Πως μπορώ να επικοινωνήσω με την κοπέλα;...Εχει τρεις καρτελες με κριτικες, διαβασε κ αποφασισε! Εγω περασα ωραια με την μικρη!
Πατάω το σύνδεσμο κ με βγάζει σε άσχετο γραφείο. Μια βοήθεια παρακαλώ να πάρω την πρώτη ανεξάρτητη
Πως μπορώ να επικοινωνήσω με την κοπέλα;...Εχει τρεις καρτελες με κριτικες, διαβασε κ αποφασισε! Εγω περασα ωραια με την μικρη!
αν η φίλη σου το γουστάρει να κάνει τρίο και δεν την έχεις απλά "πείσει", κι αν "το έχει" γενικότερα, τότε πάτε σε μπαράκια/κλαμπάκια και κάντε παιχνίδι με κοπέλες ως ζευγάρι (με αυτήν να κάνει την αρχή). ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να μη βρείτε...παιδιά ψάχνω μαζί με πιτσιρικά φίλη ξεκωλο ,να βρουμε μια κοπελίτσα που να γουστάρει παιχνίδια με το γκομενακι, και φυσικά για τρίο. καμία πρόταση?
Σε περιμένω στο 6955447310 έως αργά το βράδυ να με πάρεις. - Love List.
Αν έχει δοκιμαστεί ας μου πει κάποιος.
Τι λέτε δικές της φωτογραφίες..?
Προσωπικο μήνυμαΆσχετο, αλλά αυτό το '' DM " που γράφετε να σας στείλουν οι πιότεροι τι στον πέουλο είναι;
αυτο ειναι το χειρωτερο οταν φευγεις απο το δωματιο και βλεπεις τα μπιστολια να ανεβαινουν...Εχθες Τετάρτη εθεαθει τυπος γύρω στα 30 με 2 πιτσιρίκες στον πριαμο στο Παγκράτι συναντηθηκαμε στις σκάλες …..ήταν κανενας από εδώ ν δώσει πληροφοριες αν ειναι εύκολο?
το οτι ζητανε 200 σαν ανεξαρτητες ενω στο γραφειο 150 δεν μπορω να το καταλαβωΔεν νομίζω. Μια ώρα σαν ανεξάρτητη 200 και η ώρα στο γραφείο 140 ??? Κάτι δεν πάει καλά. Μάλλον μόνο στο γραφείο πλέον.
γίνονται amateurτο οτι ζητανε 200 σαν ανεξαρτητες ενω στο γραφειο 150 δεν μπορω να το καταλαβω
Δηλαδή αφήσαμε τα ελληνικά για greeklish ακόμη και στην καθημερινή μας εποκοινωνία, ΄τωρα αφήνουμε και τα αγγλικά που μάθαμε τόσα χρόνια...... έλεος δηλαδή............................αντί για ΡΜ χρησιμοποιούν το DM από το ινστα
...γραψε 3-4 ποστ ακομα να ανοιξουν τα π.μ. σου. Δεν μπορω να σ στειλωΠως μπορώ να επικοινωνήσω με την κοπέλα;
Πατάω το σύνδεσμο κ με βγάζει σε άσχετο γραφείο. Μια βοήθεια παρακαλώ να πάρω την πρώτη ανεξάρτητη
Direct MessageΆσχετο, αλλά αυτό το '' DM " που γράφετε να σας στείλουν οι πιότεροι τι στον πέουλο είναι;
ευχαριστώ μάστορα, δε πηγε εκεί το μυαλο μουDirect Message
Στο σαιτ της πάντως γράφει ότι δεν κάνει πρωκτικό (ούτε σαν εξτρά). Επίσης δεν καταπίνει.Της έστειλα να μ δείξει σώμα..κ δεν..μόνο φάτσα δείχνει κ φαίνεται μόνο ότι έχει ωραίες βυζάρες..αυτό..κ 100 ευρώ η ώρα 2 εκτονώσεις τα πάντα όλα.. ρίσκο φυσικά εφόσον σώμα δε φαίνεται γεματουλα το λιγότερο την κοβω
Τα καταπινεις εσυΣτο σαιτ της πάντως γράφει ότι δεν κάνει πρωκτικό (ούτε σαν εξτρά). Επίσης δεν καταπίνει.
Το θέμα είναι ότι κανείς δε ξέρει εδώ..κ από σώμα δε ξέρουμε τί κ πωςΣτο σαιτ της πάντως γράφει ότι δεν κάνει πρωκτικό (ούτε σαν εξτρά). Επίσης δεν καταπίνει.
Στο σαιτ της πάντως γράφει ότι δεν κάνει πρωκτικό (ούτε σαν εξτρά). Επίσης δεν καταπίνει.
Εγώ που κάποιες φορές δέχομαι το στρουμπουλό κορμί, την επέστρεψα. Από μασάζ έγινε η παραγγελία, αρκετούς μήνες πριν.Το θέμα είναι ότι κανείς δε ξέρει εδώ..κ από σώμα δε ξέρουμε τί κ πως
Ωραία φωτογραφία του κινητού σου...καμία πληροφορία για εδώ κάνεις