Whoremonger
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2005
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
!!!Μην ασχολείσαι αδερφέ, ζητάει πληρωμή με κάρτα
!!!Μην ασχολείσαι αδερφέ, ζητάει πληρωμή με κάρτα
Έχεις προσπαθήσει να τηλεφωνήσεις;Ξέρει κανείς τίποτα για αυτή
Είμαι όμορφη Ελληνίδα Εύα με καύλα κορμί γεμάτο καμπύλες, έμπειρη στο κρεβάτι, - SexyList Αγγελίες Σεξ Δωρεάν & VIP αγγελίες σεξ
αγγελίες callgirl με νέες γυναίκες και milf, synodoi in Greece, aggelies sex για τρανσέξουαλ και gay στο χώρο τους.www.sexylist.gr
Μόλις έμαθα οτι η Caminero ( Lila για όσους θυμούνται από Diva ) ζητάει 500€ για ώρα σε καλό ξενοδοχείο, ναι καλά διαβάσατε!
Έχω ένα οικοπεδακι να της γράψω αλλά είναι εκτός σχεδίου γμτ και μάλλον δε θα φτάσειΜήπως ζητάει και τους κωδικούς του ebanking;;
γιατί όχι φίλε, θα σου "συμμαζέψει" και το λογαριασμό αν τον έχεις ακατάστατοΜήπως ζητάει και τους κωδικούς του ebanking;;
Επιβεβαιώνω τύπε μου! Αυτή που περιγράφεις είναι. Να τονίσω και τη μανία καταδίωξης από κάποιο παλιό μέλος του σαη (νομίζω Speed μου τον είχε αποκαλέσει). Την είχα συναντήσει πριν χρόνια στον Πρίαμο δίπλα στο Παναθηναϊκό στάδιο. Για τους λάτρεις του πρωκτικού είναι ότι πρέπει...Εμένα πάντως με τον συνδιασμο των έλξεων μορφωμένη ... βυζια ... αναλ ... 100€ και ρωσιδα ο νους παει σε μια πολωνέζα που έβλεπες στο βλέμμα της οτι ήταν λιγο του γιατρου ... και το χαρακτηριστικο της ηταν εκτος του οτι δεν φιλούσε προτιμούσε το αναλ περισοτερο απο το φυσιολογικο και με την παραμικρη ευκαιρια τον καρφωνε πισω της ....
Παρομοιο καταλογο υπηρεσιων ειχε και η παυλιδη αν θυμαμαι καλα.
και το χειρότερο θα είναι, να πρόκειται για κάποιο τρολ που να χρησιμοποιεί τις φώτο και το όνομα της για να τσιμπά τα φράγκα από κορόιδα χωρίς να δίνει τίποτα. Φυσικά αν αρχίσει κανείς να παραπονιέται θα του απαντήσει ότι θα τον κάνει βούκινο με τα στοιχεία που έχει
αν θέλετε στέλνω κι εγώ ερωτικά μηνύματα με 50 ευρω το μισάωρο
Καλά που έγιναν οι τελευταίες φορολογικές δηλώσεις για να στείλουμε πρόσφατο εκκαθαριστικό
Καλά η τύπισα πρέπει να έχει IQ πινέζας
Είναι το γραφείο που ήταν κ η παυλιδη κ έφυγε γιατί δεν την πλήρωναν. Δεν μιλάς με την καμινερο αλλά με τον νταβατζή που την διαχιριζεται.
Είναι το γραφείο που ήταν κ η παυλιδη κ έφυγε γιατί δεν την πλήρωναν. Δεν μιλάς με την καμινερο αλλά με τον νταβατζή που την διαχιριζεται.
Καλά εννοείται αυτό. Εδώ έφυγαν οι Παυλίδη κ η Βανέσα κ μετά τις απειλούσαν και έστελναν υλικό με λεφτα από το βαιμπερ τους χωρις την θέληση τουςμακριά τότε
Στείλε αν θες και σε μεναστείλε αν θες ΠΜ
Αυτές τώρα παίζουν σόλο καριέρα? Τι γίνεται?Καλά εννοείται αυτό. Εδώ έφυγαν οι Παυλίδη κ η Βανέσα κ μετά τις απειλούσαν και έστελναν υλικό με λεφτα από το βαιμπερ τους χωρις την θέληση τους
Σταμάτησαν κ οι δυο. Μόνο υλικό στέλνουνΑυτές τώρα παίζουν σόλο καριέρα? Τι γίνεται?