικό. Αλλά σου ξαναλέω και με προφυλακτικό υπάρχουν ατυχήματα. Αν γνωρίζεις κάτι γιατί δεν ενημερώνεις αυτούς που θέλουν να προσέξουν?Να ξέρεις είσαι μέλος το οποίο εκτιμώ. Εγώ, εσύ, ο ένας, ο άλλος, όταν του πει η άλλη μπες από πίσω χωρίς προφυλακτικό θα θυμάται τί είπανε σε ένα σάιτ μερικοί τυχαίοι σαν εμάς;
Όσες το κάνουν, να ξέρουν ότι όλα μαθαίνονται. Αυτές πρέπει να το κόψουν το σπορ. Αυτές που πρέπει κατάλαβαν. Να είσαι βέβαιος.
Ρεζουμε: Πάντα προφυλακτικό.
σε ενημερωσε.....σου ειπε οτι οπως και να εχει το πραγμα παντα να φορας προφυλακτικο τι περισσοτερο χρειαζεσαι?Ρε φίλε δεν διαφωνώ. Πάντα προφυλακτικό. Αλλά σου ξαναλέω και με προφυλακτικό υπάρχουν ατυχήματα. Αν γνωρίζεις κάτι γιατί δεν ενημερώνεις αυτούς που θέλουν να προσέξουν?
Ονόματα φίλε. Αν κάποια ξέρεις ότι κάνει ακαποτα θα πήγαινες μαζί της με προφυλακτικό και δεν θα σε ένοιαζε?σε ενημερωσε.....σου ειπε οτι οπως και να εχει το πραγμα παντα να φορας προφυλακτικο τι περισσοτερο χρειαζεσαι?
Φίλε μου δε μιλάμε για ατύχημα. Μιλάμε για πάγια τακτική. Τσεκαρισμενη. Ενημέρωσα. Τί να πω, ονόματα; Η τάδε και η τάδε κάνουν ελεύθερο πρωκτικό; Όχι, αυτό δεν το κάνω. Είμαστε μεγάλα παιδιά. Υπεύθυνα για τον εαυτό τους. Το πολύ νταντεμα βλάπτει. Αυτό που κάνω είναι να πω ότι έχει ήδη μαθευτεί από πολλούς, όπως και όσα κουβαλάνε, αφού τα μετέδωσαν σε ανθρώπους που θα πάνε και με άλλες εργαζόμενες, με τις συζύγους τους κ.ο.κ.Ρε φίλε δεν διαφωνώ. Πάντα προφυλακτικό. Αλλά σου ξαναλέω και με προφυλακτικό υπάρχουν ατυχήματα. Αν γνωρίζεις κάτι γιατί δεν ενημερώνεις αυτούς που θέλουν να προσέξουν?