baker45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2022
- Like
- 1.761
- Πόντοι
- 206
να κερασω μπουγατσα?Καλώς σας βρήκα αφού χαχαχα
να κερασω μπουγατσα?Καλώς σας βρήκα αφού χαχαχα
Ευχαριστώ πολύ αλλά μπουγάτσα δεν μου αρέσεινα κερασω μπουγατσα?
τι να τραταρουμε??? Εχω λεγετεεεΕυχαριστώ πολύ αλλά μπουγάτσα δεν μου αρέσει
Τπτ να σαι καλά ...τι να τραταρουμε??? Εχω λεγετεεε
κ συ να σαι καλα.. Δεν σε ηξερα.. Σε κρυβανε ο Κοντε κ ο Τασος.. μουνοφαγδες.. χαχαχΤπτ να σαι καλά ...
Πρώην κορίτσι του μάγου
Μπουγάτσα κρέμα = ότι καλύτερο ...την τρως για πρωινό μεσημεριανό απογευματινό βραδυνό και ενδιάμεσαΕυχαριστώ πολύ αλλά μπουγάτσα δεν μου αρέσει
Ξέρουμε αν εργάζεται ακόμα στον χώρο ;Πρώην κορίτσι του μάγου
Τότε που είχε μικρά καυλοραπανα 19-20 χρονών και όχι 30 αρες φακλανες
Έπαιξε για λίγο καιρό ανεξάρτητη αλλά έχασα τα ίχνη της
Πάω να χτυπήσω μία μπουγατσιτσα μού ανοίξατε τήν όρεξη μέ τα κέρασματα σάςΜπουγάτσα κρέμα = ότι καλύτερο ...την τρως για πρωινό μεσημεριανό απογευματινό βραδυνό και ενδιάμεσα
Καλησπερα Ζωη...Κατεβηκες στα μερη μας?Καλώς σας βρήκα αφού χαχαχα
Παίχτη τα 70€ είναι για ένα γύρο; ή από τη ξενέρα την έδιωξες στα μισά;Μιας και δεν βλέπω πολύ ενημέρωση στις τελευταίες σελίδες για κοριτσια που δοκιμάσαμε δράττομαι της ευκαιρίας για να αναφερθώ στην Nelly gr από διπλανό site.
Συνάντηση πριν λίγους μήνες, αρκετά εύκολη επικοινωνία, αρχικά είχα μιλήσει μαζί της πέρυσι και είχαμε κλείσει με μόνο ένα τηλεφώνημα, αλλά η απάντηση της σε κάτι που την ρώτησα με ξενέρωσε και ακυρώσαμε εκείνη ακριβώς τη στιγμή (όλα αυτά σε μια κλήση ούτε 2.5 λεπτά )
Δυστυχώς για μένα μου είχε μείνει απωθυμένο από τότε λόγω κριτικών και φωτο που έχει δίπλα.
Στο ψητό λοιπόν...
Έχει πολύ ωραίο πρόσωπο και χαμόγελο με καθημερινό ντύσιμο που αν τη δεις στο δρόμο σίγουρα θα σου τραβήξει την προσοχή, επίσης το σώμα της ανταποκρίνται ωραία στα χάδια, αλλά κάπου εδώ τελειώνουν τα καλά για μένα, το σώμα της δεν μοιάζει πλέον με τις φωτο της εκτός από τον ωραίο αλλά πολύ αγύμναστο κώλο της. Δεν με πείραξαν τα παραπάνω κιλά, αλλά τόσο αγύμναστο σώμα ειδικά για την ηλικία της είναι κρίμα. Καμία διάθεση για σπάσιμο πάγου και απέφευγε σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης το βλέμμα μου, ακόμη και στην πόρτα όταν της άνοιξα με προσπέρασε με φοβερή προσποίηση Κάθε προσπάθεια για χτίσιμο μιας έστω υποτυπώδους οικιότητας έβρισκε απέναντι ένα τοίχο μονολεκτικών ή σύντομων απαντήσεων.
1 Γύρος με τα 1000 ζόρια και τελείωμα εντός προφυλακτικού (είχε καλή αίσθηση τουλάχιστον)
Προτείνεται σε no nonsense χύστες που δεν γουστάρουν social και θέλουν να πάρουν μια νέα κοπέλα χωρίς να ξεπαραδιαστούν (δεν νομίζω να υπάρχει ανεξάρτητη κάτω από 30 χρονών στα 70 εουρος από τα λίγα που ξέρω)
Από εμένα μεγάλο όχι.
Αμέ γιατί όχι, όλοι καλοί χωράνε.
μπουγατσα θες?Αμέ γιατί όχι, όλοι καλοί χωράνε.
Σε καλούμε καί εσένα αν δέν έχεις μάθημα ρωσικών σήμερα....
Μπουγατσιτσα δέν βρήκα μιλφειγ όμως βρήκα. Κερνάω αν θετε....
Οκ θά το επισκεφτώ σύντομαμπουγατσα θες?
πηγαινε χαροκοπου και δημοσθενους και δοκιμασε
τα μαθηματα τα σταματησα λογω τριημερου
Μηπως θυμασαι με τι ονομα επαιζε?Πρώην κορίτσι του μάγου
Τότε που είχε μικρά καυλοραπανα 19-20 χρονών και όχι 30 αρες φακλανες
Έπαιξε για λίγο καιρό ανεξάρτητη αλλά έχασα τα ίχνη της
Ως πουτανα υψηλής ταρίφαςΞέρουμε αν εργάζεται ακόμα στον χώρο ;
Αννα μαργιο, πάρα πολύ γνωστό κορίτσι όλων των επιπέδων του αγοραίου έρωταΜηπως θυμασαι με τι ονομα επαιζε?
Αννα μαργιο, πάρα πολύ γνωστό κορίτσι όλων των επιπέδων του αγοραίου έρωτα και το κυριοτερο απο την γείτονα χώρα
Εχεις τροπο επικοινωνιας?Ως πουτανα υψηλής ταρίφας