Πώς είσαι σίγουρος;
Ο.Κ., συμφωνώ κι εγώ σ' αυτό, δεν βλάπτει να ελαφραίνει που και που το κλίμα, που μεταξύ μας δεν το βρίσκω βαρύ ούτως ή άλλως.
Αλλά, έχω θέσει το ερώτημα και στην "ίδια" με pm, δίχως όμως να πάρω κάποια σαφή απάντηση, το θέτω και ανοιχτά τώρα, μιας και το έφερε η "συζήτηση":
Σε τι μπορεί να συνεισφέρει στο αντικείμενο του thread αυτού (υπενθυμίζω: "Ανεξάρτητες c.g.") η συμμετοχή ενός μέλους που διατείνεται ότι είναι κοπέλα μεν αλλά
μη επαγγελματίας του χώρου δε (δεν είναι δηλ. c.g.), για τον οποίο όλοι εμείς οι υπόλοιποι ανταλλάσουμε απόψεις και πληροφορίες; Εκτός βέβαια κι αν ΔΕΝ είναι κάτι από τα δύο.
Της είχα γράψει και της "ίδιας", το λέω και δημόσια, ειλικρινά θα με ενδιέφερε πολύ και πιστεύω ότι θα ήταν χρήσιμο να συμμετείχαν στη "κουβέντα" μας και άνθρωποι από την "άλλη πλευρά", δηλ. των επαγγελματιών του χώρου, ώστε να δούμε και ορισμένα πράγματα από τη δική τους οπτική γωνία. Αλλά από τη στιγμή που το συγκεκριμένο μέλος δεν μπορεί εκ φύσεως να εκφέρει άποψη, είτε ως αρσενικός-πελάτης (όπως εμείς) είτε ως θηλυκό-επαγγελματίας του χώρου, τότε ποιό το όφελος, εκτός από το να αλαφραίνει η κουβέντα, όπως πολύ σωστά το έθεσες;
Και για να μην αρχίσουν τα όργανα, κι επειδή δεν έχω τίποτα με το συγκεκριμένο μέλος ούτε και μ' ενδιαφέρει να έχω, φυσικά και είναι ελεύθερο (το μέλος αυτό) να συμμετέχει όπου θέλει και με όποιο τρόπο θέλει, αλίμονο, δημοκρατία έχουμε, και μπορεί έτσι να ξεδίνει και να κάνει τη πλάκα του, ο.κ. κατανοητό, φτάνει να μην προσβάλει κανέναν με τα γραφόμενά του, πράγμα που οφείλω να παραδεχθώ ότι δεν το κάνει.
Αλλά εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τι βγαίνει απ' όλη αυτή την ιστορία. Και δεν είναι χθεσινή, αντίθετα απ' ο,τι καταλαβαίνω κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια.