giannis_83
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2022
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα!! Είμαι νέο μέλος και θα ήθελα τα φώτα σας.. παίζει κάτι σχετικά αξιόλογο αλλά οικονομικό;;
καλησπέρα! παίζει να έχεις κανένα τηλέφωνο;;Παιδες υπαρχη μια irini απο ρωσια καπου καλλιθεα αν θυμαμαι καλα στο 40ρι χωρις κωλο χωρις να κοιταει ρολοι. Καθεται ανετα ενα 2ωρο αν δεν εχει ραντευου καπακι μετα απο εσενα. Ειδικα προς το τελος βαρδιας. Αλλα πρωσοχη καθως δεχεται και ακαποτα αβερτα απο το δευτερο ραντευου.
Το θεμα που θελω να ρωτησω επιδη δε μπορω ακομα να κανω thread δικο μου ειναι το εξης
Με ειχε γνωριση σε ενα κυκλο με ανεξαρτητες 50ρες ουκρανες και ρωσιδες του 40ευρου και 50ρικου επισης ακαποτα κλπ.
Θελω να μου πειτε τι παιζει με αυτες σαν ποιο εμπειροι απο εμενα.
Οι τυπισσες ειναι φαση σου δινω 40-50ευρω γαμιομαστε 1-2 ωρες και μετα πας και για φαι αν θες μαζι τους σε μπουζουκια κλπ.
Τι παιζει με αυτες? Ακαποτα ας πουμε με ανεση, και δευτερον να βγαινουν και μαζι σου? Και φυσικα απειρο κουτσομπολιο για τους πελατες τους. Αυτο το μοτιβο ισχυει για 4-5 που ειχα δοκιμαση και την εκανα ελαφρα λογω του οτι ολες κανανε ακαποτα.
Σε μια 55ρα μιλφ αδυνατη σαν την αννα-590 του 50ρικου χωρις καποτες μου ηρθε ευτυχως ειχα εγω. Κουβεντα απειρη, για κλαμπ φαγητα και ποτα κλπ κλπ.
Πολλα τα κιλα φιλε. Αν δεν σε πειραζει προχωρα
Όντως; Και δούλευε και φυλής;Πολλα τα κιλα φιλε. Αν δεν σε πειραζει προχωρα
130 μου ζήτησε και αναλΌντως; Και δούλευε και φυλής;
Φυλής 104 η σημαία του μαγαζιού μαζί με την κολλητή της τότε την ΑλεξάνδραΌντως; Και δούλευε και φυλής;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
130 μου ζήτησε και αναλ
Την ξανθιά επίσης Τσέχα αν θυμάμαι καλάΦυλής 104 η σημαία του μαγαζιού μαζί με την κολλητή της τότε την Αλεξάνδρα
Αλεξάνδρα ξανθιά ναι πάντα πήγαινε πακέτο με την Μαρίνα. Τρομερό γαμησι και οι δυο αλλά η πίπα της Μαρίνας ήταν άλλο πράγμαΤην ξανθιά επίσης Τσέχα αν θυμάμαι καλά
Έχει παχύνει πολύ? Έχω να την δω από κοντά πολύ καιρόΠολλα τα κιλα φιλε. Αν δεν σε πειραζει προχωρα
Έχει παχύνει πολύ? Έχω να την δω από κοντά πολύ καιρό
Καλησπέρα! Είναι εύκολο να το στείλεις και σε εμένα σε παρακαλώ?
αν θελεις εχω τροπο δηλαδης το τηλεφωνακι
Στειλε τηλ κ σε μενα σε παρακαλωαν θελεις εχω τροπο δηλαδης το τηλεφωνακι
Ρε το Μαρινακι ανέβαζε πολύ το κασέΌντως; Και δούλευε και φυλής;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
130 μου ζήτησε και αναλ
Φυλής 104 η σημαία του μαγαζιού μαζί με την κολλητή της τότε την Αλεξάνδρα
Την ξανθιά επίσης Τσέχα αν θυμάμαι καλά
Αλεξάνδρα Σέρκωφ!!! Πού χάθηκε αυτή η ψυχή;;; Επίσης η Μαρίνα δούλευε και με την Άννα Μαρία μια εποχή σε δικό τους χώρο στο Βοτανικό.Αλεξάνδρα ξανθιά ναι πάντα πήγαινε πακέτο με την Μαρίνα. Τρομερό γαμησι και οι δυο αλλά η πίπα της Μαρίνας ήταν άλλο πράγμα
Από υπηρεσίες σκίζει πάντως τα αξίζειΠολλά δεν είναι για.. παλαίμαχο της Φυλής;
Χρόνια την ψάχνω την Αλεξάνδρα αλλά έχει εξαφανιστείΑλεξάνδρα Σέρκωφ!!! Πού χάθηκε αυτή η ψυχή;;; Επίσης η Μαρίνα δούλευε και με την Άννα Μαρία μια εποχή σε δικό τους χώρο στο Βοτανικό.
Ωραία το δέχομαι.. αλλά εάν έχει ξεφύγει και στα κιλά τότε για μένα όχιΑπό υπηρεσίες σκίζει πάντως τα αξίζει
Το καιρώ εκείνο την έπαιρνες με 100 και ήταν όμορφη και στο κορμί και στις υπηρεσίες και με λίγο σωστό ψηστηρι τη συναντούσες και εκτός στούντιο πάλι στα 100 αλλά για μια ώρα. Τα 130 σε αυτά τα κιλά, νομίζω είναι πολλάΑπό υπηρεσίες σκίζει πάντως τα αξίζει
Πάντα ήταν κομπλέ η Μαρίνα και δεχόταν και το ψηστήρι δεν το έπαιζε ιστορία. Είχαμε κάνει συναντήσεις και στο Bill αξέχαστες. Τώρα έχει χαλάσει λόγω κιλών αλλά αν τα δώσεις για το όνομα μόνοΤο καιρώ εκείνο την έπαιρνες με 100 και ήταν όμορφη και στο κορμί και στις υπηρεσίες και με λίγο σωστό ψηστηρι τη συναντούσες και εκτός στούντιο πάλι στα 100 αλλά για μια ώρα. Τα 130 σε αυτά τα κιλά, νομίζω είναι πολλά
Δεν της το'χα ότι θα παχύνει ποτέ ρε φίλε η Μαρίνα!!! Έχει κανείς καμιά φωτογραφία κανένα λινκ που να ψιλό φαίνεται;;;; Έχω χρόνια να τη δω!!!Πάντα ήταν κομπλέ η Μαρίνα και δεχόταν και το ψηστήρι δεν το έπαιζε ιστορία. Είχαμε κάνει συναντήσεις και στο Bill αξέχαστες. Τώρα έχει χαλάσει λόγω κιλών αλλά αν τα δώσεις για το όνομα μόνο